по дінеро вже 45-й день просрочки

• Автор теми Автор теми Anatolii
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 6K

Anatolii

Форумчанин
Дописи
20
Реакції
4
Бали
3
Anatolii не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, а хто що може підказати по дінейро. Вже 45-й день просрочки. Сьогодні подзвонив якийсь, і сказав що я потрапив під акцію, і можу закрити за тіло. Тіло 8100,пролонгаціями біля 10000.Я обіцяв йому подумати, але наразі таких грошей немає. Мене цікавлять наступні їхні дії. Заходив до кабінету сума боргу не, помінялися, меншою не стала, чи це не спроба розвести ще на гроші?

Anatolii, мне они предлагали и тело,и 85%от тела(если не изменяет память),и разные индивидуальные программы дружбы.
Не сошлись,с ними.денег у меня,на них нету.
У меня,они так тихо,себя ведут,что я порой забываю,кто кому должен.

З ними взагали можна домовитись про реструктуризацію? В мене 8200, пролонгація за 30 днів 2900, я вже їм два раза переплатив тіло. Може перестать платить?
Вони на який день прострочки рідних находять?

З ними взагали можна домовитись про реструктуризацію? В мене 8200, пролонгація за 30 днів 2900, я вже їм два раза переплатив тіло. Може перестать платить?
Перестаньте платити пролохації, а то мені боляче на це дивитись. Ці пролохації завели мене в таку яму, що страшно згадати. Відколи я перестав платити в мене життя налагодилось. Дінеро за 4 місяці просрочки ні на кого не вийшли, єдине що це на електронну пошту писали свої листи кожен день. А тепер взагалі ніхто з 7 контор не пише

Перестаньте платити пролохації, а то мені боляче на це дивитись. Ці пролохації завели мене в таку яму, що страшно згадати. Відколи я перестав платити в мене життя налагодилось. Дінеро за 4 місяці просрочки ні на кого не вийшли, єдине що це на електронну пошту писали свої листи кожен день. А тепер взагалі ніхто з 7 контор не пише
Вы за ними скучаете)))

В мене з крупних ще Алекс, як вони себе ведуть? прострочка вже 2 тижні подзвонили на 7 день і тишина...
Post automatically merged:

Знаю що сслоун то ті находять всіх навіть тих з якими я не общаюсь декілька років і номерів їхніх не маю, номера сусідів знаходять, походу один великий банк зливає інфу

Доброго вечора, а хто що може підказати по дінейро. Вже 45-й день просрочки. Сьогодні подзвонив якийсь, і сказав що я потрапив під акцію, і можу закрити за тіло. Тіло 8100,пролонгаціями біля 10000.Я обіцяв йому подумати, але наразі таких грошей немає. Мене цікавлять наступні їхні дії. Заходив до кабінету сума боргу не, помінялися, меншою не стала, чи це не спроба розвести ще на гроші?
У меня более 100 дней просрочки. Последний месяц звонил робот о списании до тела, перезвонил, они предложили скидку в 1200, при теле 8100, и общим долгом 13580. Естественно послал их в жoпy, вот такие акции бляха-муха. Сейчас вообще не звонят, последние две недели?

Меня динеро прессует капитально! Нашли контакты папы,звонят ему,причем звонит не адекватная телка ( мои подозрения что это уже не динеро,а коллекторы) ,звонят мужу. С мужем то мы уже просто орем с них...а папа бесится ( и не знает всей правды от меня). Просрочка 45 дней и где то две недели прессинг.

Меня динеро прессует капитально! Нашли контакты папы,звонят ему,причем звонит не адекватная телка ( мои подозрения что это уже не динеро,а коллекторы) ,звонят мужу. С мужем то мы уже просто орем с них...а папа бесится ( и не знает всей правды от меня). Просрочка 45 дней и где то две недели прессинг.
Пролохации делали? Какое тело кредита и процент на сегодня?

Я так понимаю, по собственному опыту, что они спокойно себя ведут если были пролонгации и фактически они уже вернули свои деньги, тогда более спокойны но периодически за*бывают

В мене лише перший день прострочення по них, пролонгації ще з березня місяця! Знайшла форум і вирішила досить, ще нічого взагалі, ні дзвінків, ні смс. Чекаю( сслоун вже надзвонюють(

В мене лише перший день прострочення по них, пролонгації ще з березня місяця! Знайшла форум і вирішила досить, ще нічого взагалі, ні дзвінків, ні смс. Чекаю( сслоун вже надзвонюють(
Чудесна компанія Сслоун заєбуть вас з першого дня просрочки, мені о 10 ранку на перший день просрочки обзвонили мене і всіх контактних. А на 5 день знайшли номер мами, який я не давав.

Та нехай дзвонять, більше нічого не отримають. Добре, що єкеш їх закрила( маму попередила, що це аферисти. Повірила, але незнаю чи на довго

А мне динеро на 15 дне только на почту раз в два дня напоминания шлют. Правда пролонгаций куча была.

У меня в Динеро уже 14 дней просрочки,была возможность на 5000 грн внести оплату,осталось 7000 и до окончания срока договора я с ними связалась и объяснила ситуацию,также попыталась договориться о реструктуризации.Со мной говорило хамло,которое даже не представилось и которое даже не слышит никого кроме себя.Я и на электронку им написала об отсрочке платежа,но % так и начисляют,и звонит робот-задрот.P.S.на мое письмо они так и не ответили. Вывод,кроме звонков они ничего не могут,потому как если копнуть глубже и вчитаться в договора,то они слабенькие с юрид.точки зрения.Пройдет время,будут сами точки соприкосновения искать,пока так.
Post automatically merged:

У меня уже 14 дней просрочки,тьфу,тьфу,никого ещё не нашли.

Останнє редагування:
Назад
Угорі