Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10161
- Реакції
- 18503
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Что именно ждёшь, денег или каках?)Сьогодні я чекатиму від них)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Что именно ждёшь, денег или каках?)Сьогодні я чекатиму від них)
Можливо Роман хоче ще один кредит взяти.Что именно ждёшь, денег или каках?)
Ну тогда ок. Пусть только деньгами берет))Можливо Роман хоче ще один кредит взяти.
Він так дзвінка від любимої дівчини не чекає.
Якщо Роман кожний день повертає гроші, то його можна називати відповідальним клієнтом?Ну тогда ок. Пусть только деньгами берет))
Ну судя по сумме, что он возвращает, то его можно назвать клиентом-приколистом))Якщо Роман кожний день повертає гроші, то його можна називати відповідальним клієнтом?
Цікаво, на яку суму Роману дадуть новий кредит?
Так за вісім мільйонів він готовий щоденно вносити аж 5 гривнів!!!!Ну судя по сумме, что он возвращает, то его можно назвать клиентом-приколистом))
Он хотел 8 лямов может дадут, пусть попробует))
На 8 лямів. Менше не треба.Якщо Роман кожний день повертає гроші, то його можна називати відповідальним клієнтом?
Цікаво, на яку суму Роману дадуть новий кредит?
ничё не понятно, но очень интересноот так і втрачають роботу))![]()
Зато весело)
Може Роману погрожують.ничё не понятно, но очень интересно
То я випадково на галочку ткнув...ничё не понятно, но очень интересно
Ты наверное случайно и не тот скрин прикрепил))То я випадково на галочку ткнув...
![]()
Ні)Ты наверное случайно и не тот скрин прикрепил))
Ну и ладно. Ничего не понятно просто
Ну в честь Дня народження я перебрав з хороброю водою))Ну и ладно. Ничего не понятно просто
Ти з самого ранку вживаєш таки?)Ну в честь Дня народження я перебрав з хороброю водою))
А в кого день народження?Ну в честь Дня народження я перебрав з хороброю водою))
Ромка з днюхою тебе дружеНу в честь Дня народження я перебрав з хороброю водою))