Щоденник Починається. 33(МФО+Банки), 430к тіло

• Автор теми Автор теми lastmfo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 741

lastmfo

Читач
Дописи
2
Реакції
2
Бали
1
lastmfo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, потрібна порада.
Перші займи в МФО почав брати ще в 2018 році і хочу з тим нарешті завершити і не бути в борговій ямі. До сьогодні було кілька просрочок, ще в далекому 2018 році і тоді почали надзвонювати до батьків і я закрив позичивши гроші, бо повівся на погрози.
Від того моменту я дуже часто користувався мфо але вдавалось все погашувати в термін або робити пролонгацію. На жаль або на радість, настав той момент, коли немає змоги все погасити, бо заробіток зараз значно менший ніж всі щомісячні платежі по всім МФО. І немає бажання більше годувати їх, бо за всі роки я переплатив сотні тисяч гривень, хоча я впевнений що там і 1 млн+ переплати є за всі роки. Хочу раз і назавжди закрити тему з мфо але потрібно ще пройти пекло.
На разі у мене є займи на собі і кілька на дівчині, бо попросив взяти, щоб оплатити %, бо ще місяць тому була надія все закрити, але зараз заробіток не позволяє цього зробити і бажання немає більше кормити їх.
МФО і банки дівчини я не буду сюди писати, бо я їх буду закривати не допустивши протермінування, бо це я можу, а свої ні.

Я зараз знаходжусь закордоном, до мене вони не додзвоняться, месенджери це єдиний шлях комунікації але я вирішив повністю ігнорувати їх перший час. Батькам наважусь і розкажу на днях, щоб були готові і не піднімали телефон.

Мені потрібна порада, які займи найгірші у плані продзвонів родичам і знайомим, бо колись була тупість скачати деякі додатки і надати доступ до контактів, хоча в телефоній книзі не було багато контактів родичів.
Деякі МФО будуть в просрочці за 3-5 днів, деякі через 10-20 днів. Поки не всі вийшли в протермінування, хочу знати по вашому досвіду, які будуть потім проблемними у закриті за тіло і найгіршими в продзовоні третім особам.
Бо поки не в просрочці вони, я ще матиму змогу закрити 2-3 займи.

Ось список тільки моїх, без мфо і банків дівчини.
НАЗВА МФОСУМА ТІЛА
limoncredit18822
sloncredit32000
rocketmoney7500
creditkasa30000
credit714000
freestylecredit7200
lovilave10000
moneyveo40000
clickcredit9000
selfiecredit19900
sgroshi30000
smartiway25000
soscredit17450
creditplus11900

Не сильно досвідчений, але по тому, що читав на форумі, то кредит каса досить настирливі і ніби швидко гроші. Всі інші +- лояльні, за лимон і манівео не можу сказати, там різне писали (можливо помиляюсь)

limoncreditзактриєте за тіло +1.5-2к. Десь через 40-60 днів
sloncreditтіло, або навіть менше
rocketmoneyне маю
creditkasaфіолетова кнопка - зупинять % на певний термін для повного розрахунку - зможе вписатися - зактривайте
credit7тіло
freestylecreditне маю
lovilaveтіло, або розбивка на частини
moneyveoтіло
clickcreditне було пропозицій
selfiecreditтіло
sgroshiкошмарять, зактрила до просрочки
smartiwayне маю
soscreditтіло
creditplus - тіло

Limon -- продали в Таліон, через місяців 6-8 після прострочки була пропозиція за половину тіла
Кредит 7 -- закрив за половину чи 75% від тіла через 3+ місяці
MoneyVeo -- продали в Таліон, через місяців 6-8 після прострочки була пропозиція за половину тіла
Слон -- менше тіла пропонував
Інші -- за тіло більшість зі списка через 2-3 місяці. Хоча за фрістайл та рокет не чув, тому тут не обіцяю.

ШГ -- подають в суд і досить швидко
Кредит Каса -- можуть трохи скинути через пів року, скажімо тіло + 50%, можуть судитись.

Назад
Угорі