Щоденник Починаю вилазити з глибокої боргової ями.

Screenshot_2023-12-14-13-41-26-282_com.ftband.mono.webp

Завтра вже час до терміналу... Всі гроші з мене видоять...

Можу перекинути гривень 20.... під 21324654665465764.65477% в день :sarcastic:
Оффтоп
в мене сусідка знизу є. Бабка років вісімдесяти. Все життя була в партії. Викладала якусь хню з партією пов'язану. Обільно текла на кожного комуніста. Впринципі мені було пофіг на її погляди. Просила допомогти - чим міг) нотації про поганих капіталістів я пропускав.
На початку літа треба було мені стояк з водою перенести. Труби запаяні не правильно і треба було розбивати мою підлогу і її стелю.
Я розумію скільки +/- буде коштувати її стеля. Запропонував тисячу зверху. І мої ж робітники в той же день натягнуть стелю назад і нічого видно не буде.

Бабка хоч і вірила в комунізм, але капіталізму в ній було більше. Як виявилось - її день вдома, а не в тролейбусі, коштує 4000. А стеля 2*2.5 метра - ще 8000.
З того дня вона в мене записана "привид комунізму".

Так от я до чого веду) ти в комсомолі був?)))

Оффтоп
в мене сусідка знизу є. Бабка років вісімдесяти. Все життя була в партії. Викладала якусь хню з партією пов'язану. Обільно текла на кожного комуніста. Впринципі мені було пофіг на її погляди. Просила допомогти - чим міг) нотації про поганих капіталістів я пропускав.
На початку літа треба було мені стояк з водою перенести. Труби запаяні не правильно і треба було розбивати мою підлогу і її стелю.
Я розумію скільки +/- буде коштувати її стеля. Запропонував тисячу зверху. І мої ж робітники в той же день натягнуть стелю назад і нічого видно не буде.

Бабка хоч і вірила в комунізм, але капіталізму в ній було більше. Як виявилось - її день вдома, а не в тролейбусі, коштує 4000. А стеля 2*2.5 метра - ще 8000.
З того дня вона в мене записана "привид комунізму".

Так от я до чого веду) ти в комсомолі був?)))
так привид без стелі зараз?

Бо він молодий, комсомол закінчився до нього
Якраз на зламі тієї мракобєсії був
Мене ж то :boast:і з піонерів вигнали за ідейні погляди :mosking:
піонерзажатій в прямій формі вказав на чоловічий дітородний :sarcastic:.... і це при тому, що моя мама в тій же школі викладала ))

Якраз на зламі тієї мракобєсії був
Мене ж то :boast:і з піонерів вигнали за ідейні погляди :mosking:
піонерзажатій в прямій формі вказав на чоловічий дітородний :sarcastic:.... і це при тому, що моя мама в тій же школі викладала ))
Злий ти...

Терентій Нікіфорович,

1702624969425.webp

вчорашня пропозиція на рахунок скинути тобі двацаху ще в силі... правда вже по базовому відсотку :sarcastic:

Субота... Ранок... А вже вимагають...
Screenshot_2023-12-16-09-53-58-015_com.ftband.mono.webp

Назад
Угорі