Поддержка 1000 в 1💪

• Автор теми Автор теми АннаГ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 2K
Я це уявляю: «Знайомтесь, вид «віп», 20 МФО, вид «інтенсивний», 30 МФО, та вид «еліт» 40 МФО. Ще є вид «комбі» МФО+банки». Зустрічаються біля Харківських озер, особливо небезпечні після телефонного терору по вівторкам 🤣
🤣

Саме так 😁
Ой, повеселили) дякую за настрій ❤️

Так, відставити такі «вилазки» на харківські озера та ліси. Там тільки шашлики на Великдень норм) але якщо така справа вже, то беріть мене- екскурсоводом буду😁

Бо мене сьогодні знайшли всі. І Таліон, і слони, і аванс з кредит плюсом. І навіть санкредіт в розшук подали. День почався весело.
Приходять по вам что родичам?

реально чого я боюсь від мфо то це сірого ланоса! Там такі були історії, що дуже страшно. Я б на вашому місці озерався, якщо його побачете)
Опа, я про ньго не чула))) сидять в машині з біноклем під під'їздами?) То можна сказати нехай їдуть під Харків на озеро😆

От читаю як ці мфо знаходять родичів, то вони часом не виходці з отих старих програм "жди меня" и "ищу тебя".
Та це капець ,сама дивуюсь блін ,де знаходять ) Дзвоніть 9379992. Тут суть в тому що і не тільки родичів.

От читаю як ці мфо знаходять родичів, то вони часом не виходці з отих старих програм "жди меня" и "ищу тебя".
Я смеюсь на всю квартиру))

от утренего тревожного состояния ни чего не осталось🤗 спасибо!! Повеселили меня сегодея)))

Ми там теж будемо 🤣
Будем встречать их с солью и хлебом)))

пхах))) знакомые всё ситуации... больше 5 лет прошло, а я как сегодня помню свой день.
Всё казалось черно-белым. Вздрагивал от каждого звонка, не понимал что делать. "Отказ от оплаты" звучало так страшно, что капец, а больше всего боялся звонков окружению, давления с их стороны, соседей, "друзей"...

А как нашел форум, так сразу всё вернулось. Вернулся кайф от жизни. Уже не трогали звонки никому - ведь не я в этом виноват и я повлиять никак не могу. Особенно порадовала ситуация от моего момедушки крутого адвоката, когда он устроил истерику, что я сделал его поручителем, а потом долго втыкал и не мог понять, когда я задал ему вопрос "как именно, ведь ты ничего не подписывал". Почистилось окружение. Даже те, кого я считал одними из самых близких - отвернулись. Зато те, от кого я совсем не ожидал - поддержали. Истино говорят, что друг в беде познаётся.

Это помогло перезагрузить мою жизнь полностью, найти офигенную работу, пусть и довелось пройти и Крым и Рим. И у вас всё будет так, даже не сомневайтесь. Ведь не всё завязано на деньгах, а то, что завязано - можно выплатить, рано или поздно.

1-5%, тоже мне торги за корову хДДДД
Я також 5 років у цьому всьому. Що маєте на теперішньому етапі? У мене друге ВП, загадкові суми в кредитній історії, 1 кредит написано "списано", хоча не погашала. Хвилююся, бо за цим ВП заблокували картку для зарплати, перше - просто вираховували 20 відсотків. Наче вже давно в цьому болоті, а мандраж, як в перші дні накрив

Я також 5 років у цьому всьому. Що маєте на теперішньому етапі? У мене друге ВП, загадкові суми в кредитній історії, 1 кредит написано "списано", хоча не погашала. Хвилююся, бо за цим ВП заблокували картку для зарплати, перше - просто вираховували 20 відсотків. Наче вже давно в цьому болоті, а мандраж, як в перші дні накрив
Что значит загадочные суммы, у вас много еще осталось?
Вы держитесь, всех иногда накрывае!

Что значит загадочные суммы, у вас много еще осталось?
Вы держитесь, всех иногда накрывае!
При тілі кредиту 4 тисячі, борг 129 тисяч, на наступний місяць вже 94 тисячі, тоді знову якась 125тис., в деяких компаніях кредити автоматично хтось пролонговує

12 шт , але багато кредитів викупили одні і ті ж колекторські компанії, а було як і у всіх, приблизно 25 мфо.

Останнє редагування модератором:
все исполнительные снесены, деньги, которые платил по исполнительным - вернул. Всё пытаются запугать судами - щас, ага)))

все исполнительные снесены, деньги, которые платил по исполнительным - вернул. Всё пытаются запугать судами - щас, ага)))
Поділіться як це все зробили, самостійно чи з юристом?

Половина кредитов прострочка, телефон разрывается ..., но я не беру трубку!
Маму сегодня достали, звонили каждые 10 минут, думаю не одни, а разные)

Мама у меня молодец, сначала пыталась им что-то объяснить, а потом забила, говорит, я такую не знаю и телефон к радио подставляла🤣

Странно что к мужу не звонили) он ждал🤣

Половина кредитов прострочка, телефон разрывается ..., но я не беру трубку!
Маму сегодня достали, звонили каждые 10 минут, думаю не одни, а разные)

Мама у меня молодец, сначала пыталась им что-то объяснить, а потом забила, говорит, я такую не знаю и телефон к радио подставляла🤣

Странно что к мужу не звонили) он ждал🤣
Треба взяти метод мами до уваги 😁

я думаю скоро, последнее предложение может быть пол тела, после его точно продадут.
та не факт, як повезе, декілька разів пропонують пів тіла вже більше ніж пів року протермінування, поки не продали

а продати грозилися десь на 2-му місяці, після цього більше про це ні слова)

Назад
Угорі