Починаєм наступати на дорошкевич

• Автор теми Автор теми Швидко нах.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K
Мене вона не чіпала, я просто читаю цей її беспрєдєл і хочу допомогти людям. А мені хамло радить перевірити черепні коробки.
Сидіть шановний дальше на дивані, читайте форуми і не заморочуйте свої коробки, хай вас дальше нагинають всякі дятли, а ви потерпите. Ви ж любите терпіти, ви ж тєрпіла. А ми будемо пробувати і навіть якшо не все вийде, то лишній шум не зашкодить. Таких треба бити зі всіх напрямків. Десь, та й пробєм.
Швидко нах., пожалуйста, воздержитесь от оскорблений и провокаций, чтоб тема не превратилась выяснения отношений...
таки да, нужно себя держать в руках. Ведь мы все здесь с единой целью. Оскорбления - не выход.

А я бачу в таких , як Дорошкевич і МФО - руку Бога
Як ще заставити лінивих, жадібних та не бажаючих вчитися?
Тільки палкою.
А Ви хочете облагодєтєльствовать?
Вчіть класику :
Не давайте святыни псам и не бросайте жемчуга вашего перед свиньями, чтобы они не попрали его ногами своими и, обратившись, не растерзали вас».

Мене вона не чіпала, я просто читаю цей її беспрєдєл і хочу допомогти людям. А мені хамло радить перевірити черепні коробки.
Сидіть шановний дальше на дивані, читайте форуми і не заморочуйте свої коробки, хай вас дальше нагинають всякі дятли, а ви потерпите. Ви ж любите терпіти, ви ж тєрпіла. А ми будемо пробувати і навіть якшо не все вийде, то лишній шум не зашкодить. Таких треба бити зі всіх напрямків. Десь, та й пробєм.
Пока что шум от Вас только здесь. И исключительно от вращательных движений языка, как от мельницы. И итог будет таким же. Не вышло, но зато пошумели. Не нужно никого выставлять идиотами. Такие как Вы уже наступали по всем направлениям. Простой Вам совет - не позволяйте языку опережать мысли, а то как-бы жалеть не пришлось. Вы, кстати, еще за первый совет не поблагодарили. Посмотрим на пользу от Ваших бесед. Не забудьте просвятить людей здесь о результатах. Не узнаю Вас в гриме, кстати.....

Пока что шум от Вас только здесь. И исключительно от вращательных движений языка, как от мельницы. И итог будет таким же. Не вышло, но зато пошумели. Не нужно никого выставлять идиотами. Такие как Вы уже наступали по всем направлениям. Простой Вам совет - не позволяйте языку опережать мысли, а то как-бы жалеть не пришлось. Вы, кстати, еще за первый совет не поблагодарили. Посмотрим на пользу от Ваших бесед. Не забудьте просвятить людей здесь о результатах. Не узнаю Вас в гриме, кстати.....
Ви часом не коллектор?
А взагалі я поняв. Краще тему закрити.
Краще теми відкривати про то які МФО страшні і шо треба все ж таки всім заплатити.
І шо значить не узнаю в гриме? Ти хочеш шоб я свою фамілію тобі написав?
А са
Ви часом не коллектор?
Краще теми відкривати про то які МФО страшні і шо треба все ж таки всім заплатити.
Ви часом не коллектор?
А сам чи сама навіть доступ в профіль обмежив.

Останнє редагування:
Ви часом не коллектор?
А са
тут є куча тем хто вже має ИН, шукайте в пошуку, і шукайте не тільки з Тернопільської обл, я думаю бажаючі зможуть це вислати. Я Вас підтримую, я за любий кіпіш!)

Ви часом не коллектор?
Оказывается и Вы умеете шутить.)) Я гораздо хуже, чем самый злой коллектор. Но Вам это ни о чем не скажет, в Вашем понимании. Просто не берите все так близко к сердцу и будет проще во всем. Ваши эмоции играют с Вами злую шутку. При чем не основываясь ни на чем. Просто голые эмоции. Так нельзя, уверяю Вас.

тут є куча тем хто вже має ИН, шукайте в пошуку, і шукайте не тільки з Тернопільської обл, я думаю бажаючі зможуть це вислати. Я Вас підтримую, я за любий кіпіш!)
Я розумію, просто ці люди з певних округів обирались і порадили мені зробити таким чином. Я надав матеріали і з Дніпра і з Кривого Рогу, вони це все приймають і розглянуть, але для певної процедури треба зробити ще так як я писав.
Оказывается и Вы умеете шутить.)) Я гораздо хуже, чем самый злой коллектор. Но Вам это ни о чем не скажет, в Вашем понимании. Просто не берите все так близко к сердцу и будет проще во всем. Ваши эмоции играют с Вами злую шутку. При чем не основываясь ни на чем. Просто голые эмоции. Так нельзя, уверяю Вас.
Причому тут емоції, я просто передав людям то шо мені запропонували. Я ж не кричу шо треба шини палити під офісом. Нкого ні до чого не заставляю. Кому цікаво той нехай відпишеться, і все.

А я, например, шум и "мельницу" увидела только у обсуждающих. ТС, по-моему, более чем спокоен и конкретен. Создал пост, объяснил суть, сказал, что ему нужно и ждет ответа. А в это время обсуждающие уже успели выразить скептицизм, посмеяться над идеей и даже нахамить человеку. А когда он на хамство ответил тем же, его еще и попросили держать себя в руках! Чудненько!

Всім хай. Сьогодні говорив з депутатами ВР про цих гібонів. Зустрічався особисто. Надав багато матеріалів. Вони в шоці. Коротче. Треба звернення від юр.особи на них по даній інформації, тоді вони можуть зразу подавати клопотання в ген прокуратуру та брати хід справи під особистий контроль. Люди серйозні і сказали, що її посадять, але треба зробити все грамотно і правильно. Тож, я маю можливість провести звернення через одну громадську організацію в м.Тернопіль. Вони є офіційно юр. Особою і зроблять звернення до партії та до окремих депутатів. Але мені потрібна Ваша допомога, бо мене Дорошкевич ще не чіпала і я, якби, не можу мати до неї притенхій, крім того не маю документів від неї для зразка.
Тому, хто живе в Тернополі чи в області та має ВП від Дорошкевич відгукнітся в даній темі, я з Вами звяжусь і вперед.
Для початку трохи аналітики. Чи можуть депутати вплинути або вирішити хоча б такі першочергові проблеми???

Масовий арешт коштів в банках приватними виконавцями за допомогою автоматизованої системи виконавчого провадження виявив серйозні порушення законів у виконавчому провадженні.

1-ша велика група помилок арештів коштів. Юристи успішно оспорюють в судах територіальність виконавчих дій. Вдосконалення виконавчого законодавства полягає в передачі документів іншим виконавцям на місцях, та поновлення ВП.

2-га велика група помилок - це арешти коштів зарплат, пенсій і в значно меншій кількості інших соціальних виплат. Юристи успішно оспорюють арешти соціальних виплат захищених законом. Приватні виконавці на звернення громадян порушують (затягують більше місяця) строки зняття арештів. Вдосконалення полягає в тому що – НБУ і банкам впровадити оперативний (1-3 дні)автоматизований аналіз рахунків з метою виділення коштів що не підлягають арешту і взаємодію з автоматизованою системою виконавчих проваджень..

3-тя велика група помилок стосується безспірності боргу. Юристи можуть оспорювати проценти, або за давності, або за відсутності доказів, тому що закон про приватних виконавців і нотаріусів не діє на старі договори.Тому що в старих договорах вказано вирішувати в судовому порядку.

4-те значне питання, кого покарати і як покарати. Третування боржників колекторами, порушення законів приватними виконавцями та нотаріусами.
Всім хай. Сьогодні говорив з депутатами ВР про цих гібонів. Зустрічався особисто. Надав багато матеріалів. Вони в шоці. Коротче. Треба звернення від юр.особи на них по даній інформації, тоді вони можуть зразу подавати клопотання в ген прокуратуру та брати хід справи під особистий контроль. Люди серйозні і сказали, що її посадять, але треба зробити все грамотно і правильно. Тож, я маю можливість провести звернення через одну громадську організацію в м.Тернопіль. Вони є офіційно юр. Особою і зроблять звернення до партії та до окремих депутатів. Але мені потрібна Ваша допомога, бо мене Дорошкевич ще не чіпала і я, якби, не можу мати до неї притенхій, крім того не маю документів від неї для зразка.
Тому, хто живе в Тернополі чи в області та має ВП від Дорошкевич відгукнітся в даній темі, я з Вами звяжусь і вперед.
Пример Инициативи от Юр. Лица «Общественный аудит» Максим Гольдарб.

Подняли тарифы по коммуналке (по ЖКХ). Максим Гольдарб на телеканале NewsOne в прямом эфире призывал не платить за коммуналку, просил граждан Украины звонить ему в прямой эфир для поддержки. За полтора часа позвонили с одобрением болем 40 000 граждан. Гольдарб призвал собраться на митинг в Киеве возле метро Печерское. На митинг пришли 50 человек.

50 :40 000 = 0,00125 – показатель «силы практических действий» граждан Украины. Повторный митинг не состоялся.

Прошу Вас отнестись разумно и спокойно на реакцию постояльцев Форума антиколлектор.

Останнє редагування:
Если каждый будет делать, то к чему есть возможность и доступ чтоб прекратить этот беспредельный бардак с Дорошкевич и прочими Калечиками и всей этой мразотой, то тогда будет толк. Каждый в том направлении в котором получается ( в человека получается так как он пишет и его нужно поддержать, а не гвозди ему забивать в его тему и его направления борьбы). Правильно только борьба и еще раз борьба с этими мр*зями.
И для особо умных -- система не так построена, в ней нашли лазейки, если бороться и заниматься то эти лазейки получиться закрыть.
У автора темы нет Испол. Надписи, он хочет помочь людям, это заслуживает очень большого уважения и говорит о том что он Человек.

Делайте каждый то к чему есть доступ и ресурс и не обращайте внимания на нытиков и типа "умных" который виучили парочку фраз в интернете и этим пытаються показаться "умными" и поднять свою самооценку нытьем о системе и власти сидя на диване.

Помните как говорил --- Наш Тарас Григорович Шевченко-- Борітеся і Поборите.

Я тоже не понимаю скептицизма, ну да навешали лапши, никто не будет заниматься, забей. Ну так действительно давайте сядем и будем сидеть ровно на пятой точке, а я знаю из жизни пример где так-же говорили х*р что выйдет, а маленький человечек, через пятое колено помошник, зам заместителя помошника в самых низших звеньях горсовета сделал дела. Да время, усилия, но результат его заставил под***ть многих. Простите за жаргон4ик И пусть его успех не касается данной проблемы, но суть мысли вы уловили. Я желаю удачи вам!!! И может не радикальные, но надеюсь, будут результаты...

Я не з Тернополя, але можу надати вп

Назад
Угорі