Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10161
- Реакції
- 18503
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Темно, не видно))Ти не бачиш куда на вінику летіти.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Темно, не видно))Ти не бачиш куда на вінику летіти.
То він просто за відміну платежу забувСкучно)) Думала с креативит Ромка, ради этого и зашла. А тут как вчера 2,26))

Бурова світиться)Темно, не видно))
Не забув) то на ....То він просто за відміну платежу забув![]()
Это не те огоньки))Бурова світиться)
Не забув) то на ....
Не лізь на неїБурова світиться)
тіко ниніРоман, щось забагато дівчат кличе на Новий рік.Это не те огоньки))
Женьшенем отбиваться будет))Роман, щось забагато дівчат кличе на Новий рік.
Готується мабуть, всі корені женьшеню викопав навколо вишки.
А Гато казав, що прив'язувати потрібно.Женьшенем отбиваться будет))
Блин у меня сейчас такое в голове проскользнуло))А Гато казав, що прив'язувати потрібно.
А що кріпше,женьшень чи сельдерей? Як там Тони говорив?Женьшенем отбиваться будет))
Женьшень вроде. Женьшенем отбиваться проще. Сельдерей круглый, хотя можно бросок сделать))А що кріпше,женьшень чи сельдерей? Як там Тони говорив?
А що кріпше,женьшень чи сельдерей? Як там Тони говорив?
А я не бачила який женьшень. Пів життя прожила ...і не знаюЖеньшень вроде. Женьшенем отбиваться проще. Сельдерей круглый, хотя можно бросок сделать))
Дякую ,Ксенія.
Я тоже женьшеня не видела))А я не бачила який женьшень. Пів життя прожила ...і не знаю
Дякую ,Ксенія.![]()
Він богомола вирощував, так що там ідей ще багато!Хтось підкаже..))
Отправит в конвертике мертвого богомола без головы))Він богомола вирощував, так що там ідей ще багато!
А ти кажеш,ідеї закінчаться. Тут не на одне ВП..)Отправит в конвертике мертвого богомола без головы))
Я не это имела ввиду, но пусть будет так))А ти кажеш,ідеї закінчаться. Тут не на одне ВП..)
Всеравно не те))То ти їх не бачила))
![]()