Щоденник Поділюсь думками про сімейне життя

• Автор теми Автор теми Babaika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 4K

Babaika

✩ Premium ✩
Дописи
5642
Реакції
9124
Бали
6015
Babaika не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неодноразово ми читаємо на форумі теми, що стосуються розлучень в сім'ях..
Причини інколи банальні... Хтось зрадив.. хтось просто пішов ,бо набридло сімейне життя... Причини-різні. Можна писати багато. Інколи одружуючись, ми окрилені коханням закриваємо очі на недоліки другоі половини і самі собі говоримо : "Ну я ж теж не ідеал.Справимося" . Ось тут в цьому слові я б поставила знак ?.. Чи справимося???? поки все гладко і всіх все влаштовує.

Як тільки десь пішов косяк - збій відбувається скрізь. Цей косяк і алкоголь і наркотики і ігроманія і підняв руку І навіть я хочу сказати що і моральний терор це теж погано... Ну із вище перечисленими причинами все зрозуміло. Я вам спробую описати ситуацію. Яка мені не зрозуміла. Цікаво як думка жінок так і чоловіків. Це трапилося із моєю близькою людиною. Ми зустрілися з нею раптово,бо я незнала що вона живе у мами зараз. Ій соромно було сказати. На перший погляд ідеальна сім'я. Нормальна сім'я. Тато мама і дитина. От вона і розповіла все про іх "ідеальну"сім'ю.

Почалося все з того ,що тато фанат сигарет. Куре багато. Дитині 1.5 рочки. Вона в декреті. Він працює один. Допомогти немає кому. Орендована квартира. Грошей не вистачало. В один із днів вона запропонувала йому починати вести боротьбу з палінням. Бо грошей ішло багато на сигарети і дійшло до того що остання сотня в домі йшла на сигарети 'а дитина була без молока. Каша на воді. А потім і пішли мфо. Коли прийшов час плптити за квартиру, він сказав "Грошей нема. Звони до мами або бери онлайн." До мами не хотілося. Бо мама одна живе. На пенсію. Підробляє ще на швидкій. А тут так... і вона взяла займ... а потім інший... а потім..потім... А потім виявилося що вона дійшла до точки 160 тисяч.

На розмови чоловік не ведеться. Все закінчується сварками. І здається таке враження що його все влаштовує. Він як курив так і куре . В день 180 грн. Дійшло до того що його зарплати вистачає йому на куриво і на покушать на роботі. І ій терпець урвався. Істи вдома нема. Допомоги нема. Підтримки нема. Дитині купити іграшку нема. Новий одяг???? ну да....треба. І все закінчується

Зараз вона у мами з дитиною. Мама допомагає чим може. Купує іжу. Одяга малечу. Бо як виявилося в дитини одягнути куртки зимовоч не було. Взуття купила дитині. Вона не знаєщо ій робити. Відати вона не віддасть займи. А повертатися назад в життя взайми не хоче. І чоловіка це влаштовує.... Як бути.???? вона зараз га краю.... каже якби не дитина то не жила б уже.... Що сказати навіть не знаю? А чоловік???? я не можу його зрозуміти.... де вони упустили момент?

Неодноразово ми читаємо на форумі теми,що стосуються розлучень в сім'ях..Причини інколи банальні...Хтось зрадив..хтось просто пішов ,бо набридло сімейне життя...Причини-різні.Можна писати багато.Інколи одружуючись,ми окрилені коханням закриваємо очі на недоліки другоі половини і самі собі говоримо :"Ну я ж теж не ідеал.Справимося" .Ось тут в цьому слові я б поставила знак ?..Чи справимося????поки все гладко і всіх все влаштовує.Як тільки десь пішов косяк - збій відбувається скрізь.Цей косяк і алкоголь і наркотики і ігроманія і підняв руку І навіть я хочу сказати що і моральний терор це теж погано...Ну із вище перечисленими причинами все зрозуміло.Я вам спробую описати ситуацію.Яка мені не зрозуміла.Цікаво як думка жінок так і чоловіків.Це трапилося із моєю близькою людиною.Ми зустрілися з нею раптово,бо я незнала що вона живе у мами зараз.Ій соромно було сказати.На перший погляд ідеальна сім'я.Нормальна сім'я.Тато мама і дитина.От вона і розповіла все про іх "ідеальну"сім'ю.Почалося все з того ,що тато фанат сигарет.Куре багат.Дитині 1.5 рочки.Вона в декреті.Він працює один.Допомогти немає кому.Орендована квартира.Грошей не вистачало.В один із днів вона запропонувала йому починати вести боротьбу з палінням.Бо грошей ішло багато н а сигарети і дійшло до того що остання сотня в домі йшла на сигарети 'а дитина була без молока.Каша на воді.А потім і пішли мфо.Коли прийшов час плптити за квартиру,він сказав "Грошей нема.Звони до мами або бери онлайн."До мами не хотілося.Бо мама одна живе.На пенсію.Підробляє ще на швидкій.А тут так...і вона взяла займ...а потім інший...а потім..потім...А потім виявилося що вона дійшла до точки 160 тисяч.На розмови чоловік не ведеться.Все закінчується сварками.І здається таке враження що його все влаштовує.Він як курив так і куре .В день 180 грн.Дійшло до того що його зарплати вистачає йому на куриво і на покушать на роботі.І ій терпець урвався.Істи вдома нема.Допомоги нема.Підтримки нема.Дитині купити іграшку нема.Новий одяг????ну да....треба.І все закінчується
Зараз вона у мами з дитиною.Мама допомагає чим може.Купує іжу.Одяга малечу.Бо як виявилося в дитини одягнути куртки зимовоч не було.Взуття купила дитині.Вона не знаєщо ій робити.Відати вона не віддасть займи.А повертатися назад в життя взайми не хоче.І чоловіка це влаштовує....Як бути.????вона зараз га краю....каже якби не дитина то не жила б уже....Що сказати навіть не знаю?А чоловік????я не можу його зрозуміти....де вони упустили момент?
Сейчас прийдёт кто - нибудь, и будет проповедовать : надо быть вместе и в горе ,и в радости. А то, что ребенок голый - босый, это так, ерунда.

Сейчас прийдёт кто - нибудь, и будет проповедовать : надо быть вместе и в горе ,и в радости. А то, что ребенок голый - босый, это так, ерунда.
Ну да...подумаєш на вулиці мороз а дитина в тапочках....головне що в горі і в радості...і з пустим холодильником

Ну да...подумаєш на вулиці мороз а дитина в тапочках....головне що в горі і в радості...і з пустим холодильником
И это грустно. Лично для меня жить с человеком, который тебя обижает, обманывает, бьёт, которому плевать на то, есть ли чем кормить ребенка - глубоко аморально. Аморально растрачивать на таких людей свою жизнь, аморально давать плевать в свою бессмертную душу. Для других - аморален развод. Каждому свое.

Причини інколи банальні... Хтось зрадив.. хтось просто пішов ,бо набридло сімейне життя... Причини-різні. Можна писати багато. Інколи одружуючись, ми окрилені коханням закриваємо очі на недоліки другоі половини і самі собі говоримо : "Ну я ж теж не ідеал.Справимося" . Ось тут в цьому слові я б поставила знак ?.. Чи справимося???? поки все гладко і всіх все влаштовує.

Як тільки десь пішов косяк - збій відбувається скрізь. Цей косяк і алкоголь і наркотики і ігроманія і підняв руку І навіть я хочу сказати що і моральний терор це теж погано... Ну із вище перечисленими причинами все зрозуміло. Я вам спробую описати ситуацію. Яка мені не зрозуміла. Цікаво як думка жінок так і чоловіків. Це трапилося із моєю близькою людиною. Ми зустрілися з нею раптово,бо я незнала що вона живе у мами зараз. Ій соромно було сказати. На перший погляд ідеальна сім'я. Нормальна сім'я. Тато мама і дитина. От вона і розповіла все про іх "ідеальну"сім'ю.

Почалося все з того ,що тато фанат сигарет. Куре багато. Дитині 1.5 рочки. Вона в декреті. Він працює один. Допомогти немає кому. Орендована квартира. Грошей не вистачало. В один із днів вона запропонувала йому починати вести боротьбу з палінням. Бо грошей ішло багато на сигарети і дійшло до того що остання сотня в домі йшла на сигарети 'а дитина була без молока. Каша на воді. А потім і пішли мфо. Коли прийшов час плптити за квартиру, він сказав "Грошей нема. Звони до мами або бери онлайн." До мами не хотілося. Бо мама одна живе. На пенсію. Підробляє ще на швидкій. А тут так... і вона взяла займ... а потім інший... а потім..потім... А потім виявилося що вона дійшла до точки 160 тисяч.

На розмови чоловік не ведеться. Все закінчується сварками. І здається таке враження що його все влаштовує. Він як курив так і куре . В день 180 грн. Дійшло до того що його зарплати вистачає йому на куриво і на покушать на роботі. І ій терпець урвався. Істи вдома нема. Допомоги нема. Підтримки нема. Дитині купити іграшку нема. Новий одяг???? ну да....треба. І все закінчується

Зараз вона у мами з дитиною. Мама допомагає чим може. Купує іжу. Одяга малечу. Бо як виявилося в дитини одягнути куртки зимовоч не було. Взуття купила дитині. Вона не знаєщо ій робити. Відати вона не віддасть займи. А повертатися назад в життя взайми не хоче. І чоловіка це влаштовує.... Як бути.???? вона зараз га краю.... каже якби не дитина то не жила б уже.... Що сказати навіть не знаю? А чоловік???? я не можу його зрозуміти.... де вони упустили момент?
Знаешь,тут не дело в сигаретах.Тут в нем дело,он остановился,застыл на месте,а она хочет двигаться дальше...Цели нет...Они в один момент пошли в разные стороны и это не жизнь.
Я была в похожей ситуации,он не то что зарабатывать не умел,он тупо щемил во всем,отдельный бюджет,отдельная жизнь, придирки без повода...Слова,не нравится,то вали к маме,стали приговором семье.До этого не один раз сходились...Жалею ли я?Да нет! Теперь по крайней мере он стал финансово помогать,и дети не слышат пьяных скандалов,и не видят плачущую маму...Мне стало легче.
А потом до меня дошло что дело не во мне,а в нем.И все стало ясно..

Когда пиписьками думали, а не головой.
Можливо і так....вона каже навіть подумати не могла що він залише дитину голодною забере останню сотню з дому і купе куриво.для неі був шок

Не бачу ніяких проблем. Поки поживуть з мамою, дай бог їй здоров'я, вона допомогає, а далі Ваша подруга поступово нехай налагоджує життя і своє і дитини. Єдині умови не дивитись в минуле, викинути його з голови (крім досвіду) і не думати про те,що будуть думать про неї інші!

А може не треба думати де упустили момент? А дивитись просто вперед? Може й моменту й не було?, а воно (чоловік) само по собі таке ніяке....

Знаешь,тут не дело в сигаретах.Тут в нем дело,он остановился,застыл на месте,а она хочет двигаться дальше...Цели нет...Они в один момент пошли в разные стороны и это не жизнь.
Я была в похожей ситуации,он не то что зарабатывать не умел,он тупо щемил во всем,отдельный бюджет,отдельная жизнь, придирки без повода...Слова,не нравится,то вали к маме,стали приговором семье.До этого не один раз сходились...Жалею ли я?Да нет! Теперь по крайней мере он стал финансово помогать,и дети не слышат пьяных скандалов,и не видят плачущую маму...Мне стало легче.
А потом до меня дошло что дело не во мне,а в нем.И все стало ясно..
Виходе,що коли були одружені грошей не було.А коли розлучилися то і гроші заробляти став????чи як виходе???треба розлучитися щоб гроші заробляти?
Не бачу ніяких проблем. Поки поживуть з мамою, дай бог їй здоров'я, вона допомогає, а далі Ваша подруга поступово нехай налагоджує життя і своє і дитини. Єдині умови не дивитись в минуле, викинути його з голови (крім досвіду) і не думати про те,що будуть думать про неї інші!

А може не треба думати де упустили момент? А дивитись просто вперед? Може й моменту й не було?, а воно (чоловік) само по собі таке ніяке....
Я просто згадую іхнє весілля.Як вони чекали дитину.....а потім пішов косяк

Виходе,що коли були одружені грошей не було.А коли розлучилися то і гроші заробляти став????чи як виходе???треба розлучитися щоб гроші заробляти?
Хз??))У меня так вышло.Причем он долгое время не помогал,и в этот момент я влезла в долги.А потом... потом подали на развод,и уже после этого он начал платить алименты.То есть пока были не разведены,то он не считал нужным помогать.

Я просто згадую іхнє весілля.Як вони чекали дитину.....а потім я пішов косяк
Ой, ота показуха! Якась зараз тенденція, чим краще весілля тим розбігаються швидше

Хз??))У меня так вышло.Причем он долгое время не помогал,и в этот момент я влезла в долги.А потом... потом подали на развод,и уже после этого он начал платить алименты.То есть пока были не разведены,то он не считал нужным помогать.
Логіка желізна у мужика
Ой, ота показуха! Якась зараз тенденція, чим краще весілля тим розбігаються швидше
В них весілля було не велике.Прлсто було наповнене радістю.Коханням.Вони були гарною парою.Я не розумію чому він не ціне свою сім'ю.

Логіка желізна у мужика

В них весілля було не велике.Прлсто було наповнене радістю.Коханням.Вони були гарною парою.Я не розумію чому він не ціне свою сім'ю.
Простите за прямоту, а может нет никаких загадок в его натуре, может, он мyдак обычный, одомашненный, который часто встречается в наших широтах и не занесён в Красную Книгу?

Простите за прямоту, а может нет никаких загадок в его натуре, может, он м*дак обычный, одомашненный, который часто встречается в наших широтах и не занесён в Красную Книгу?
А она просто не выдержала,да! Соглашусь.
А сколько есть таких что терпят, потому что муж.У меня есть знакомая,то муж каждый день приползает пьяным,и вижу её,видно несчастна..Но так ж это бл,муж!А она будучи младше меня, выглядит намного старше.И живёт,и будет жить..И пока до неё не дойдет, хотя я в этом сомневаюсь.

Можливо і так....вона каже навіть подумати не могла що він залише дитину голодною забере останню сотню з дому і купе куриво.для неі був шок
Субъективное мнение - привычки не должны доставлять неудобства близким, окружающим. И да. С привычками лучше бороться одному и в одиночку (ломки могут рикошетом зацепить )

Грустная история. Но таких тысячи. И, к сожалению, 70% девушек потом возвращаются туда же...
У меня лично 3 знакомых, которых обижали/унижали и тд...ушли, прошло время и возвращаются. Вот это страшно. С разбега на те же грабли
...

Назад
Угорі