Подали в суд на неіснуючий кредит

• Автор теми Автор теми Таракашка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 64

Таракашка

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Таракашка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшов позов,на мене подали до суду за кредит,який я не брала.останній кредит я брала у вересні 2021 року.потім все.не брала слухавки зовсім,не користувалась карткою і досі не користуюсь.Кредит був взятий у лютому 2022 року,згідно позову.Що мені зараз робити,дати суду ще не має?

Як виглядає позов і куди він прийшов? Бо може то пугалка звичайна.
Кредит в МФО чи банк?

Прийшов позов,на мене подали до суду за кредит,який я не брала.останній кредит я брала у вересні 2021 року.потім все.не брала слухавки зовсім,не користувалась карткою і досі не користуюсь.Кредит був взятий у лютому 2022 року,згідно позову.Що мені зараз робити,дати суду ще не має?
якщо ви впевнені, що то позов, то чекати відкриття судом провадження і захищатись.
не думаю, що ви маєте бажання оплачувати вигадані кредити))

Отримала на укрпочті.відкрила ,там позивна заява.почала читати,в там написано,що 17 лютого 2022 я взяла кредит.я телефон боялась в руки брати,в не кредит.

Куди мені звертатись для початку?

Отримала на укрпочті.відкрила ,там позивна заява.почала читати,в там написано,що 17 лютого 2022 я взяла кредит.я телефон боялась в руки брати,в не кредит.

Куди мені звертатись для початку?
якщо ще не відкрито провадження, нікуди.
чекайте на ухвалу про відкриття провадження, а потім треба подавати відзив, клопотанням про витребування доказів (за необхідності, та якщо ви впевнені, що кошти на брали)

Назад
Угорі