Платить только %

• Автор теми Автор теми Андрей 1985
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 830

Андрей 1985

✩ Premium ✩
Дописи
352
Реакції
164
Бали
343
Андрей 1985 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день.
подскажите пожалуйста по привету.Если 14000 долг , первое время платить только % - какие последствия ?

Плохо понимаю, что Вас интересует?

Плохо понимаю, что Вас интересует?
Кредитка примата с лимитом 14К , пока нет возможности закрыть всю сумму до 25го этого месяца, если закрыть частично и после 25.06 закрыть % (вроде 3,4% от суммы) , как скоро они вонять начнут?
Проценти чи обов'язковий платіж?
Обязательный

Кредитка примата с лимитом 14К , пока нет возможности закрыть всю сумму до 25го этого месяца, если закрыть частично и после 25.06 закрыть % (вроде 3,4% от суммы) , как скоро они вонять начнут?

Обязательный
Ну до 25 там здається можна заплатити обов'язковий платіж.Але ж ви розумієте що це гроші на вітер,просто не нараховуватимуть проценти.А частично це як?Якщо частину обов'язкового платежу,то це взагалі подарунок привату.

Ну до 25 там здається можна заплатити обов'язковий платіж.
Так і є. Проте в банку сказали що ніби то рекомендована плата25го, а знімання відсотка йде з першого... Ага ... вірь примату.
28 людині нарахували ЗП і в той же день ці ушльопки автоматом зняли з зарплатної і закинули на універсалку. Правда без жодних штрафних санкцій.

Так і є. Проте в банку сказали що ніби то рекомендована плата25го, а знімання відсотка йде з першого... Ага ... вірь примату.
28 людині нарахували ЗП і в той же день ці ушльопки автоматом зняли з зарплатної і закинули на універсалку. Правда без жодних штрафних санкцій.
Я давно ним не користуюсь.Да і карток з лімітами ніколи не було там,і зарплатних.

Ну до 25 там здається можна заплатити обов'язковий платіж.Але ж ви розумієте що це гроші на вітер,просто не нараховуватимуть проценти.А частично це як?Якщо частину обов'язкового платежу,то
Я давно ним не користуюсь.Да і карток з лімітами ніколи не було там,і зарплатних.
Да вот надо закрыть и вообще забыть что такой кредит, мфо и прочие финансовые наркотики

Да вот надо закрыть и вообще забыть что такой кредит, мфо и прочие финансовые наркотики
Ну якби я вирішувала питання,і в мене не було суми до закриття,я б заплатила цей обов'язковий платіж,все ж таки не нараховуватимуть проценти,а за місяць уже б закрила.Але це сугубо моя думка.Бо думаю калькулятор у них налаштований не погано.Хоча і пишуть що в період карантину не нараховують пеню і штрафи,але ці вовкодави знайдуть як все нарахувати.Але вам вирішувати.

Назад
Угорі