Поділіться, в кого був суд з БП, який юрист із форуму взявся за справу?

• Автор теми Автор теми Kit Kat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 1K

Kit Kat

Форумчанин
Дописи
72
Реакції
25
Бали
878
Kit Kat не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я вже читала неодноразово, що ніхто не береться, проте все одно читаю коментарі, що хтось таки міг би. То ж хто це?
Я додаткову угоду не підписувала якщо що.

Я вже читала неодноразово, що ніхто не береться, проте все одно читаю коментарі, що хтось таки міг би. То ж хто це?
Я додаткову угоду не підписувала якщо що.
Багато хочуть?

Нормальні слова в голову не приходять....як оцю суму можна присудить людині?Де їх брати?
Я бачила справи, де людина брала 98000 і в неї хотіли взяти 198000. Чому мені так не пощастило не знаю) так, там були часткові оплати але і в мене були
ну от це максимум що вони можуть пробувати вимагати, якщо не було доп угод
Не було доп але чомусь же запрошують 275000
Я бачила справи, де людина брала 98000 і в неї хотіли взяти 198000. Чому мені так не пощастило не знаю) так, там були часткові оплати але і в мене були

І чомусь в убкі у пене статус реструктуризація але я її не оформлювала

ну от це максимум що вони можуть пробувати вимагати, якщо не було доп угод
[POSTS=5000]Маючи цих підараsів чи не вартує піти на банкрутство.
Ніколи не думав що це озвучу... але. Як на мене це варік заплатити теоретичних 100к а не 200/250/275......++++
Заодно і всіх решту накєр з пляжу.[/POSTS]

І чомусь в убкі у пене статус реструктуризація але я її не оформлювала
В них взагалі у кожного ніби свої проценти та умови...я так розумію, залежить від того, коли брався займ. В мене тіло 30000, хочуть 163000. Сплачено вже дуууже багато. Якщо у вас реструктуризація у них - це біда( я також підписувала по дурості. В реструктуризації вони всі проценти нараховані переводять в тіло, і потім на це все нараховують проценти. Тому і сума така шалена( це жесть звісно(

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=5000]в курсі

тому і кажу як варіант розглянути
і 100к - тому що прийдеть можливо платити таки реструкт.
Але це вигідніше... хз.[/POSTS]

захотілось їм так от і запрошують
То при захисті можна орієнтуватись на 195000?
В них взагалі у кожного ніби свої проценти та умови...я так розумію, залежить від того, коли брався займ. В мене тіло 30000, хочуть 163000. Сплачено вже дуууже багато. Якщо у вас реструктуризація у них - це біда( я також підписувала по дурості. В реструктуризації вони всі проценти нараховані переводять в тіло, і потім на це все нараховують проценти. Тому і сума така шалена( це жесть звісно(
але я нічого не підписувала. Якщо це вони самі її організували - то я буду в суді, якщо вдасться знайти юриста, доводити що нічого не було. Я додатково нічого не підписувала

То при захисті можна орієнтуватись на 195000?
так
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=5000]проблема ще в тому що господарський суд буде в т.ч. і позов бп розглядати, в рамках банкрутства. в господарських судах у бп 100% перемоги (вчора апеляції по фопам дивився. пічально).[/POSTS]

Назад
Угорі