Nastya_1322
Форумчанин
- Дописи
- 715
- Реакції
- 185
- Бали
- 2625
Nastya_1322 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я в принципі не просила. Просто поставила перед фактом що зможу оплатити через деякий час а зараз не маю можливості. Вони мені почали розповідати про кредитну історію. Я сказала що нічого вдіяти не можу так як не маю грошей. Просто кредит 7 мені зразу пішов на поступки розділив на 4 платежі. А сьогодні написали що завтра зателефонують і запропонують ще якісь послаблення. Я з ними з самого початку спілкувалася і ми домовилися. Але намагалася домовитися з манифою. То там тільки хамство. Заплатила пролонгацію величезну. Тепер звичайно розумію що дарма. Краще десь малий кредит погасила.у всіх по різному
у мене наприклад в антіспамі кожен день 200+- дзвінків
комусь з друзів не телефонували бо я ніде не світив ніколи їх
можливо комусь і дзвонили але ніхто ще нічого не казав мені )
чим більше ви будите з ними розмовляти або про щось просити вони тільки будуть розуміти що можна тягнути час і стребувати більше з вас
одне мфо може і не подзвонить іншим особам а всі інші можуть
Дякую. Але мій чоловік зійде з розуму і мама теж. Страшно не хочу нікого розчаровувати. Сама з себе в шоці що доросла жінка а в таке вляпалася. А тепер сама собі не можу в цьому признатися. Дякую вам за підказкиNastya_1322, змиріться. Дзвінки будуть. Нікуди не дінетесь. Це не боляче. За це бити і вбивати ніхто не буде.
Чим раніше це зрозумієте, тим раніше Ви почнете спати нормально.