подали до суду та не виходять на зв'язок finsfera

• Автор теми Автор теми Kolyanbus
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 64

Kolyanbus

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Kolyanbus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У тому році взяв кредит у «Фінсфера». Один раз не встиг здійснити оплату — вони почали телефонувати та вимагати повного погашення. Але я не піддався і продовжував платити обов’язкові платежі.
У цьому році в мене виникли проблеми з роботою, тому не зміг вчасно сплачувати. При цьому я не ігнорував їх. Як тільки я вніс обов’язковий платіж, на наступний день вони подали до суду. Суд призначений на 07.07.
Питання: якщо я погашу кредит (близько 18 тис. грн) до дати суду, чи можуть вони відкликати позов і суду не буде? Чи хтось стикався з подібною ситуацією?
Також намагаюсь їм додзвонитися, але не з’єднують з оператором — висю по 5–10 хвилин без результату. У когось було таке?

Вони вже не працюють, бо у них відібрали ліцензію. Вам буде простіше програти суд в потім за допомогою форумних юристів подати на апеляцію

Вони вже не працюють, бо у них відібрали ліцензію. Вам буде простіше програти суд в потім за допомогою форумних юристів подати на апеляцію
а якщо я все сплатю всю сумму в них не буде претензій

У тому році взяв кредит у «Фінсфера». Один раз не встиг здійснити оплату — вони почали телефонувати та вимагати повного погашення. Але я не піддався і продовжував платити обов’язкові платежі.
У цьому році в мене виникли проблеми з роботою, тому не зміг вчасно сплачувати. При цьому я не ігнорував їх. Як тільки я вніс обов’язковий платіж, на наступний день вони подали до суду. Суд призначений на 07.07.
Питання: якщо я погашу кредит (близько 18 тис. грн) до дати суду, чи можуть вони відкликати позов і суду не буде? Чи хтось стикався з подібною ситуацією?
Також намагаюсь їм додзвонитися, але не з’єднують з оператором — висю по 5–10 хвилин без результату. У когось було таке?
А повного погашення почали витребуати після місяця прострочки, чи пройшло менше місяця?

Загалом звісно трохи їбанашки - людина їм продовжує платити, хай і порушив спочатку графік, а вони до суду. Ну, нехай чекають.

В мене було простіше - платив майже півроку оці планові платежі що як пролонгації вважай, але вже закладені у графік. З Нового року перестав платити по всім. Вони сиділи тихо, але через 2.5 місяці пішли до суду. Так мій суд вже третій тиждень після розподілу суддів не може першу ухвалу сісти зробити, про підсудність та дату засідання. Ну, мені це тільки в плюс - є більше часу подумати, та позбирати гроші, розрахуватись поки з іншими.

Назад
Угорі