Щоденник Починаю свій шлях закриття МФО

• Автор теми Автор теми Rostyslav
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

Rostyslav

Форумчанин
Дописи
67
Реакції
32
Бали
5090
Rostyslav не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю, форумчани. Був зареєстрований давно (ще під час перших проблем з МФО), тоді вдалось вирішити за допомогою близьких людей. Ну, звісно мене це нічому не навчило і я вирішив залізти в лайно по новій. Почалось все з однієї конторки і пішло по накатаній, як і у всіх. На сьогоднішній день на мені висять такі компанії:
Avans Credit (10000)
LoviLave (8000)
Miloan (12000)
FinBar (7000)
EazyCash (6000)
Credit Plus (3500)
Selfie Credit (1500)
Slon (2000)
Starfin (10000)
Shvidko Groshi (5000)
Navse (близько 20000)
Smartiway (9000)
ClickCredit (7000)
Bizpozyka (15000)
Dodam (10000)
Alex Credit (5000)
Suncredit (10000)
Pango (5000)
Top1 (3000)
Finbert (5000)
Finsfera (1000)

Прострочок ще нема ніде, однак час наближається. Маю неофіційний дохід, але очевидно, що їх відсотки щодня явно не покриваються моїм доходом. Був би дуже вдячний за поради від досвідчених форумчан. Зараз планую у друзів напозичати наскільки зможу, то питання до вас з якої конторки краще почати закриття? Заздалегідь дякую всім!

Як то кажуть, в самурая нема мети, лише шлях.

Останнє редагування:
Зараз планую у друзів напозичати наскільки зможу,
Вже погана ідея. Прямо на старті.
Друзі - не кантора. Їм віддавати треба. А коли до них почнуть дзвонити - вони точно попросять повернути раніше.
Втратите друзів.
Тим більше суми не по тисячі, щоб їх одним махом закрити...

Самими тілами Ви написали на 100+.
Змінюйте номер. Готуйте гроші на адвоката. Чекайте суду.
Можна закривати поступово від дрібних сум, щоб дзвінків і судів менше було.

Вже погана ідея. Прямо на старті.
Друзі - не кантора. Їм віддавати треба. А коли до них почнуть дзвонити - вони точно попросять повернути раніше.
Втратите друзів.
Тим більше суми не по тисячі, щоб їх одним махом закрити...

Самими тілами Ви написали на 100+.
Змінюйте номер. Готуйте гроші на адвоката. Чекайте суду.
Можна закривати поступово від дрібних сум, щоб дзвінків і судів менше було.
1) Я писав суми на кінець терміну кредиту (тобто тіло + %)
2) Так, сума немала, але я думаю, що за місяці 4 зможу з нею розібратись :((
Готуйте гроші на адвоката.
І ще, можете підказати, скільки в середньому це буде коштувати?

Останнє редагування:
Rostyslav, через 3-4 місяці дістануть всіх і накрутять дуже немалі відсотки. І запропонують тіло. Не всі, але більшість. Вже легше.
Якщо то з відсотками, то закрити до суду буде простіше.

Послуги адвоката близько 5к. Не так і дорого, як це розказують в канторах. І разово, а не кожен місяць.

Rostyslav, через 3-4 місяці дістануть всіх і накрутять дуже немалі відсотки. І запропонують тіло. Не всі, але більшість. Вже легше.
Якщо то з відсотками, то закрити до суду буде простіше.

Послуги адвоката близько 5к. Не так і дорого, як це розказують в канторах. І разово, а не кожен місяць.
5к за кожну судову справу? Правильно розумію?

Дякую, по шарагам я більш-менш вже з форуму прошарився, зрозумів що з кредит-касою треба вирішувати першою (ну, тобто НАВСЕ)
Да КК ходят в суд. Тем более у вас там самое большое тело. Но пока не начались просрочки-подождите, пока предложат меньше тела

Вітаю, форумчани. Був зареєстрований давно (ще під час перших проблем з МФО), тоді вдалось вирішити за допомогою близьких людей. Ну, звісно мене це нічому не навчило і я вирішив залізти в лайно по новій. Почалось все з однієї конторки і пішло по накатаній, як і у всіх. На сьогоднішній день на мені висять такі компанії:
Avans Credit (10000)
LoviLave (8000)
Miloan (12000)
FinBar (7000)
EazyCash (6000)
Credit Plus (3500)
Selfie Credit (1500)
Slon (2000)
Starfin (10000)
Shvidko Groshi (5000)
Navse (близько 20000)
Smartiway (9000)
ClickCredit (7000)
Bizpozyka (15000)
Dodam (10000)
Alex Credit (5000)
Suncredit (10000)
Pango (5000)
Top1 (3000)
Finbert (5000)
Finsfera (1000)

Прострочок ще нема ніде, однак час наближається. Маю неофіційний дохід, але очевидно, що їх відсотки щодня явно не покриваються моїм доходом. Був би дуже вдячний за поради від досвідчених форумчан. Зараз планую у друзів напозичати наскільки зможу, то питання до вас з якої конторки краще почати закриття? Заздалегідь дякую всім!

Як то кажуть, в самурая нема мети, лише шлях.
Suncredit (10000) ,думаю, що то у вас за чудо, а то нова "дитинка" СТАР ФАЙНЕНС ГРУП, колишніх Інвеструм

Да КК ходят в суд. Тем более у вас там самое большое тело. Но пока не начались просрочки-подождите, пока предложат меньше тела
Рано паниковать и разбираться. Самые большие тела-дождитесь пока предложат за тело или меньше. Те, что 5т и меньше-то такое. Пока накрутят да продадут-много воды утечет..

Дзвонять, пишуть, а через місяця 3-4 йдуть на тіло
В мене вони одні залишились,тобто зе кредіт,тільки смс відправляють з лякалками,кредит з квітня місяця прострочення,телефонують по 2-4 рази на день автодозвон що в мене є акційна пропозиція за тіло з червня місяця,але в мене були купа інших шараг,Слава Богу всі закрила за тіло завдяки Форуму,зараз не шарахаюсь на звінки,доречі читаючи форум звонілок завжди писала розмову та при розмові теж попереджала що розмова записується,та говорила що я не відмовляюсь від сплати,але це мені не підйомна сумма,в мене ще є багато боргів то якщо ви не йдете мені на поступки максимум тіло то вибачайте я тоді буду інший кредит погашати на вигідних умовах,то вони мені говорили зачекайте,я зателефоную в якийсь відділ та вам відзвонюсь через 5 хв,потім мені давали 3 дні для погашення,ось ці шараги кредит плюс(самі дозвонисті)мані фою(тежзвонили до сестер)та швидко гроші.

Мінуснув КредіСенд (про нього забув написати в пості) і Алекс Кредит. Планую якнайшвидше закрити один з найменших і, як я розумію, найболючіших - Слон. Те ж саме планую з кредит 7 (про нього також чомусь не написав, мабуть через невелике тіло). В просрочці поки почнуть бути Кредит+ та Ізікеш.
Також вчасно намагаюсь вносити платежі по Бізнес Позиці та Навсе

Мінуснув КредіСенд (про нього забув написати в пості) і Алекс Кредит. Планую якнайшвидше закрити один з найменших і, як я розумію, найболючіших - Слон. Те ж саме планую з кредит 7 (про нього також чомусь не написав, мабуть через невелике тіло). В просрочці поки почнуть бути Кредит+ та Ізікеш.
Також вчасно намагаюсь вносити платежі по Бізнес Позиці та Навсе
Слон через 3 місяця за пів тіла закриєте!!!

Назад
Угорі