Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
бачив... але це жесть.так
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
бачив... але це жесть.так
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Думал о банкротстве задуматься предложить, но с таким телом смысла нет никакого.75000 + 40000 = 115000 орієнтовно але це без кредитних лімітів
Та і квартира в менеДумал о банкротстве задуматься предложить, но с таким телом смысла нет никакого.
а кого це коли хвилювало?Нормальні слова в голову не приходять....як оцю суму можна присудить людині?Де їх брати?
Так тут как раз еще по божески, если в процентном соотношении брать. Если бы они по 10 тел накручивали, как другие, вообще худо было.Жесть, я гадала що в мене багато в них
Як вони накручують такі суми![]()
По божому то в мене... а тут по договору руки б їм повідламуватиТак тут как раз еще по божески
Так вам скажу - наші юристи не беруться. Тому ніхто вам не відпише. Можливо шукати когось десь. Але я не довіряю. Не знаю сама, що робити. Бо сплачено дурні гроші, а хочуть ще дурніші(Підкажіть, будь ласка, все ж до кого юристів можна звернутись![]()
Ви не захищалися? Домовитися з ними, без відкриття провадження, можна лише в одному випадку - при сплаті усієї сумми, що суд присудив одним платежем(Здравствуйте! Может кто-нибудь подскажет как с ними договорится чтоб ежемесячно выплачивать ,чтоб ареста счетов и имущества не было ?Суд уже был .