Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Наших дзвонилок то не торкнеться. Як дзвонили, не представляючись, так і будуть дзвонити.
Це правда я теж шукаю, а ті нагло пропонують свої послуги. Та ще й де,в МФО.Хто які кол центри закриває? Я зараз в пошуку роботи. Шукаю роботу економістом , де можна з документами. Кинула резюме, то мене задовбали дзвінками різні кол центри, я ненавиджу таку роботу і я не вказувала, що хочу роботу в кол центрі. Порозводилося їх останніми роками. Коли 3 роки тому роботу шукала, то не було такого
Можно воспринимать как инфу про увеличение отката) ничего не изменится
А вдруг проканает . Может хоть немного припугнет ...Я теж думаю, що глобально нічого не зміниться... Але так хочеться, щоб всі вони згинули під три чорти...разом з русньою...
Як працювали так і будуть працювати. Особливо в Дніпрі.Так це ж не про МФО, а про шахраїв типу служба безпеки Приматбанку та інших.
Та їх і по Києву купаЯк працювали так і будуть працювати. Особливо в Дніпрі.
Как всегда Рада может удивить. Комиссия - временнаяВ Украине планируют закрывать "колл-центры"
В Раде создана временная следственная комиссия по расследованию незаконных финансовых операций, мошенничества "колл-центров", финансовых пирамид и другой незаконной деятельности в сфере финансовых услуг и рынков финансовых услуг.

Це будуть закривати кол-центри, де працюють шахраї, типу біржі, форекси і все в тому роді. Але я так зрозумів, що тільки ті, які обманюють людей, не виплачуючі ним дивіденди з їх депозитів. Це скоріше за все мінус, бо в основному зараз ці офіси тримають курс на кацапів, виманюючи в них гроші.
Мені якраз і наярювали, який дивний коле центр , де треба в Рашку дзвонитиЭто не совсем касается МФО. Сейчас очень много подобного развода - финансовые пирамиды, звонки в Россию для кредитования и т.д. все сайты о работе кишат этим. МФО это не колл центр. Да и, кроме того, сейчас 80 процентов звонилок работают удаленно)
В Раде создана временная следственная комиссия по расследованию незаконных финансовых операций
Давно пора. Я ходила на такі вакансії, вони називаються "Менеджер по роботі з клієнтами". Приходиш, заповняєш анкету, яка нікому не потрібна, тобі обіцяють ставку в доларах + % і акцент роблять на %, а про ставку мовчать. А на наступний день приходиш на навчання. Тебе вчать як розмовляти з клієнтами, як працювати з запереченнями і найголовніше, що вони кажуть і мені це не подобається: "поподаєте к нам в офіс і разговариваете сразу на руском, ибо ми работаем с Казакстаном", або з іншою країною, але тільки не з Україною. Якщо ти не вмієш працювати з запереченнями і переконувати людину купити, наприклад акції, то на такій вакансії ты нічого не заробиш, не дивлячись на те, що обіцяють ставку, та і ще в доларах. Бо на таких вакансія зп іде за людей, яких ти зміх переконати купити, тобто виплачуються %.