Почався мій ад...Як бути

• Автор теми Автор теми Kateginka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 228
  • Перегляди Перегляди 10K
KAT83, Я за перші 2 тижні просрочки схудла на 15кг,так трясло,а зараз читаю форум,це для мене і новини,і спілкування,і гарний настрій,
Вот это правильная позиция.
Спокойствие и только спокойствие

Розумію, далі буде ще гірше...Розгублена ...
Наоборот только лучше будет когда перестанете платить им ,появятся деньги на семью или на себя любимую )
Поверьте пройдёт паника и растерянность )антиспам вам в помощь ?
KAT83, Я за перші 2 тижні просрочки схудла на 15кг,так трясло,а зараз читаю форум,це для мене і новини,і спілкування,і гарний настрій,
Вот это приятный бонус от мфо потеря веса )весна ж ,а Вы похудевшая )

До кінця місяця взагалі буде жесть. Можливо зможу одне закрити, де сума невелика. Кого краще? credit7 чи kf.ua

дінеро, укр позика, е кеш, зекредіт, кредіт7, кфюа, сслоан, є гроші,манівео,глобал кредіт, форза кредіт, кредіт плюс, май кредит . Тіла різні від 3 до 20. Як порахувала, що аж за 100к. Страшно стало. Як я могла таке зробити і так підставити рідних
зараз відчуваю себе якоюсь скотинякою, як так
Ой який список,майже як мій!На даний момент 5 прострочки,поки дзвонять тільки мені,маму попередила,але всієї правди не казала,реально страшно було розказати,ніби доросла,а так влізла.Колишньому сказала,що можуть дзвонити,все теж не сказала,найближчим друзям покаялась,до знайомого адвоката сходила поговорити,поки сиджу.Планую сказати на роботі частково,нехай від мене визнають.А після карантину ,як тільки відкриється кордон,поїду,звільнюсь від стида і поїду!!!!

Я це розумію, але як? Номер змінити не можу, вайбер теж. Працюю в освіті, зараз дистанційне навчання.Живу в селі. Кажуть, опозорять на все село. Розгублена вкрай
Не слухайте , не спілкуйтесь , по можливості зкидайте вайбер ,соцмережі .. будьте впевненні в собі !

vetal050, дякую,особливо щітка для унітазу, якою можна закрити мфо,це сьогодні для мене цитата дня

Все банально як у всіх. Почалося з одного займа. Зараз 14. Прострочки вже по 4 . Дістали до краю. Особливо Maney4you. Руки опускаються , не можу ні спати, ні їсти, ні щось робити. Підтримка дуже потрібна, мені здається, що все це пережити не можна. Не можу випустити телефон з рук і не знаю що їм казати. Розумію, далі буде ще гірше...Розгублена ...
режим сніжноі королеви.повний мороз.нереагувати на дзвінки смс та листи.повірте діє.в моєму випадку 14 мфо(всі вже продані какашкам)4банка(всі вже продані тим же гавнюкам)минуло 1.5 року.живу і радуюсь життю.

Кузькина мать, так,я тепер виглядаю на 10 років молодшою, ніколи так сама собі не подобалась,ще й в душі із відмінниці стала трошки хуліганкою

До кінця місяця взагалі буде жесть. Можливо зможу одне закрити, де сума невелика. Кого краще? credit7 чи kf.ua

дінеро, укр позика, е кеш, зекредіт, кредіт7, кфюа, сслоан, є гроші,манівео,глобал кредіт, форза кредіт, кредіт плюс, май кредит . Тіла різні від 3 до 20. Як порахувала, що аж за 100к. Страшно стало. Як я могла таке зробити і так підставити рідних
зараз відчуваю себе якоюсь скотинякою, як так
Ніхто до вас не приїде,і ніхто нічого не зробить...В мене більше МФО і сума більша і нічого,все ок...Попередьте сусідів,родичів,контактних,з часом ви ще й самі захочете з ними поспілкуватись...можливо.. Якщо й віддавати -самі відбиті Сслоун,потім кредит 7,та кредит +...З моєї точки зору...Та ні в якому разі не пролонгуйте й не беріть нових кредитів.. Все буде добре,запевняю

Все банально як у всіх. Почалося з одного займа. Зараз 14. Прострочки вже по 4 . Дістали до краю. Особливо Maney4you. Руки опускаються , не можу ні спати, ні їсти, ні щось робити. Підтримка дуже потрібна, мені здається, що все це пережити не можна. Не можу випустити телефон з рук і не знаю що їм казати. Розумію, далі буде ще гірше...Розгублена ...
В мене просрочки в18 микрозаймов уже больше 40 дней .Дзвонков и смс в день где то 10-12.Мой совет вам не платить больше и собирать деньги ,что бы в дальнейшем оплатить.Я уже очень много переплатил(
и да главное не падать духом и не брать близко к сердцу!
Первое,что надо сделать...это перестать с ними общаться!
но тогда они будут больше звонить родственникам(

vetal050, кредит каса прислали листи,що мене посадять на 12 років,а майно їдуть описувати,так що я на вірному шляху до справжнього мошенніка

vetal050, кредит каса прислали листи,що мене посадять на 12 років,а майно їдуть описувати,так що я на вірному шляху до справжнього мошенніка
Ну вот 12 лет от кассы. парочка год от других мфо. и все вы в наших рядах

KAT83, сочувствую вам. Сама тоже в сфере образования работаю. На данный момент только планирую забить на МФО через 5 дней, так как банально не в состоянии их оплачивать - суммы пролонгации больше моего дохода за месяц в пару раз, а у меня ещё и в Привате кредит 40 000... Сама пока решаю, что лучше, быть должником меньшего количества компаний, но с большими суммами, или перебрать у других мелких кредитов, пока дают ещё. Пока читаю форум и смотрю тематические видяшки на YouTube. Есть очень полезные. Морально готовлюсь ко всесторонней травле (дома, на работе). Благо, с родных моих стребовать никто ничего не сможет при всём желании - сами едва концы с концами сводят. Так что держитесь, вы не одни. Помните, у вас единомышленников и моральной поддержки сейчас больше, чем когда-либо прежде в жизни было. Заходите на форум почаще, читайте, пишите. Обязательно, после окончательного решения никому ничего не платить, смените зарплатную карту, чтоб деньги не списывали принудительно. И мыслите позитивно! Чем больше будет неплательщиков в стране, тем скорее все эти МФО загнутся. Каждый из нас всего-лишь маленький кирпичик, но вместе мы стена.

KAT83, сочувствую вам. Сама тоже в сфере образования работаю. На данный момент только планирую забить на МФО через 5 дней, так как банально не в состоянии их оплачивать - суммы пролонгации больше моего дохода за месяц в пару раз, а у меня ещё и в Привате кредит 40 000... Сама пока решаю, что лучше, быть должником меньшего количества компаний, но с большими суммами, или перебрать у других мелких кредитов, пока дают ещё. Пока читаю форум и смотрю тематические видяшки на YouTube. Есть очень полезные. Морально готовлюсь ко всесторонней травле (дома, на работе). Благо, с родных моих стребовать никто ничего не сможет при всём желании - сами едва концы с концами сводят. Так что держитесь, вы не одни. Помните, у вас единомышленников и моральной поддержки сейчас больше, чем когда-либо прежде в жизни было. Заходите на форум почаще, читайте, пишите. Обязательно, после окончательного решения никому ничего не платить, смените зарплатную карту, чтоб деньги не списывали принудительно. И мыслите позитивно! Чем больше будет неплательщиков в стране, тем скорее все эти МФО загнутся. Каждый из нас всего-лишь маленький кирпичик, но вместе мы стена.
Лучше послать все МФО во главе с Приватом nahuy!

Лучше послать все МФО во главе с Приватом nahuy!
Для себя пока решила, что МФО идут туда точно, а вот Приват пока под вопросом. Если МФОшники начнут начальство доставать и я без работы останусь, то Приват тоже отправятся в пешую эротическую прогулку. Тем более, что я процентами уже кредит у них раз в пять перекрыла.

Назад
Угорі