Поділіться досвідом щодо самостійного закриття мфо

• Автор теми Автор теми Sof_K
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 98

Sof_K

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Sof_K не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня
Так склалось що вляпалася в мфо, борг всього десь 700 тисяч
Ну ось так вийшло нажаль
Процедура банкрутства неможлива в моєму випадку бо є діючий ФОП (закрити не можу , бо одна з дитиною працюю)

На юристів надивилася, але щось не додають впевненості. Пішла по шляху розсилки в мфо щодо пропозиції закриття заборгованості. Поки чекаю на відповіді.

Підкидать може хто проходив цей шлях самостійно? Хто що порадить ?

Заздалегідь дякую за відповіді ☺️

Защищалась с Tarass в трех судебных процессах. Общая сумма исковых требований по трем искам была 400 тысяч гривен, в результате к выплате по всем процессам 130 тысяч, и то, было бы меньше, если бы коллегия судей в последнем процессе была в адеквате. К сожалению, так тоже бывает. Не знаю, кто там вам не внушает доверия, но работой адковата я довольна на все 100. Сумма долга в общем уменьшена на 270 тысяч. Я считаю, это шикарный результат Приятно работать с надежным человеком и хорошим специалистом, вообще не переживала ни о чем, это ценно.

Что касается ФОП, вам вообще не стоит допускать исполнительные производства, потому что счет ФОП блокируется намертво, пока не оплатите исполнительное. Даже налоги или комиссию за обслуживание со счета фоп оплатить не сможете. Почитайте по списку своих кредиторов, с кем и до чего можно договориться, а там решайте. Для банкротства фоп не проблема, но эта процедура не такая легкая в целом, нужна консультация арбитражного, можете обратиться к Strom.

Останнє редагування:
если бы коллегия судей в последнем процессе была в адеквате.
да это цирк....менять коллегию за пару часов до вынесения решения...
что они там почитать могли? и в чем разобраться..

да это цирк....менять коллегию за пару часов до вынесения решения...
что они там почитать могли? и в чем разобраться..
Моя версия, что не читали вообще.. многотекста 🙄 и постанова мне пришла раньше автоматичного розподілу справ. Но так как в кассационный суд нам идти безперспективно, пользуются положением. Увы.

Защищалась с Tarass в трех судебных процессах. Общая сумма исковых требований по трем искам была 400 тысяч гривен, в результате к выплате по всем процессам 130 тысяч, и то, было бы меньше, если бы коллегия судей в последнем процессе была в адеквате. К сожалению, так тоже бывает. Не знаю, кто там вам не внушает доверия, но работой адковата я довольна на все 100. Сумма долга в общем уменьшена на 270 тысяч. Я считаю, это шикарный результат Приятно работать с надежным человеком и хорошим специалистом, вообще не переживала ни о чем, это ценно.

Что касается ФОП, вам вообще не стоит допускать исполнительные производства, потому что счет ФОП блокируется намертво, пока не оплатите исполнительное. Даже налоги или комиссию за обслуживание со счета фоп оплатить не сможете. Почитайте по списку своих кредиторов, с кем и до чего можно договориться, а там решайте. Для банкротства фоп не проблема, но эта процедура не такая легкая в целом, нужна консультация арбитражного, можете обратиться к Strom.
Дякую , того і не хочу допустити ніякого виконавчого провадження.

Звернусь по рекомендації

Ще раз дякую за ваш досвід

Та шо тут порадити
Тільки працювати і ще раз працювати
Збільшувати дохід та й все
Не уникнути ніяк судів
Що до позик краще закрити вонючих, тих що більше всіх мучають близьких, на форумі багато тем можете ознайомитись

Та шо тут порадити
Тільки працювати і ще раз працювати
Збільшувати дохід та й все
Не уникнути ніяк судів
Що до позик краще закрити вонючих, тих що більше всіх мучають близьких, на форумі багато тем можете ознайомитись
В тому то і питання що хочу уникнути судів (

Того і намагаюсь «домовитись» самостійно

Я тоже фоп, пожалуй, это самая большая проблема, с которой можно столкнуться.

Я тоже фоп, пожалуй, это самая большая проблема, с которой можно столкнуться.
Нажаль , ще сама з дитиною в декреті(
Але то таке

Вже кілька юристів кажуть що поки нема судів , то я роблю все що можу

То буде чекати, може ще хтось поділиться досвідом самостійного вирішення питання

Нажаль , ще сама з дитиною в декреті(
Але то таке

Вже кілька юристів кажуть що поки нема судів , то я роблю все що можу

То буде чекати, може ще хтось поділиться досвідом самостійного вирішення питання
Мне тоже не айс. Пишите список. Нет единого решения для всех.

Мне тоже не айс. Пишите список. Нет единого решения для всех.
В мене всі мфо по списку, з заборгованостю зафіксовані якщо Ви про це. Написала всім ) хтось навіть вже думає про умови 🤞

В тому то і питання що хочу уникнути судів (

Того і намагаюсь «домовитись» самостійно
уникнути судів при такому борзі можна тільки при умові що в тебе зп 150к на місяць

В мене всі мфо по списку, з заборгованостю зафіксовані якщо Ви про це. Написала всім ) хтось навіть вже думає про умови 🤞
Как люди могут что то подсказать, если списка нет?

Назад
Угорі