Щоденник Починаю вилазити з глибокої боргової ями.

Є в нас один любітєль хлорки і освіжувача повітря. Балон на тиждень...
У мене є колега така. Любить всякі освіжувачі повітря, ароматизатори до білизни, духами як залиється, душити починає.
Може теж купити запах хряка?

Для свиней.
Точніше для розведення свиней.
Свині пшикають до носа запах кнура і якщо вона не лягає і хвостом не прикривається- пора)

Сам в шоці був що таке існує. Але для чогось мій мозок вирішив що це я маю запам'ятати.
Я все житя живу в селі і це перший раз про такий спрей чую

У мене є колега така. Любить всякі освіжувачі повітря, ароматизатори до білизни, духами як залиється, душити починає.
От тобі ідея для новорічного подарунка)

Подаришь ей вместо духов))
Я все житя живу в селі і це перший раз про такий спрей чую
Ну теперь знаешь. Если свиньи любовью добровольно не захотят заниматься, купишь им этот спрей))

Подаришь ей вместо духов))
Я теж туалетною водою користуюсь. Але є розумна межа, коли щоб почути запах духів потрібно близько підійти. І коли духи використовують, як освіжувач повітря в туалеті.

Я теж туалетною водою користуюсь. Але є розумна межа, коли щоб почути запах духів потрібно близько підійти. І коли духи використовують, як освіжувач повітря в туалеті.
Ещё знаешь есть такие духи, они мне чем-то Дихлофос напоминают. Название не помню, когда ими передушаться, проходишь мимо и задыхаешься. Такое чувство что тараканов травили и недо травили))

Ну теперь знаешь. Если свиньи любовью добровольно не захотят заниматься, купишь им этот спрей))
Така інформація мені б пригодилася років так 10 назат ,бо зараз в мене на господарстві раптом що є це троє котів

Назад
Угорі