Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Багато хочуть?Я вже читала неодноразово, що ніхто не береться, проте все одно читаю коментарі, що хтось таки міг би. То ж хто це?
Я додаткову угоду не підписувала якщо що.
по договору яка загальна вартість кредиту? там це прописано має бутиДуже. 275000 з 75000, при тому я їм сплатила 32500
Ще кредити є?Дуже. 275000 з 75000, при тому я їм сплатила 32500
ТакЩе кредити є?
По договору 195000по договору яка загальна вартість кредиту? там це прописано має бути
Нормальні слова в голову не приходять....як оцю суму можна присудить людині?Де їх брати?Дуже. 275000 з 75000, при тому я їм сплатила 32500
ну от це максимум що вони можуть пробувати вимагати, якщо не було доп угодПо договору 195000
Вже бачив ваші дописи в інших темах... інстафінанс де6ільні і решту...
Я бачила справи, де людина брала 98000 і в неї хотіли взяти 198000. Чому мені так не пощастило не знаю) так, там були часткові оплати але і в мене булиНормальні слова в голову не приходять....як оцю суму можна присудить людині?Де їх брати?
Не було доп але чомусь же запрошують 275000ну от це максимум що вони можуть пробувати вимагати, якщо не було доп угод
І чомусь в убкі у пене статус реструктуризація але я її не оформлювалаЯ бачила справи, де людина брала 98000 і в неї хотіли взяти 198000. Чому мені так не пощастило не знаю) так, там були часткові оплати але і в мене були
Не було доп але чомусь же запрошують 275000
захотілось їм так от і запрошуютьчомусь же запрошують 275000
[POSTS=5000]Маючи цих підараsів чи не вартує піти на банкрутство.ну от це максимум що вони можуть пробувати вимагати, якщо не було доп угод
Без врахування кредитних лімітів прострочених десь на 40000Вже бачив ваші дописи в інших темах... інстафінанс де6ільні і решту...
Загальна сума плюс мінус без БП яка?
[POSTS=5000]все упирається в наявність майна...[/POSTS]*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
В них взагалі у кожного ніби свої проценти та умови...я так розумію, залежить від того, коли брався займ. В мене тіло 30000, хочуть 163000. Сплачено вже дуууже багато. Якщо у вас реструктуризація у них - це біда( я також підписувала по дурості. В реструктуризації вони всі проценти нараховані переводять в тіло, і потім на це все нараховують проценти. Тому і сума така шалена( це жесть звісно(Я бачила справи, де людина брала 98000 і в неї хотіли взяти 198000. Чому мені так не пощастило не знаю) так, там були часткові оплати але і в мене були
Не було доп але чомусь же запрошують 275000
І чомусь в убкі у пене статус реструктуризація але я її не оформлювала
[POSTS=5000]в курсі*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
То при захисті можна орієнтуватись на 195000?захотілось їм так от і запрошують
але я нічого не підписувала. Якщо це вони самі її організували - то я буду в суді, якщо вдасться знайти юриста, доводити що нічого не було. Я додатково нічого не підписувалаВ них взагалі у кожного ніби свої проценти та умови...я так розумію, залежить від того, коли брався займ. В мене тіло 30000, хочуть 163000. Сплачено вже дуууже багато. Якщо у вас реструктуризація у них - це біда( я також підписувала по дурості. В реструктуризації вони всі проценти нараховані переводять в тіло, і потім на це все нараховують проценти. Тому і сума така шалена( це жесть звісно(
А какое у вас тело общее по кредитам?Дуже. 275000 з 75000, при тому я їм сплатила 32500
такТо при захисті можна орієнтуватись на 195000?
[POSTS=5000]проблема ще в тому що господарський суд буде в т.ч. і позов бп розглядати, в рамках банкрутства. в господарських судах у бп 100% перемоги (вчора апеляції по фопам дивився. пічально).[/POSTS]*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
75000 + 40000 = 115000 орієнтовно але це без кредитних лімітівА какое у вас тело общее по кредитам?