Почему берут кредиты. Кто виноват.

• Автор теми Автор теми Frank
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 610
  • Перегляди Перегляди 21K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Disiglur, походу тут марно старатися, в чувака щось защемило і він рішив потролити народ
Та я не намагаюсь його переконати))) я розписую власне бачення і хочу побачити і зрозуміти його бачення. Бо мені цікаво від настільки відмінної точки зору

Отличная аналогия, если ты бухой регулярно курил в постели, а потом спалил хату к таким у меня нет ни малейшего сожаления.
Дай бог чтобы такой ypoд не спалил еще кого-то помимо себя.
Но вы готовы оправдывать даже себя подстреливших, которые играли в русскую рулетку.
И кстати да, от вашей глупости страдают окружающие, которым потом звонят калы.
Но это мелочи в вашем представлении? Да?
Твори что хочешь, ты же человек - ты не можешь быть не прав? По такому принципу вы живете?
Я виню кого-нибудь, кроме меня? Нет.
Страдают от обзвона не моей вине. Я не могу отвечать за действие других. Кстати, сумма ваших банковских кредитов намного больше, чем мои 29к. Поэтому, не вам там что-то кричать из-за угла)

А що бачите Ви?У свій час я особисто стояла перед вибором.Або лікувати себе і дитину,і влізти в борги,або в борги не лізти,але не мати можливості пролікуватися.І зараз я потрохи розраховуюсь з МФО,по мірі сил.І так,мені соромно перед людьми,до яких дзвонять за мене!Але я знаю,нащо я так вчинила.І не шкодую всеодно.Мені погано,мені неприємно,але вибір тоді у мене був невеликий.І якщо мені кажуть-нащо брала,можна обійтись...Я не могла обійтись.Тоді-ніяк не могла.І скільки б не було таких розумних людей,як Ви,яким дуже просто розводити демагогію,самим не потрапивши у скруту,я знаю свою правду!І мені не соромно,за те,що я зробила!Не соромно перед шарагам і колекторами,які вже стільки заробили на моєму відчаї!Так що не треба тут розповідати,хто дурний,а хто розумний!В кожного своя ситуація!!!

Вы сейчас одной вашей ситуацией хотите оправдать все другие.
Но беда в том, что большинство берут совсем не на лечение.

Ви вже на нього відповіли, як бачите, Ви не можете прослідкувати те, що пишете самі, 5 хвилин назад) підхавайте цінарізіну
Ви реально прикольний!))
Якщо я вже відповів - навіщо Ви дурню пишете?
Цинаризин правильно.
Підхавайте підручник з української мови

Frank, на что Вы взяли кредит в банке? Что там с ИНН?

Ні, а Ви десь побачили хоча б натяк на те, що тема заборонена чи неправильна? Повторю ще раз. Просто цікаво, чому так ТС бомбить за чужі кредити. Все. Отримаю відповідь на своє питання і залишу його в спокої. Я просто дуже наполеглива у своїй допитливості)
А якщо не отримаєте відповіді?

Ну в наш час ще родитися,вчитися і вмерти в кредит,то не дивно?‍♀️

Я виню кого-нибудь, кроме меня? Нет.
Страдают от обзвона не моей вине. Я не могу отвечать за действие других. Кстати, сумма ваших банковских кредитов намного больше, чем мои 29к. Поэтому, не вам там что-то кричать из-за угла)

Вы не понимаете причинно следственных связей, если считаете, что обзвон ваших знакомых не ваша вина.
Это как раз к тому, что большинство даже узнав всю ситуацию не видят вины в себе.
Я не кричу из-за угла, я пишу на форуме, как и вы.

Я ще раз запитаю) Хоча кого я обманюю? Відповіді все одно не буде))) Як боротися з цією бідою?
А якщо не отримаєте відповіді?
Тоді дуже сильно засмучуся)))

Frank, на что Вы взяли кредит в банке? Что там с ИНН?

Звичайно. Я пропив і прогуляв 100-150 тисяч. Говорю це відкрито і чесно.

Вы не понимаете причинно следственных связей, если считаете, что обзвон ваших знакомых не ваша вина.
Это как раз к тому, что большинство даже узнав всю ситуацию не видят вины в себе.
Повторюсь. Сумма ваших кредитов в разы больше, чем у многих пользователей. Мне кажется, что не совсем корректно учить кредитной дисциплине людей, когда у вас самого такие же проблемы.

Я ще раз запитаю) Хоча кого я обманюю? Відповіді все одно не буде))) Як боротися з цією бідою?

Тоді дуже сильно засмучуся)))

Осознавать для начала причинно-следственные связи.
Но выше там уже написали, что вам в сущности все равно, что кто-то звонит вашим знакомым и родственникам, вы не несете ответственность за действия других.
Так что повторюсь - начните с базового понимания для начала.
Повторюсь. Сумма ваших кредитов в разы больше, чем у многих пользователей. Мне кажется, что не совсем корректно учить кредитной дисциплине людей, когда у вас самого такие же проблемы.
Я никого ничему не учу, я удивляюсь.

Осознавать для начала причинно-следственные связи.
Но выше там уже написали, что вам в сущности все равно, что кто-то звонит вашим знакомым и родственникам, вы не несете ответственность за действия других.
Так что повторюсь - начните с базового понимания для начала.

Я никого ничему не учу, я удивляюсь.
на что Вы взяли кредит в банке? Что там с ИНН?

Вы хотите добиться слез раскаяния от закоренелых грешников?)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі