подали до суду сьогодні отримала документи що роботи ?

• Автор теми Автор теми Оксеня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 825

Оксеня

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
63
Бали
3590
Оксеня не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Годину назад через Укрпошту отримала ухвалу суду про відкриття провадження я хоч і з 2021 року на форумі зараз не можу дійти до памяті що роботи куди звертатись допоможіть підкажіть що робити ?

Годину назад через Укрпошту отримала ухвалу суду про відкриття провадження я хоч і з 2021 року на форумі зараз не можу дійти до памяті що роботи куди звертатись допоможіть підкажіть що робити ?
Звертатись до юристів з форуму і захищатись в суді.

Хто подав?
Пришла лише ухвала, чи позовна заява, з додатками, також?

прийшов лист з районного суду що надіслано ухвалу суду про відкриття впровадження і прікріплена сама ухвала а далі позовна заява 6 листків і плюс прошита пачка документів (копії свідоцтв, розпорядженнь, договору )

прийшов лист з районного суду що надіслано ухвалу суду про відкриття впровадження і прікріплена сама ухвала а далі позовна заява 6 листків і плюс прошита пачка документів (копії свідоцтв, розпорядженнь, договору )
Ось це все забираєте і до юриста/адвоката.

Ну то забирайте і до юриста.
Якщо буде потрібна юридична допомога, пишіть по контактам в підпису

Можу вам з цим допомогти і представляти інтереси в суді без вашої участі, щодо умов домовимось. Можу запропонувати правову позицію по даній справі, консультація безкоштовна. Прошу надати бажано сканкопії позовної заяви з додатками на вайбер 0952035777, або на емейл [email protected]

Останнє редагування:
Назад
Угорі