Подали до суду: заблокують картки, кримінальна відповідальність?

• Автор теми Автор теми Алекса2406
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 5K
На мене подали до суду с 21 т тіла хочуть 93 з відсотками, майна в мене немає рахунків з грошима теж, працюю на мінімальну зп.Мені б зрозуміти що буде після суда, як будуть стягувати заборгованість, скільки з зп будуть забирати відсотків! Якщо в мене нічого немає, змоги заплатити адвокату теж нема там не маленька сумма за роботу, от я і питаю що мені чекати? Приїзди додому блокування карток чи кримінальна відповідальність?
93тис + судовий сбір+10% виконацю, це вже більше 100тис, найняти адвоката буде в районі 4-10тис в залежності від складності справи, і це дає шанс взагалі нічого не платити, тому краще десь знайдіть кошти. Ну або 20% з мінімальної зп будуть знімати поки всі 100тис не виплатите.

Скільки часу суд розглядає позовну заяву,щоб розуміти скільки часу я маю щоб знайти адвоката

Скільки часу суд розглядає позовну заяву,щоб розуміти скільки часу я маю щоб знайти адвоката
Коли суд прийме заяву і відкриє провадження по справі, у вас є 15днів щоб написати відзив на позов.

Коли суд прийме заяву і відкриє провадження по справі, у вас є 15днів щоб написати відзив на позов.
А суд скільки буде розглядати їхню заяву,бо хтось каже що і рік може то не знаю

А суд скільки буде розглядати їхню заяву,бо хтось каже що і рік може то не знаю
Скільки триватиме суд залежить від багатьох чинників.
Може бути одне засідання, хоча це дуууже рідко, а може і декілька.

Може бути одне засідання, хоча це дуууже рідко
на жаль можу сказати протилежне, що по більшості справ (більшість - по статистиці із вибірки останніх 10 рішень, в 7 із 10 було одне засідання) 1 засідання : ( розглядають від місяця до пів-року

на жаль можу сказати протилежне, що по більшості справ (більшість - по статистиці із вибірки останніх 10 рішень, в 7 із 10 було одне засідання) 1 засідання : ( розглядають від місяця до пів-року
В моем городе 2 заседания обычно, если с вызовом сторон

нет
суд - не супермаркет и не стол заказов, у судьи своё мнение + соревновательность сторон. так что шанс выиграть есть.
Якщо мовчати і взагалі не діяти то тільки програш.

В мене судів ще не було, тому те, що напишу далі, ґрунтується на інформації, почерпнутої з форуму...)
Форумні юристи проконсультують Вас безкоштовно і скажуть, чи є сенс боротись. Якщо є, то Ви можете домовитись на оплату їхньої праці частинами. Але ж Ви повинні розуміти, що, у будь-якомку випадку, ці проблеми просто так нікуди не зникнуть і краще їх долати з юридичною допомогою...)
Підкажіть. будь ласка. Як отримати консультацію форумних юристів?

Практика показывает, что не факт. Платишь юристу первую инстанцию, проигрываешь, апелляцию-не факт, что выиграешь. И по факту-просто отсроченное ВП, разве нет?
Це точно, але і бездіяти не варіант

Останнє редагування:
93тис + судовий сбір+10% виконацю, це вже більше 100тис, найняти адвоката буде в районі 4-10тис в залежності від складності справи, і це дає шанс взагалі нічого не платити, тому краще десь знайдіть кошти. Ну або 20% з мінімальної зп будуть знімати поки всі 100тис не виплатите.
20відсотків,з мінімальної з/п,чи з повної?
Справу розглядають від місяця до пів-року?
В моем городе 2 заседания обычно, если с вызовом сторон
А если без вызова сторон?

20відсотків,з мінімальної з/п,чи з повної?

Справу розглядають від місяця до пів-року?

А если без вызова сторон?
20 процентов с оф зарплаты после вычета налогов вроде или до вычета.. не подскажу. Без вызова обычно одно, а там как карта ляжет. У меня с вызовом сторон по городу читала решения везде 2 заседания, может больше. Но в одно заседание решений вообще не встречала. А так с ЕАПБ вполне можно судиться.. по стоимости уточняйте у юристов. Есть смысл. Тем более на форуме есть юристы хорошие. И я суд выиграла с банком и коллега по форуму тоже у ЕАПБ суммы у обеих больше 100к. Это не сказки и не фантастика, я бы попробовала.

20 процентов с оф зарплаты после вычета налогов вроде или до вычета.. не подскажу. Без вызова обычно одно, а там как карта ляжет. У меня с вызовом сторон по городу читала решения везде 2 заседания, может больше. Но в одно заседание решений вообще не встречала. А так с ЕАПБ вполне можно судиться.. по стоимости уточняйте у юристов. Есть смысл. Тем более на форуме есть юристы хорошие. И я суд выиграла с банком и коллега по форуму тоже у ЕАПБ суммы у обеих больше 100к. Это не сказки и не фантастика, я бы попробовала.
Спасибо большое,за совет.

Назад
Угорі