Anabel13
Читач
- Дописи
- 7
- Реакції
- 5
- Бали
- 3
Anabel13 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Все як і у всіх.. Один, другий, щоб закривати і так пішло поїхали. З чоловіком разом в цьому, мали непогані доходи, стабільну роботу, три прильоти в бізнес за літо, прильоту в будинок і так все закрутилось. Пролонгації, нові кредити. Намагаюсь не зʼїдати себе з середини, але виходить погано. Апетиту немає , панічні атаки, постійний стан тривоги. Мені не страшно за те як ми їх погасимо, я знаю, що зможемо з часом. Страшно за дзвінки третім особам, манівео продали афк ти з першого дня влаштували терор контактів родичів, які взагалі не повʼязані зі мною. Наче якихось прям злобних реакцій не було, але це дуже демотивує, на межі піти на умови АФК з реструкторизацією, яка більше, ніж 2 тіла.. Поки стрималась. В перші ж дні, коли прийняли рішення, що так далі не можна, написали всім компаніям листи з проханнями розглянути реструктуризацію і т.д. це був кінець серпня. Зараз почався треш, дуже давить..
Маю Кредит7, Селфі, Слон, Касу, Тенго,Панго, Аміго, Мілоан, Манівео (АФК), кредит плюс.. наче все згадала. Загальне тіло: 235300грн., у чоловіка ще більше..
Головою розумію, що ми справимось, але криє жахливо часом, відчай, безсоння , паніка
Просто хотілось поділитись з кимось, хто розуміє...
Маю Кредит7, Селфі, Слон, Касу, Тенго,Панго, Аміго, Мілоан, Манівео (АФК), кредит плюс.. наче все згадала. Загальне тіло: 235300грн., у чоловіка ще більше..
Головою розумію, що ми справимось, але криє жахливо часом, відчай, безсоння , паніка
Просто хотілось поділитись з кимось, хто розуміє...