Без кредитів Победил все МФО!

• Автор теми Автор теми Johny
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 133
  • Перегляди Перегляди 13K
Ого,та я впринципі зараз не так вже і боюсь
Бо розумію що за 2000-3000тис. Тіла вони навряд чи будуть писати ИНН
Але деколи просто також задумуюсь,що виростає з 30тис потім 60-70 за місяць,стає трохи ніяково
Зайшов на форум,і зрозумів що не все так страшно,закривши все за тіло вилізу за 2-3 міс.
Не факт что они так быстро пойдут на уступки, хотя с тем что им сейчас запретили делать Инн, то все возможно.

Ого,та я впринципі зараз не так вже і боюсь
Бо розумію що за 2000-3000тис. Тіла вони навряд чи будуть писати ИНН
Не зовсім так. Подавали і за менше тіло займу. Та й роблять ВНН не на тіло, а на "хотєлкі", яки зазвичай неадекватні.
Проте ВНН зараз під забороною.
Але походи до суду ніхто не забороняв.

Не зовсім так. Подавали і за менше тіло займу. Та й роблять ВНН не на тіло, а на "хотєлкі", яки зазвичай неадекватні.
Ну как бы да, но не особо они в суд ходят, но всякое может быть, поэтому нужно если что и к этому быть готовым. Но что-то мне подсказывает что все же будут предложения закрыть за тело.

Ну как бы да, но не особо они в суд ходят, но всякое может быть, поэтому нужно если что и к этому быть готовым. Но что-то мне подсказывает что все же будут предложения закрыть за тело.
А що порадите?
Тримати з ними контакт?
Чи зразу мороз в 0?

А що порадите?
Тримати з ними контакт?
Чи зразу мороз в 0?
Я игнорил полностью, связывался только после хороших предложений. Но как я уже выше писал две шараги ничего не предложили, вот и есть 2 Инн, тут каждый сам выбирает тактику.

Я игнорил полностью, связывался только после хороших предложений. Но как я уже выше писал две шараги ничего не предложили, вот и есть 2 Инн, тут каждый сам выбирает тактику.
Але ж кажуть що ВНН під забороною зараз?
Чи як?щось не зрозумів

А що порадите?
Тримати з ними контакт?
Чи зразу мороз в 0?
Они будут искать любые точки влияния на вас и стоит вам на чем нибудь дать слабину туда и будут давить, поэтому минимизировать общение с ними скорее всего будет правильно.

А що порадите?
Тримати з ними контакт?
Чи зразу мороз в 0?
Если хотите за тело или что-то близкое к нему, то игнор. Это работает всегда и у всех) Мороз ещё никого не подвёл)

Але ж в суд можна прийти і самому,без адвоката?
І теж можуть збити відсотки?
Я так розумію що в даній ситуації суд на нашій стороні(на стороні позичальника)

Не думаю что так, лучше доверить это дело специалисту, но не нужно настраиваться на худшее, суд это последняя инстанция куда они будут обращаться, думаю будут предложения, главное на момент предложения иметь деньги на оплату потому что второй раз могут и не предложить.

можна і самому
можуть, звичайно, якщо ви аргументуєте підстави для такого рішення
з чого ви вирішили, що суд на стороні позичальника?)))

Особисто мої догадки були?
м'яко кажучи, не зовсім вони відповідають дійсності))))

для прикладу.
подало мфо до суду. стверджує, що відповідач отримав 20000 тіла кредиту. суд витребував у банку виписку по рахунку.
у вказаній виписці відсутня така сума зарахування, в день, нібито укладення кредитного договору.
суд в рішенні пише: задовольнити позовні вимоги в повному обсязі. отримання коштів підтверджується випискою по рахунку.

ось так суди у нас на стороні позичальника)))

Кстати, вчера делал крайние выплаты по долгам. Вчера кредитный рейтинг был 0, а сегодня 285 уже

Походу можно уже опять брать!))) Шутка конечно.
Ахах. Технически можно, но спасибо. Оно ещё и не все засчитало в КИ. Может, ещё вырастет. Но вообще я удивлен, что они так быстро с нуля вывели.

м'яко кажучи, не зовсім вони відповідають дійсності))))

для прикладу.
подало мфо до суду. стверджує, що відповідач отримав 20000 тіла кредиту. суд витребував у банку виписку по рахунку.
у вказаній виписці відсутня така сума зарахування, в день, нібито укладення кредитного договору.
суд в рішенні пише: задовольнити позовні вимоги в повному обсязі. отримання коштів підтверджується випискою по рахунку.

ось так суди у нас на стороні позичальника)))
Не думав що можуть бути такі випадки

Назад
Угорі