Щоденник Почались прострочки по кредитам

• Автор теми Автор теми Apolo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 283
  • Перегляди Перегляди 8K
До речі, сьогодні слона хочу заплатити. 7тис. Хочу через термінал. Бо змінила карту. Так блін не змогла розібратися як оплатити!!!!)))) Голова і два вуха😀😀😀

Заплатила слона. Зате антиспам тепер червоний. Видно бачать, що одного оплатила, хочуть ці три що прострочені. Чесно, тривога є на душі, але від цього гроші не появляться. І ще мене лякає, що вони можуть в суд звертатися. Ці мфо
Бо лишніх коштів на ці суди точно немає...ну і допрацюю до відпустки літом, шукатиму роботу. Я вже почала ))

Заплатила слона. Зате антиспам тепер червоний. Видно бачать, що одного оплатила, хочуть ці три що прострочені. Чесно, тривога є на душі, але від цього гроші не появляться. І ще мене лякає, що вони можуть в суд звертатися. Ці мфо
Бо лишніх коштів на ці суди точно немає...ну і допрацюю до відпустки літом, шукатиму роботу. Я вже почала ))
Суди то не боляче. При грамотному захисті навіть вигідно

Сьогодні і в мене аншлаг від усіх. Але я шось без настрою. Просто посилав нах. Може магнітні бурі...

Читаю статті на форумі. 2020 рік....там бачу і суди і якесь єапб....як зараз в 2023? Бо я ще не адаптувалася за тиждень прострочки, і хотіла б знати...порівняно зараз МФО більше йдуть на контакт як тоді? Ще дивіться я не проживаю по місці реєстрації. І не буваю там. Там будинок пустий закритий. Це можуть туди листи слати і по не дай Боже, якщо суд...теж туди листи щоб повідомити? Я маю Дію. Там я можу бачити чи є у мене якісь впровадження?
Чому в розпачі...? Бо я розумію, що в разі суди я не знаю скільки коштує це все. Юристи з форуму можуть дистанційно вирішувати питання навіть в судах? Я проживаю у Вінниці. Ці контори в Києві

по різному.
порівняно зараз МФО більше йдуть на контакт як тоді?
різні по різному.
якщо суд...теж туди листи щоб повідомити?
так.
Там я можу бачити чи є у мене якісь впровадження?
так.
. Юристи з форуму можуть дистанційно вирішувати питання навіть в судах?
так

Останнє редагування:
До речі, смс немає від них, пошта пуста. Лише в спамі дзвінки. Перший тиждень минув) я встигла зайти в стан тривоги, захворіти, втратити апетит і сьогодні сказала Досить собі. Що буде те буде...я Вам дякую усім, хто відписує мені з підтримкою і відповідає. Хочу знову бути веселою і на позитиві як я була)) ну як тільки я вирулю...обіцяю собі закрити це питання назавжди з МФО.
Дівчинка ,ну що Вам легше сприймати цю ситуацію ?)))
Ще не адаптувалася, якщо чесно. Маю взяти себе в руки, розумію, але поки ще розхитана)

Назад
Угорі