На все Подають до суду

Виходить , це у них такий спосіб залякування?
Просто моніторити себе у реєстрі?
Что-то вроде того. Могут и подать через месяц, а могут и не подать. В любом случае им не нужны никакие данные ваши, и тем более они не будут предупреждать, что подают в суд.
Мониторьте себя в реестрах и все.

Что-то вроде того. Могут и подать через месяц, а могут и не подать. В любом случае им не нужны никакие данные ваши, и тем более они не будут предупреждать, что подают в суд.
Мониторьте себя в реестрах и все.
Зрозумів, дякую)

Добрий день.
Зіштовхнувся з юридичний стимулом, надіслали зранку:
Добрий день, Адвокатське об’єднання "Юридичний Стимул". ТОВ «Укр Кредит Фінанс» доручили нам в роботу підготовку позовної заяви до суду, оскільки за Вашим кредитним договором існує прострочена заборгованість. У зв’язку з порушенням Вами кредитної угоди, ми вимушені розпочати від імені компанії-кредитора підготовку до процедури судового стягнення простроченої заборгованості у примусовому порядку. В порядку ст.16, ст.175 ЦПК України пропонуємо вам сплатити суму боргу у розмірі 24144,00 грн, для уникнення судового провадження та повʼязаних з ним судових витрат.
А потім прислали ще :
Якщо Ви не бажаєте актуалізувати Ваші дані, то в такому випадку судовий процес буде проходити без Вашої участі. Також ми не зможемо Вас проінформувати, де та коли відбудеться розгляд справи.
Скажіть будь ласка, у кого була подібна ситуація?я так розумію, якщо вони збираються подавати до суду, то всі данні у них уже мають бути.
Як на це реагувати?читав багато тем, але хотілось би почути відповідь саме стосовно мого випадку.
Тіло 9.5к, 2 місяці просрочки
Не реагуйте, мені теж таке прислали, але після цих смс з компанії було жодного дзвінка, а сьогодні телефонують як навіжені так кажуть ми відкликали заяву, або платіть, або вас продамо колекторам

Не реагуйте, мені теж таке прислали, але після цих смс з компанії було жодного дзвінка, а сьогодні телефонують як навіжені так кажуть ми відкликали заяву, або платіть, або вас продамо колекторам
Добрий день, ! Адвокатське об’єднання "Юридичний Стимул".
Проект позову знаходиться на фінальному етапі, хочу уточнити суму позовних вимог - вона складає 27312.00 грн - сума повних нарахувань за договором від 20.07.2023 р.
У справі не зазначена електронна адреса.
Надайте Вашу актуальну електронну пошту, щоб у Вас була змога ознайомитись із документами.
Сьогодні надіслали ось це у вайбер

Проект позову знаходиться на фінальному етапі, хочу уточнити суму позовних вимог - вона складає 27312.00 грн - сума повних нарахувань за договором від 20.07.2023 р.
Надайте Вашу актуальну електронну пошту, щоб у Вас була змога ознайомитись із документами.
У них есть ваша почта :lol:

Доброго дня. чим завершилось ці їхні повідомлення?

Назад
Угорі