Подали в суд ЄАПБ і не сплатили судовий збір

• Автор теми Автор теми sectorrr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 1K

sectorrr

Форумчанин
Дописи
51
Реакції
6
Бали
5065
sectorrr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На мене подали в суд ЄАПБ по п'ятьом кредитам.Вони мали сплатити 15000 грн. судового збору,але заплатили тільки 3000 грн. і тому суд залишив позовну заяву без розгляду.У них є 5 днів щоб оплатити всю суму.Підкажіть чого чекати.

На мене подали в суд ЄАПБ по п'ятьом кредитам.Вони мали сплатити 15000 грн. судового збору,але заплатили тільки 3000 грн. і тому суд залишив позовну заяву без розгляду.У них є 5 днів щоб оплатити всю суму.Підкажіть чого чекати.
Або заплатять, або подадуть знову та оплатять, або забьють. Все що завгодно може бути.
[SARCASM]Зовсім обніщали, вже збір оплатити не можуть.[/SARCASM]

Якщо усунуть зауваження суду,то справу буде призначено до розгляду. Якщо ні,то повернуть сплачений суд збір і подадуть по новій. А може і не будуть нічого робить. Так і залишиться...
Може тільки повернуть суд збір...
Варіантів декілька.
Якщо 5 різних позовів,то можуть один залишить для розгляду. Той,за який заплатили суд збір.

Останнє редагування:
а це у якому суді таке нововедення?

Вперше чуєте,що повертають позов через несплачений суд збір?
вперше чую, щоб судовий збір залежав від кількості договорів в позові. на мене подавали ЄАПБ по 2 кредитам від мілоану і заплатили 3028 грн.

вперше чую, щоб судовий збір залежав від кількості договорів в позові. на мене подавали ЄАПБ по 2 кредитам від мілоану і заплатили 3028 грн.
Сума суд збору залежить від прожиткового мінімуму. 15000 наче і багато. У мене теж був позов по двох кредитах і теж 3028 грн суд збору.

вони заплатили 3000 чи 3028 грн?

Суддя щось натупив. Напише ЕАПБ відповідь про суму суд збору,яку вони заплатили вірно,і справу приймуть до розгляду. Трішки часу потягнеться
А мейбі і ні...

IMG_20241101_123738.webp

Це для фізиків.
Для юридичних осіб півтора відсотка.
Хоча може я неправий)

Назад
Угорі