Почему берут кредиты. Кто виноват.

• Автор теми Автор теми Frank
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 610
  • Перегляди Перегляди 21K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Frank, по какому банку у Вас ИНН было? Решили? Или родные из-за звонков закрыли?
Только не пишите, что вы по второму кругу взяли кредит...
тобто, якщо хтось задає правильні питання, але не пояснює Вам для чого це йому - питання стає неправильним?
Если и сам не отвечает ни на одно, то да.

просто нічого не буває. Ваша риторика у повідомленнях давно уже всім відома. Навіть сьогодні, ви пропонували послуги у темі смартіків за 25к :facepalm:

так
вважаєте 25К багато? можу скинути до 23К!

Без понятия, наверно потому что я не вижу здесь то, что видите вы.
А що бачите Ви?У свій час я особисто стояла перед вибором.Або лікувати себе і дитину,і влізти в борги,або в борги не лізти,але не мати можливості пролікуватися.І зараз я потрохи розраховуюсь з МФО,по мірі сил.І так,мені соромно перед людьми,до яких дзвонять за мене!Але я знаю,нащо я так вчинила.І не шкодую всеодно.Мені погано,мені неприємно,але вибір тоді у мене був невеликий.І якщо мені кажуть-нащо брала,можна обійтись...Я не могла обійтись.Тоді-ніяк не могла.І скільки б не було таких розумних людей,як Ви,яким дуже просто розводити демагогію,самим не потрапивши у скруту,я знаю свою правду!І мені не соромно,за те,що я зробила!Не соромно перед шарагам і колекторами,які вже стільки заробили на моєму відчаї!Так що не треба тут розповідати,хто дурний,а хто розумний!В кожного своя ситуація!!!

Без понятия, наверно потому что я не вижу здесь то, что видите вы.
Саме так. Але чому ми бачимо різне , дивлячись на одне і теж саме? Можливо тому, що кожен з нас має власне бачення , яке базується на нашому суб'єктивному досвіді? Такому різному досвіді, що дивлячись на одне й теж, ми це сприймає кардинально протилежно.
То який сенс у суперечках про те як "має бути", якщо оце саме "має бути" відрізняється в кожного учасника суперечки?

вже декілька років не слідкую за Вашими постами...
який саме Ви маєте на увазі?
Ви вже на нього відповіли, як бачите, Ви не можете прослідкувати те, що пишете самі, 5 хвилин назад) підхавайте цінарізіну

Правилами форуму заборонено піднімати такі теми?..
Ні, а Ви десь побачили хоча б натяк на те, що тема заборонена чи неправильна? Повторю ще раз. Просто цікаво, чому так ТС бомбить за чужі кредити. Все. Отримаю відповідь на своє питання і залишу його в спокої. Я просто дуже наполеглива у своїй допитливості)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі