Поддержка 1000 в 1💪

• Автор теми Автор теми АннаГ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 2K
Так, відставити такі «вилазки» на харківські озера та ліси. Там тільки шашлики на Великдень норм) але якщо така справа вже, то беріть мене- екскурсоводом буду😁

Бо мене сьогодні знайшли всі. І Таліон, і слони, і аванс з кредит плюсом. І навіть санкредіт в розшук подали. День почався весело.

Так, відставити такі «вилазки» на харківські озера та ліси. Там тільки шашлики на Великдень норм) але якщо така справа вже, то беріть мене- екскурсоводом буду😁

Бо мене сьогодні знайшли всі. І Таліон, і слони, і аванс з кредит плюсом. І навіть санкредіт в розшук подали. День почався весело.
Це ж добре, без вас люди сумують. Значить ви потрібна:)

Розпочинаємо операцію під кодовою назвою «Харківські озера» 🤣

Ми скинемось на чоботи заради такої справи 🤣

Так що вони усі від Вас хотіли? Щось адекватне пропонували?
якщо можна, то леопардового окрасу) 37 розмір 😁

Де там.. всьо в прямо щас( багато знаків оклику). А в мене нічого і ні щас, ні завтра..

якщо можна, то леопардового окрасу) 37 розмір 😁

Де там.. всьо в прямо щас( багато знаків оклику). А в мене нічого і ні щас, ні завтра..
Харківські озера ще такого не бачили 🤣

У них вівторок як святковий день. Усі колядують та щедрують 🤣

Харківські озера ще такого не бачили 🤣

У них вівторок як святковий день. Усі колядують та щедрують 🤣
Так) я буду безлюдовським леопьордом)

Сезон колядки пройшов. Дайте рік, «на цукерки» заробить.

реально чого я боюсь від мфо то це сірого ланоса! Там такі були історії, що дуже страшно. Я б на вашому місці озерався, якщо його побачете)

реально чого я боюсь від мфо то це сірого ланоса! Там такі були історії, що дуже страшно. Я б на вашому місці озерався, якщо його побачете)
Ланос в моєму розумінні зовсім не рентабельно. Зараз такі дороги.. його ремонтувати після них довго і дорого. Я думаю що вже мабуть не Ланос юзають..

Так) я буду безлюдовським леопьордом)

Сезон колядки пройшов. Дайте рік, «на цукерки» заробить.
Треба бути обережними, бо Фельдман еко-парк може зацікавитися нашими вилазками у таких чоботях 🤣

Ланос в моєму розумінні зовсім не рентабельно. Зараз такі дороги.. його ремонтувати після них довго і дорого. Я думаю що вже мабуть не Ланос юзають..
Черный воронок 🤣

Яб сказав, що він вже привид, який тільки приходе до злосних порушників сплати пролонгаціїї в МФО! Я б на Вашамо місці не був би такий самовпевнений!!))

Треба бути обережними, бо Фельдман еко-парк може зацікавитися нашими вилазками у таких чоботях 🤣

Черный воронок 🤣
Може хоть під програму захисту потраплю) як унікальний вид😆

Може хоть під програму захисту потраплю) як унікальний вид😆
Я це уявляю: «Знайомтесь, вид «віп», 20 МФО, вид «інтенсивний», 30 МФО, та вид «еліт» 40 МФО. Ще є вид «комбі» МФО+банки». Зустрічаються біля Харківських озер, особливо небезпечні після телефонного терору по вівторкам 🤣
🤣

Я не пойму, тут много харьковчан в теме? Чи шо?
Саме так 😁

Назад
Угорі