Emiliada
Форумчанин
- Дописи
- 970
- Реакції
- 539
- Бали
- 5255
Emiliada не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я мужу рассказала, когда жoпa уже началась. Потому как молчать сил не было. У меня 13 штук их было. Муж у меня большой не любитель всех кредитов и подобной ерунды, поругался конечно, что раньше не сказала и почему молчала вообще, но молча занял у своих родителей и вместе пошли платить. В итоге у меня ситуация разрулилась в течении двух дней. Из 13 осталось 4. Манивео, кредит+, манибум и еврогроши. Первые три скоро полностью оплачу, там просрочек нет пока и тело маленькое.Я якщо чесно просто поставила собі ціль, що як і хто б не замахував платити не буду більше нікому(ну одна конторка ще на роздумі, бо прямо дуже адекватні, хоча подивлюсь як дальше себе будуть вести) батьки, чоловік, найближчі люди в курсі і посилають цих всіх ублюдків подальше! Мама так навпаки мене ще на рахунок сусідів заспокоює, за кілька днів обійшла всіх з кавою і типу ненав'язливо розповіла про нашу неприємну ситуацію, дехто в неі напряму питав зразу "Слати нух..." От коли почали підтримувати і розуміти - я вирішила забити, тому не спілкуюсь і мені набагато простіше, читаю періодично смс та і під настрій можу відповісти на дзвінок...але чомусь в більшості попадаю на роботів(((Правда кредит365 і топкредит ми вже поставили на місце, загрузили і від них тепер на диво повна тишина)))Вам, на мою думку теж потрібно просто зрозуміти хочете Ви ім платити, домовлятись і т.д чи ні і якщо плануєте останні гроші віддавати, то краще цього не робіть...боітесь думки з боку оточуючих - то яка різниця 20 іх чи 5, всерівно хтось до когось подзвонить?!? Це моя думка, але хочеться трішки підштовхнути на те, що варто добре подумати перш ніж ім щось платити!!!
А на еврогроши забила. Потому как проценты дурные. Написала в нацком. Жду теперь.