SunCredit починають роботу з контактними особами. Будуть дзвонити чи ні?

• Автор теми Автор теми SergeyZmey
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 372

SergeyZmey

Читач
Дописи
8
Реакції
3
Бали
3
SergeyZmey не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, в мене в Suncredit 23 дні прострочки 9500грн
Сьогодні написав менеджер в Вайбер, що сьогодні починають роботи з контактними особами
Будуть дзвонити чи ні?!

Сьогодні написав менеджер в Вайбер, що сьогодні починають роботи з контактними особами
Будуть дзвонити чи ні?!
Нікому не будуть звонити. Мені менше ніж через місяць пропонували за тіло. Не було грошей. Зараз пишуть про продаж. Так, чи ні- побачимо у лютому. Ще менеджер писав що з лютого для ВСІХ ( увага😁) клієнтів пропозиції скасовуються. Теж побачимо.
Але щось мені цей лютий вже не подобається

Будуть дзвонити чи ні?!

Нікому не будуть звонити. Мені менше ніж через місяць пропонували за тіло. Не було грошей. Зараз пишуть про продаж. Так, чи ні- побачимо у лютому. Ще менеджер писав що з лютого для ВСІХ ( увага😁) клієнтів пропозиції скасовуються. Теж побачимо.
Але щось мені цей лютий вже не подобається
Я зрозумів дякую

У мене тіло 6000, поки за тіло не пропонували, сказали тільки що вже почали дзвонити контактним особам

Останнє редагування модератором:
Будуть дзвонити чи ні?!

Я зрозумів дякую

У мене тіло 6000, поки за тіло не пропонували, сказали тільки що вже почали дзвонити контактним особам
Вони це щодня пишуть. І ще багато різних стандартних розсилок. А менеджер у Вайбер має написати умови по закриттю, які Вам будуть підходити. Але мені вони зарано їх запропонували😂

Вони це щодня пишуть. І ще багато різних стандартних розсилок. А менеджер у Вайбер має написати умови по закриттю, які Вам будуть підходити. Але мені вони зарано їх запропонували😂
така ж "проблема" за тиждень багато хто запропонував тіло (Аванс, Сан) та реструктуризацію тіла (Кредит+ на 5 міс.) та тіла+проценти (Додам)

але вистачило грошей тільки на Кредит+, як найвигідніша пропозиція (від якої не зміг відмовитися))...надіюсь ще будуть пропозиції

така ж "проблема" за тиждень багато хто запропонував тіло (Аванс, Сан) та реструктуризацію тіла (Кредит+ на 5 міс.) та тіла+проценти (Додам)

але вистачило грошей тільки на Кредит+, як найвигідніша пропозиція (від якої не зміг відмовитися))...надіюсь ще будуть пропозиції
Мені плюси нічого не пропонували. Лише все і цієї години 🤷‍♀️

Що ви розуміли, сьогодні о 18:00 вечора подзвонили з Suncredit, колезі по роботі сказали: "Я взяв кредит, а він поручитель", колега послав на три букви. Мені цікаво ще дзвінки будуть??

Назад
Угорі