Всім хай. Сьогодні говорив з депутатами ВР про цих гібонів. Зустрічався особисто. Надав багато матеріалів. Вони в шоці. Коротче. Треба звернення від юр.особи на них по даній інформації, тоді вони можуть зразу подавати клопотання в ген прокуратуру та брати хід справи під особистий контроль. Люди серйозні і сказали, що її посадять, але треба зробити все грамотно і правильно. Тож, я маю можливість провести звернення через одну громадську організацію в м.Тернопіль. Вони є офіційно юр. Особою і зроблять звернення до партії та до окремих депутатів. Але мені потрібна Ваша допомога, бо мене Дорошкевич ще не чіпала і я, якби, не можу мати до неї притенхій, крім того не маю документів від неї для зразка.
Тому, хто живе в Тернополі чи в області та має ВП від Дорошкевич відгукнітся в даній темі, я з Вами звяжусь і вперед.
Для початку трохи аналітики. Чи можуть депутати вплинути або вирішити хоча б такі першочергові проблеми???
Масовий арешт коштів в банках приватними виконавцями за допомогою автоматизованої системи виконавчого провадження виявив серйозні порушення законів у виконавчому провадженні.
1-ша велика група помилок арештів коштів. Юристи успішно оспорюють в судах територіальність виконавчих дій. Вдосконалення виконавчого законодавства полягає в передачі документів іншим виконавцям на місцях, та поновлення ВП.
2-га велика група помилок - це арешти коштів зарплат, пенсій і в значно меншій кількості інших соціальних виплат. Юристи успішно оспорюють арешти соціальних виплат захищених законом. Приватні виконавці на звернення громадян порушують (затягують більше місяця) строки зняття арештів. Вдосконалення полягає в тому що – НБУ і банкам впровадити оперативний (1-3 дні)автоматизований аналіз рахунків з метою виділення коштів що не підлягають арешту і взаємодію з автоматизованою системою виконавчих проваджень..
3-тя велика група помилок стосується безспірності боргу. Юристи можуть оспорювати проценти, або за давності, або за відсутності доказів, тому що закон про приватних виконавців і нотаріусів не діє на старі договори.Тому що в старих договорах вказано вирішувати в судовому порядку.
4-те значне питання, кого покарати і як покарати. Третування боржників колекторами, порушення законів приватними виконавцями та нотаріусами.
Всім хай. Сьогодні говорив з депутатами ВР про цих гібонів. Зустрічався особисто. Надав багато матеріалів. Вони в шоці. Коротче. Треба звернення від юр.особи на них по даній інформації, тоді вони можуть зразу подавати клопотання в ген прокуратуру та брати хід справи під особистий контроль. Люди серйозні і сказали, що її посадять, але треба зробити все грамотно і правильно. Тож, я маю можливість провести звернення через одну громадську організацію в м.Тернопіль. Вони є офіційно юр. Особою і зроблять звернення до партії та до окремих депутатів. Але мені потрібна Ваша допомога, бо мене Дорошкевич ще не чіпала і я, якби, не можу мати до неї притенхій, крім того не маю документів від неї для зразка.
Тому, хто живе в Тернополі чи в області та має ВП від Дорошкевич відгукнітся в даній темі, я з Вами звяжусь і вперед.
Пример Инициативи от Юр. Лица «Общественный аудит» Максим Гольдарб.
Подняли тарифы по коммуналке (по ЖКХ). Максим Гольдарб на телеканале NewsOne в прямом эфире призывал не платить за коммуналку, просил граждан Украины звонить ему в прямой эфир для поддержки. За полтора часа позвонили с одобрением болем 40 000 граждан. Гольдарб призвал собраться на митинг в Киеве возле метро Печерское. На митинг пришли 50 человек.
50 :40 000 = 0,00125 – показатель «силы практических действий» граждан Украины. Повторный митинг не состоялся.
Прошу Вас отнестись разумно и спокойно на реакцию постояльцев Форума антиколлектор.