Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хз,а шо?Може то був не ковпак
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хз,а шо?Може то був не ковпак
То було більш риторичне запитанняХз,а шо?
Монетки в трусы засовывала?)А я бачила стриптиз чоловічий в Харкові в нічному клубі. Як студенткою була. Гарний хлопчик ,але повністю не роздягнувся. Стрінги залишились,а спереду на цікавому місті якийсь ковпак.
Я тоді була студентка,де ті гроші у студентів?Монетки в трусы засовывала?)
Ну так неинтересно))Я тоді була студентка,де ті гроші у студентів?
А стриптиз організований благодійним фондом ?))Я тоді була студентка,де ті гроші у студентів?
В кінці 90 х років в нічних клубах Харкова весь двіж починався після 23 години. А для дівчат був такий привілей,якщо заходиш до 20.00,то безуоштовний вхід. Брали якийсь напій і сиділи. В ще фейс контроль був. Могли дівчину якщо сподобається,пропустити безкоштовно.А стриптиз організований благодійним фондом ?))
Шоколадні монетки?Монетки в трусы засовывала?)
Коли 18 чи 19 років,то цікаво.Ну так неинтересно))
Я не была в таких местах))
Ти винен дівкам історіюЯ ,яким боком ?
Впоперек нема ні у когоЯ ніколи не була в борделі і не бачила в живу стриптиз.
А ти там часто бував. Так може поділишся спогадами, як очевидець.
Не в цій теміТи винен дівкам історію
А ще безкоштовно заходили і танцівниціВ кінці 90 х років в нічних клубах Харкова весь двіж починався після 23 години. А для дівчат був такий привілей,якщо заходиш до 20.00,то безуоштовний вхід. Брали якийсь напій і сиділи. В ще фейс контроль був. Могли дівчину якщо сподобається,пропустити безкоштовно.

"Юность" посещала?)В кінці 90 х років в нічних клубах Харкова весь двіж починався після 23 години. А для дівчат був такий привілей,якщо заходиш до 20.00,то безуоштовний вхід. Брали якийсь напій і сиділи. В ще фейс контроль був. Могли дівчину якщо сподобається,пропустити безкоштовно.
Я вже й назви позабувала. На жаль.25 років пройшло"Юность" посещала?)
Експерт.Впоперек нема ні у кого
На ХТЗ. Очень знаменитая.Я вже й назви позабувала. На жаль.25 років пройшло
А ще ходили на безкоштовні дискотеки до ранку
Я жила на Кірова . Конний ринок. Метро Спортивная. Кудись в сторону ХТЗ і їздили.На ХТЗ. Очень знаменитая.
Я часто посещал Мисто. Я там рядом учился.
А в Юности пестов получал. Не, и давал, конечно, но смотря сколько их было)). Я приходил или один, или с кентом. Так что, не очень сильно могли отбиться))
На ХТЗ приезжали со всего города)Я жила на Кірова . Конний ринок. Метро Спортивная. Кудись в сторону ХТЗ і їздили.
Обожнюю ХарківЯ жила на Кірова . Конний ринок. Метро Спортивная. Кудись в сторону ХТЗ і їздили.
Все,знов спогади....![]()
Давайте тільки позитивно мислити про Харків. Тоді буде все добре.Обожнюю Харківзакохалася в нього, коли мене покатали на мото по нічному місту.
Моє місто сусід
Зараз серце болить за нього![]()