Подають МФО в суд за місцем прописки, чи різниці немає?

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене питаня до старожил і до людей які трошки розумніші за мене ,відрпзу вибачаюсь за тупе запитання ,якшо подають в суд то тільки по місту прописки чи без різниці де і як. Бо тільки шо переглядала судову владу і так якби найшла себе можливо однофамілець і звинувачують мене в кримінальній крадіжці

У мене питаня до старожил і до людей які трошки розумніші за мене ,відрпзу вибачаюсь за тупе запитання ,якшо подають в суд то тільки по місту прописки чи без різниці де і як. Бо тільки шо переглядала судову владу і так якби найшла себе можливо однофамілець і звинувачують мене в кримінальній крадіжці
Попробуйте себя проверить по ИН

на этом сайте указаны ваши имя и отчество?

До суду по кримінальним справам ще є досудовове розслідування справи, повідомлення про підозру, покази, докази, допити))) у Вас це все було?

До суду по кримінальним справам ще є досудовове розслідування справи, повідомлення про підозру, покази, докази, допити))) у Вас це все було?
Ні чого такого,просто розумієте так співпало шо прізвище імя і побатькові таке ж як у мене
на этом сайте указаны ваши имя и отчество?
Так

Я також по своїм ПІБ знаходжу справу тезки))
Дякую ви мене заспокоїли,бо не передати як у мене піднявся адреналін
Поэтому лучше себя проверять по ИН
Та в єдиному реєстрі я так і роблю а тут думаю зайду на судову ,бо приписана то я в другому місті а суд в Козятинському районі Вінницької обл

Дякую ви мене заспокоїли,бо не передати як у мене піднявся адреналін
Не переживайте, такі випадки не поодинокі)) читайте ухвали та рішення і зрозумієте, що то до Вас не має жодного відношення ?
Поэтому лучше себя проверять по ИН
На Судовой владе? ?

Не переживайте, такі випадки не поодинокі)) читайте ухвали та рішення і зрозумієте, що то до Вас не має жодного відношення ?
Добре ще раз дякую,так і буду робити це вже параноя якась

Я в ерб нашла свою тёзку, надпись исполнительная, сразу обоср...даст,а потом увидел,что город совершенно другой

Я поняла, что по идентификационному коду. Не знала, что на судовой можно искать по коду))
Это у меня уже в голове все перемешалось, соррян, там только дату рождения можно ввести.

Назад
Угорі