Подають до суду на кримальне провадження

• Автор теми Автор теми Lollka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 98

Lollka

Читач
Дописи
1
Реакції
3
Бали
3
Lollka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, в мене є просрочка вже більше року, розмір з відсотками 8 тисяч. Зателефонував чоловік, представився як слідчий і сказав що компанія Сос подала на мене до суду на кримінальне провадження, що я заволоділа майном в розмірі 8 тисяч і мені потрібно з'явитись в участок. Підкажіть будь ласка, якщо я не помиляюсь, то за це може передбачаьись лише адмін відповідальність, чі вони вже вийшли на нлвий рівень? Чи це схема така у них нова, у колекторів?

Доброго дня, в мене є просрочка вже більше року, розмір з відсотками 8 тисяч. Зателефонував чоловік, представився як слідчий і сказав що компанія Сос подала на мене до суду на кримінальне провадження, що я заволоділа майном в розмірі 8 тисяч і мені потрібно з'явитись в участок. Підкажіть будь ласка, якщо я не помиляюсь, то за це може передбачаьись лише адмін відповідальність, чі вони вже вийшли на нлвий рівень? Чи це схема така у них нова, у колекторів?
Добрий день. Так, старий скрипт. Звонілки балуються.

О, Ви вже рухаєтеся вперед! Навіть адміністративну преюдицію вирішили згадати. Подібні випадки тут вже розбирали на шматки безліч разів. Не може бути в цих правовідносинах,ніякої іншої відповідальності, окрім Цивільно - Правової.

Не звертайте уваги, мабуть почали працювати по старому скрипту, новий мабуть не працює.
Вони мені ще в 2019 році погрожували в'язницею. Я вже повинен був відсидіти і вийти.

Назад
Угорі