- Дописи
- 17634
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44772
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Завтра вже час до терміналу... Всі гроші з мене видоять...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Можу перекинути гривень 20.... під 21324654665465764.65477% в день![]()
Завтра вже час до терміналу... Всі гроші з мене видоять...
Можу перекинути гривень 20.... під 21324654665465764.65477% в день![]()
так привид без стелі зараз?Оффтопв мене сусідка знизу є. Бабка років вісімдесяти. Все життя була в партії. Викладала якусь хню з партією пов'язану. Обільно текла на кожного комуніста. Впринципі мені було пофіг на її погляди. Просила допомогти - чим міг) нотації про поганих капіталістів я пропускав.
На початку літа треба було мені стояк з водою перенести. Труби запаяні не правильно і треба було розбивати мою підлогу і її стелю.
Я розумію скільки +/- буде коштувати її стеля. Запропонував тисячу зверху. І мої ж робітники в той же день натягнуть стелю назад і нічого видно не буде.
Бабка хоч і вірила в комунізм, але капіталізму в ній було більше. Як виявилось - її день вдома, а не в тролейбусі, коштує 4000. А стеля 2*2.5 метра - ще 8000.
З того дня вона в мене записана "привид комунізму".
Так от я до чого веду) ти в комсомолі був?)))
Стеля є. І всьо краще ніж було. 5 квадратів з 12к я б зміг зробить красівоє...так привид без стелі зараз?
З пальців зняла. Де їм таке знатиБо він молодий, комсомол закінчився до нього
Ну я і того не застав... Для мене досі ті хто з 70-х ще 40-річні...Бо він молодий, комсомол закінчився до нього
вау, я трохи раніше 70-хНу я і того не застав... Для мене досі ті хто з 70-х ще 40-річні...
Аби ж тоНу я і того не застав... Для мене досі ті хто з 70-х ще 40-річні...
Якраз на зламі тієї мракобєсії бувБо він молодий, комсомол закінчився до нього
і з піонерів вигнали за ідейні погляди 
.... і це при тому, що моя мама в тій же школі викладала ))Злий ти...Якраз на зламі тієї мракобєсії був
Мене ж тоі з піонерів вигнали за ідейні погляди
піонерзажатій в прямій формі вказав на чоловічий дітородний.... і це при тому, що моя мама в тій же школі викладала ))
Терентій Нікіфорович,
![]()
вчорашня пропозиція на рахунок скинути тобі двацаху ще в силі... правда вже по базовому відсотку![]()
А ти вже багатийСубота... Ранок... А вже вимагають...
![]()
Вчора дійшов до атб...А ти вже багатий![]()
ще є час скасувати платіж...Субота... Ранок... А вже вимагають...
![]()