Платіжна вимога від виконавця

• Автор теми Автор теми John
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K

John

Форумчанин
Дописи
161
Реакції
31
Бали
3625
John не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім. Державний виконавець створив 01.06.22 платіжну вимогу на всю суму боргу 97к, саме до Приват банк (мабудь, тому що зараз тільки ціею карткою користуюсь). В мене сьогодні списали кошти, які було на рахунку 15.06.22, 517 грн.
Що це за платіжна вимога така?
Онлайн банк мені нічого не можуть відповісти. Картка не заблокована, чи будуть знімати у мене і надалі кошти?
Вимога створена взагалі конкретно на одну картку мою (рахунок), універсальну. Просто ще є онлайн картка. Вперше таке трапляється ?

Останнє редагування:
Доброго дня всім. Державний виконавець створив 01.06.22 платіжну вимогу на всю суму боргу 97к, саме до Приват банк (мабудь, тому що зараз тільки ціею карткою користуюсь). В мене сьогодні списали кошти, які було на рахунку 15.06.22, 517 грн.
Онлайн банк мені нічого не можуть відповісти. Картка не заблокована, чи будуть знімати у мене і надалі кошти?
Вимога створена взагалі конкретно на одну картку мою (рахунок), універсальну. Просто ще є онлайн картка. Вперше таке трапляється ?
видимо пришел ответ от банка, что у вас на счету бывают средства, вот исполнитель и написал банку, что бы он их переводил на счет ДВС.
стандартная практика)))

Tarass, Ну наверно главный вопрос для меня, будут ли дальше списывать деньги со счета? Просто сегодня было на счету 3к, а они списали 517 грн

Так сейчас же запрещено взыскивать с зп и блокировать счета?
Screenshot_20220617-155314.webp

не использовать этот счет.
отменить/приостановить ИП, тем или иным способом.
пробовать снять деньги быстрее чем банк переведет))
Я так понимаю это возможно только при открытом ип? Надписи вроде как запретили

Я так понимаю это возможно только при открытом ип? Надписи вроде как запретили
ну да. платежное требование исполнителем отпарвляется только если есть открытое ИП.
ИП то можно открыть не только по ИНН)))

ну да. платежное требование исполнителем отпарвляется только если есть открытое ИП.
ИП то можно открыть не только по ИНН)))
Не только?) А как еще мфо может это сделать?

Як ви дізнались, що є платіжна вимога?
Як гроші зняли?

orlova, зняли гроші с карти, в коментаріях було написано, що це стягнння за вп, зайшов на асвп, там всі постанови та інші документи, які створює виконавець, там і була ця платіжна вимога

orlova, зняли гроші с карти, в коментаріях було написано, що це стягнння за вп, зайшов на асвп, там всі постанови та інші документи, які створює виконавець, там і була ця платіжна вимога
жесть ) чё только не вымудрят !

А если стал военнослужащим и имеются открытые исп про-ва, то имеет ли смысл написать исполнителям заявы о прекращении исп действий согласно ст 34 ЗУ об исп про-ве?
Есть в этом смысл?
Дабы избежать в дальнейшем платёжных поручений и др. неприятных вещей.

Назад
Угорі