Подали до суду, хочуть космічні суми

bureyko_dima

Читач
Дописи
8
Реакції
2
Бали
278
bureyko_dima не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
13500 качайгроші 23500 зекредіт банана 31500 (це вони типу по акції, там якось нереально багато накрутили)

Суд 21 лютого 2024 о 10:40

Я з м.Кропивницький, чи є тут адвокат що зможе захищати мої інтереси(ясна річ не безкоштовно) або підказати як з ними домовлятися

13500 качайгроші 23500 зекредіт банана 31500 (це вони типу по акції, там якось нереально багато накрутили)

Я з м.Кропивницький, чи є тут адвокат що зможе захищати мої інтереси(ясна річ не безкоштовно) або підказати як з ними домовлятися
Вкладка юристи, обирайте який до вподоби.
Немає значення звідки ви, все робиться дистанційно.
Почитайте відгуки про них людей з форуму, які співпрацювали.
Зверніться за консультацією.
Успіхів!

Доброго дня, Ви отримували матеріали позову?

Доброго дня, Ви отримували матеріали позову?
У дії вказан номер судової справи, суть, склад. Говорив з юр.особою від ЄАПБ, то кажуть всі матеріали передали до суду, звертатися до них. Вперше з таким маю справу, тому не отримав матеріали. Я так розумію мені потрібно звернутися до канцелярії з письмовою заявою, вірно?

У дії вказан номер судової справи, суть, склад. Говорив з юр.особою від ЄАПБ, то кажуть всі матеріали передали до суду, звертатися до них. Вперше з таким маю справу, тому не отримав матеріали. Я так розумію мені потрібно звернутися до канцелярії з письмовою заявою, вірно?
Якщо є можливість.
Або зареструватись в електронному суді і там має бути позовна заява.
Для реєстрації потрібен КЕП або Дія-підпис

Как давно вы в еапб?

Я так розумію мені потрібно звернутися до канцелярії з письмовою заявою, вірно?
ні, вам має прийти паперовий конверт з ухвалою про відкриття провадження і конверт з позовом
тому не отримав матеріали.
ви спочатку юриста знайдіть, потім будете робити дії щоб матеріали отримати

Космічні суми?

1704832380343.webp

Якщо є можливість.
Або зареструватись в електронному суді і там має бути позовна заява.
Для реєстрації потрібен КЕП або Дія-підпис
О, дякую, так і зроблю.
ні, вам має прийти паперовий конверт з ухвалою про відкриття провадження і конверт з позовом

ви спочатку юриста знайдіть, потім будете робити дії щоб матеріали отримати
папером нічого не приходило, тільки повідомлення в дії
Зекредит и банана тіло по 10К, качайгроші 5К

По банані суму зі знижкою назвали більше 3 тіл...
Ще й подали до суду, а я через дію дізнався взагалі, що мої 3 заборгованості продані, у якийсь момент намагався з усіма домовитись, але коли вони були не задоволені моїми пропозиціями, то починалося натравка ботів, колектори прозвонювали сусідів и тд...

Я ж правда хочу погасити, але неможливо домовлятися з людиною, яка дія за сценарієм(у якому ти віддаєш стільки, скільки вони хочуть)
Ну значить будемо судитись з допомогою адвоката

Останнє редагування:
Назад
Угорі