Щоденник Почались прострочки по кредитам

• Автор теми Автор теми Apolo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 283
  • Перегляди Перегляди 8K
Вы из-за каждой смс будете так волноваться?)
Удалите, успокойтесь и готовьтесь к новогодним праздникам))
Це я зараз, бо я вперше в ситуації такій. Пробачте. Але я знаю Ви всі це пройшли, тому раджусь з Вами. Схвилювалася, якщо чесно

Це я зараз, бо я вперше в ситуації такій. Пробачте. Але я знаю Ви всі це пройшли, тому раджусь з Вами. Схвилювалася, якщо чесно
Таких смс будет ещё много. Поэтому не стоит так реагировать. Пришла смс, то пришла удалили и забыли. А ещё лучше отправьте отправителя в бан

Ви ж в садочку працюєте, так?))) Тому першочергово - всі позитивні емоції адресуйте дітям!))) А з усім іншим ми усі гуртом справимось)))) Я теж вперше в такій ситуації, але ж життя продовжується!))))
Спасибо, но не в этом случае)))))))

Останнє редагування:
Ви ж в садочку працюєте, так?))) Тому першочергово - всі позитивні емоції адресуйте дітям!))) А з усім іншим ми усі гуртом справимось)))) Я теж вперше в такій ситуації, але ж життя продовжується!))))

Спасибо, но не в этом случае)))))))
Я Вам дякую. Дрейфанула, чесно. Зараз заспокоїлась

Я Вам дякую. Дрейфанула, чесно. Зараз заспокоїлась
Це добре))) Нагадаю, у нас з Вами разом з понеділка 18го пішли протермінування))) Тому тримаємось і вирішуємо усі питання по мірі їх надходження))))

Це добре))) Нагадаю, у нас з Вами разом з понеділка 18го пішли протермінування))) Тому тримаємось і вирішуємо усі питання по мірі їх надходження))))
Дякую, Євген. Моб так само на антиспамі. Це смс сьогодні таке вперше. Тому спитала, як люди з форуму поступали. Я розумію, що в кабінет не заходжу, не дивлюсь. Поки!! Подружка вже кредит + сказала " вона в роддомі, до побачення" ті промовчали навіть вибачилися. Попросили набрати їх
Дякую, Євген. Моб так само на антиспамі. Це смс сьогодні таке вперше. Тому спитала, як люди з форуму поступали. Я розумію, що в кабінет не заходжу, не дивлюсь. Поки!! Подружка вже кредит + сказала " вона в роддомі, до побачення" ті промовчали навіть вибачилися. Попросили набрати їх
Я сміюсь, бо не в роддомі. Хотіла б, але ...

Я сміюсь, бо не в роддомі. Хотіла б, але ...
Будете)))) Повторюсь, це - життя))))

Я повторюсь, вперше в такій халепі. Те що допустила, то вже результат, основне, що буду виходити з цього. Розумію, що погашати реально зможу через місяць півтори щоб кошти зібрати по одному. Зарплата вихователя, ви розумієте. Тим більше, що я працювала рік на іншій роботі, зараз повернулася на стару роботу. Тому по суті і виникли такі питання, які я думала вирішу, але сіла на попу....в результаті.... Тому я буду Вас питати, що і як далі, щоб вирушити. Я Вам вдячна, що підтримуєте. Ну...переживемо... Все має бути добре. Думаю, навіть сама зі своїм заробітком розрулю. Все ж вдячна, тримаймося, хто тут є
Контактуємо. Давайте разом діяти)) я вмію прислухатися

Я повторюсь, вперше в такій халепі. Те що допустила, то вже результат, основне, що буду виходити з цього. Розумію, що погашати реально зможу через місяць півтори щоб кошти зібрати по одному. Зарплата вихователя, ви розумієте. Тим більше, що я працювала рік на іншій роботі, зараз повернулася на стару роботу. Тому по суті і виникли такі питання, які я думала вирішу, але сіла на попу....в результаті.... Тому я буду Вас питати, що і як далі, щоб вирушити. Я Вам вдячна, що підтримуєте. Ну...переживемо... Все має бути добре. Думаю, навіть сама зі своїм заробітком розрулю. Все ж вдячна, тримаймося, хто тут є

Ви прислухайтеся до всіх) Тут, на форумі, дійсно чудові та неймовірні люди) А ми з Вами, як новачки, будемо, само собою, триматись та підтримувати зв'язок)))

Ви прислухайтеся до всіх) Тут, на форумі, дійсно чудові та неймовірні люди) А ми з Вами, як новачки, будемо, само собою, триматись та підтримувати зв'язок)))
Я з Вами згодна. Тому люди і діляться, а я яка влізла, зараз маю прислухатися, щоб шишок було менше. Як то кажуть вчитись на чужих помилках
До речі, того юриста порадив мій родич, який юрист, тому безкоштовно я консультувалася. Те, що запропонували, банкрутство мені у вартості 250 тис грн!!! Я кажу ти нормальний??? В мене якби такі гроші були, я б їх загасила за хв 10, і гроші б лишилися... Так що з приводу помагаторів, Ви праві...то я все не могла нервувалася, боялася, хвилювалася, пішла. Почула, і на фіг все і всіх відправила ..хоча і є думки- чим закінчиться для мене врешті
Я просто Вам сказала, що в юриста була, але ця пропозиція була насправді.... А тепер я відверта до вас. Мені треба ваша допомога, я мало коли прошу, зараз прошу. І дякую, що Ви відповідаєте.
Я просто Вам сказала, що в юриста була, але ця пропозиція була насправді...І дякую, що Ви відповідаєте.

Останнє редагування:
Я з Вами згодна. Тому люди і діляться, а я яка влізла, зараз маю прислухатися, щоб шишок було менше. Як то кажуть вчитись на чужих помилках
До речі, того юриста порадив мій родич, який юрист, тому безкоштовно я консультувалася. Те, що запропонували, банкрутство мені у вартості 250 тис грн!!! Я кажу ти нормальний??? В мене якби такі гроші були, я б їх загасила за хв 10, і гроші б лишилися... Так що з приводу помагаторів, Ви праві...то я все не могла нервувалася, боялася, хвилювалася, пішла. Почула, і на фіг все і всіх відправила ..хоча і є думки- чим закінчиться для мене врешті
Я просто Вам сказала, що в юриста була, але ця пропозиція була насправді.... А тепер я відверта до вас. Мені треба ваша допомога, я мало коли прощу, зараз прошу. І дякую, що Ви відповідаєте.
Я просто Вам сказала, що в юриста була, але ця пропозиція була насправді.... А тепер я відверта до вас. Мені треба ваша допомога, я мало коли прощу, зараз прошу. І дякую, що Ви відповідаєте.
От вдається мені людей розговорити))))))
Ми всі гуртом обов'язково впораємось!))) Головне - зробити правильні висновки з цього життєвого досвіду)))

Послуги озвучив 30 тис.якщо все бере в свої руки і з ними буде домовлятися. Я кажу я вас почула. Думаю. В мене якби було зараз 30 тис я закрила б зразу трьох

Я ж кажу безкоштовно була. Чесно
Интересно и что входит в эти 30к договариватся а это типа помогатор знаете я тож до форума прозванивал адвокатам так тот мне сказал один вменяемый если дела не в суде то я ничем не помогу а как я по форуму понял копить деньги и потихоньку закрывать у меня уже месяц просрочка много где (всего у меня 24 МФО ) так вот уже стали поступать предложения правда ещё не за тело но будем ждать так что набираемся терпения .
Я просто Вам сказала, що в юриста була, але ця пропозиція була насправді.... А тепер я відверта до вас. Мені треба ваша допомога, я мало коли прошу, зараз прошу. І дякую, що Ви відповідаєте.
Я просто Вам сказала, що в юриста була, але ця пропозиція була насправді...І дякую, що Ви відповідаєте.
Смотрите я интересовался банкротством это стоит в районе 80к но там очень много волокиты и опять же 80 косых будь любезен
От вдається мені людей розговорити))))))
Ми всі гуртом обов'язково впораємось!))) Головне - зробити правильні висновки з цього життєвого досвіду)))
Вообще спасибо всем очень нужный форум конечно справимся я скажу так я уже себе цель поставил принципиально больше никаких МФО вооообще вот теперь и мотивация есть что б цель достигнуть все победим главное не впадать в отчаянье .человеку даётся столько испытаний сколько он может преодолеть .по ситуации с МФО опять же есть плюс больше никто не даёт и слава Богу я сам не пойму когда это с привычки переросло в образ жизни ну ничего нас много проблемы одни и те же значит мы вместе морально это уже очень хорошо
Бог мой та что же с людьми творится все как будто помешаны на деньгах кругом один развод блин но жизнь бумеранг все равно прилетит 100% забудьте просто хотел чел нажиться вот и все

Я с Вами!!
А я в шахте работаю теперь буду по две смены вкалывать вместо 6 часов буду 12 часов ниче прорвемся главное здоровье

Останнє редагування:
Доброго дня усім! Сьогодні вже відсотки значно більші!!! Хочуть пролонгування аж пищать!!! Там від 6 тис вже на сьогодні 12!!! Мовчу, антиспам від ранку 120 дзвінків. Чекаю... Пошта мовчить. Про знижки мовчать. Про тіло мовчать. Протермінування по трьом мфо дві неділі. Ще п'ять вийдуть 30 числа. Один оплатила, слон на 7 тис. Зараз немає змогу гасити ті що є ще час. Там 10-12 тис. Набралася перекредитуванням, що тепер розумію не можна так робити! Але ж планувала погашати почергово....ну все. Ще рано чекати на тіло я так розумію. Одне що турбує, щоб до суду не подали. Тоді звернуся до юриста з форуму)) отож ще рано чекаю на тіло, так?

Назад
Угорі