Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тоді тількі під подушки ...Ще вкрадуть...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тоді тількі під подушки ...Ще вкрадуть...
Тільки ти таке міг придумати..)Сьогодні чудове свято)
Хочеться дарувати подарунки близьким людям)
Пам'ятаю як мені малому під подушку клали солодощі) я прокидався, залазив рукою під подушку, а там шоколадка розтанула... І я думав що вів себе погано, тому то не шоколадка... Але все одно було радісно, бо все ж мені приділили увагу))
Може саме через це хочеться порадувати касу і всіх їх працівників)
Сьогодні прямо максимальна сума для них) на подарунок, якого має вистачити на всіх) з доставкою навіть)
![]()
![]()
По жменьці кожному) не переїдайте, любимі)

Нехай повертаються в дитинство))Тільки ти таке міг придумати..)![]()
![]()
![]()
Різочки у Миколая вже не ті...Нехай повертаються в дитинство))
А ты щедрый))Сьогодні чудове свято)
Пам'ятаю як мені малому під подушку клали солодощі) я прокидався, залазив рукою під подушку, а там шоколадка розтанула... І я думав що вів себе погано, тому то не шоколадка... Але все одно було радісно, бо все ж мені приділили увагу))
Сьогодні прямо максимальна сума для них) на подарунок, якого має вистачити на всіх) з доставкою навіть)
![]()
![]()
То в честь свята і мого гарного настрою)А ты щедрый))
Даже боюсь представить, что ты им на Новый год пришлешь))То в честь свята і мого гарного настрою)
Дивись, є ще такий варіант.То в честь свята і мого гарного настрою)
Сьогодні чудове свято)
![]()
![]()
Гарненька кукурузка,в добірку "рецепти від Ксенії"Фейсбук мене сьогодні радує рецептами.
![]()
В скобках в названии темы нужно добавить рецептики))Гарненька кукурузка,в добірку "рецепти від Ксенії"![]()
Можна і тему створити..рецептики))В скобках в названии темы нужно добавить рецептики))
Думаешь у Ксении ещё много таких рецептиков))Можна і тему створити..рецептики))Ми ж ґаздиньки
![]()
Ні, зовсім немає.Думаешь у Ксении ещё много таких рецептиков))
Сегодня 4, завтра ещё 4 вылезет. И можно книгу рецептов написать))Ні, зовсім немає.
Це сьогодні в стрічці на Фейсбуці почало вилазити.
4 рецепти то ні про що.
Ми теж підтягнемся... Рецептами Ксенія можна новорічний стіл накрити..Думаешь у Ксении ещё много таких рецептиков))
Це ковбаса кільцями красиво виглядає. А уяви ці кукурудзини, від тебе гості будуть втікати.Кукурузку ещё и на ёлку можно повесить))