Подарки от привата

• Автор теми Автор теми Solovjeva
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K

Solovjeva

Форумчанин
Дописи
96
Реакції
20
Бали
853
Solovjeva не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Был суд с приватом (тело 6300, присудили 24000)высчитывают с зп по 20%,приложение приват24 давно удалила, а сегодня решила посмотреть остаток долга - захожу, а там подарок на день рождения списывание части суммы, хотя после решения суда ещё насчитывали %. Ещё немного и на один кредит станет меньше ?

Вкладення

• Screenshot_20201112_162629_ua.privatbank.ap24.webp
    Screenshot_20201112_162629_ua.privatbank.ap24.webp
    47.1 Кб · Перегляди: 87
Был суд с приватом (тело 6300, присудили 24000)высчитывают с зп по 20%,приложение приват24 давно удалила, а сегодня решила посмотреть остаток долга - захожу, а там подарок на день рождения списывание части суммы, хотя после решения суда ещё насчитывали %. Ещё немного и на один кредит станет меньше ?

После дня рождения все станет на свои места )

я к тому что это помойка и я лично им бы не верил
вряд ли спишут сумму встановлену судом до оплати
я сомневаюсь (это мое личное мнение)

Останнє редагування:
Со зрением что то. Читаю п@ дарки от привата присмотрелся нет точно подарки

Нихрена не с 6300... А как же закон про два тела и усе?.. я б не платила.

я к тому что это помойка и я лично им бы не верил
вряд ли спишут сумму встановлену судом до оплати
я сомневаюсь (это мое личное мнение)
Я тоже так думаю.
После др опять будет вся сумма.

Нихрена не с 6300... А как же закон про два тела и усе?.. я б не платила.

Закон про 2 тела еще не вступил в силу

Но Всегда есть и было.

ЗАКОН УКРАЇНИ
Про захист прав споживачів

(Відомості Верховної Ради УРСР (ВВР), 1991, № 30, ст.379)

{Вводиться в дію Постановою ВР № 1024-XII від 12.05.91, ВВР, 1991, № 30, ст.380}

{В редакції Закону № 3682-XII від 15.12.93, ВВР, 1994, № 1, ст. 1}

Стаття 18. Визнання недійсними умов договорів, що обмежують права споживача

1. Продавець (виконавець, виробник) не повинен включати у договори із споживачем умови, які є несправедливими.

2. Умови договору є несправедливими, якщо всупереч принципу добросовісності його наслідком є істотний дисбаланс договірних прав та обов'язків на шкоду споживача.

3. Несправедливими є, зокрема, умови договору про:

1) звільнення або обмеження юридичної відповідальності продавця (виконавця, виробника) у разі смерті або ушкодження здоров'я споживача, спричинених діями чи бездіяльністю продавця (виконавця, виробника);

2) виключення або обмеження прав споживача стосовно продавця (виконавця, виробника) або третьої особи у разі повного або часткового невиконання чи неналежного виконання продавцем (виконавцем, виробником) договірних зобов'язань, включаючи умови про взаємозалік, зобов'язання споживача з оплати та його вимог у разі порушення договору з боку продавця (виконавця, виробника);

3) встановлення жорстких обов'язків споживача, тоді як надання послуги обумовлене лише власним розсудом виконавця;

4) надання можливості продавцю (виконавцю, виробнику) не повертати кошти на оплату, здійснену споживачем, у разі відмови споживача укласти або виконати договір, без встановлення права споживача на одержання відповідної компенсації від продавця (виконавця, виробника) у зв'язку з розірванням або невиконанням ним договору;

5) встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п'ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов'язань за договором;

Это еще меньше чем 2 тела

Наверное и я ДР своего подожду) Посмотрим)

А что никто про суд не спросит?как с 6300 24000 либо в суд не ходила,либо без адвоката
Маемо що маемо

Умеете вы поднять настроение человеку на день рожденья :ahaha:
Ну не знаю... Я б за 21 тыщу 2 раза смоталась бы на море.
А что никто про суд не спросит?как с 6300 24000 либо в суд не ходила,либо без адвоката
Маемо що маемо
Аппеляции же могут быть?

Наверное и я ДР своего подожду) Посмотрим)
Мне тоже такое пришло на почту без дня рождения. Только вот в приват 24 меня не пускает, а на 3700 не очень внятная инфо. Они хотели около 100 тыс, а теперь оставили 13 тыс и обязательный платёж 0.

Маемо що

Ну не знаю... Я б за 21 тыщу 2 раза смоталась бы на море.

Аппеляции же могут быть?
Подавала на апиляцию-не было денег, чтобы оплатить судовой сбор
Автор кинь ссылку номера дела-интерестно почитать
629/1105/19
Так уже платит и видать давно
Плачу с января этого года
Подавала на апиляцию-не было денег, чтобы оплатить судовой сбор

629/1105/19

Плачу с января этого года
Уже 10000 выплатила((((

Останнє редагування:
Вот мне интересно у них есть придел начисления штрафных санкций..вместо того что бы идти на встречу людям..они все больше и больше загоняют людей в долговую яму...

Вот мне интересно у них есть придел начисления штрафных санкций..вместо того что бы идти на встречу людям..они все больше и больше загоняют людей в долговую яму...
Наверное нет пртдела, сами накрутили, сами и оплатили

Вони списали ті проценти що на рахували, термін придатності вийшов.

Назад
Угорі