Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тобто сам банк автоматично без нової вимоги не спише кошти на користь виконавця? Списали копійки сьогодні з рахунку і банки. Кешбек на місці) Для тесту закинув 20-ку, подивлюсь коли потягнуть ?Да, каждый раз нужна новая вимога
Ні.Тобто сам банк автоматично без нової вимоги не спише кошти на користь виконавця?
а ось в цьому може бути нюанс, чи одне, якщо протягом доби недостача зайшла на рахунокОдна вимога - одне списання.
я точно не знаю, але десь читав, що протягом банківського дняа ось в цьому може бути нюанс, чи одне, якщо протягом доби недостача зайшла на рахунок
враховуючи що поняття банківського дня по суті відмінене... треба в общєм читать стандарт ISO 20022 , але то трохи не те...я точно не знаю, але десь читав, що протягом банківського дня
ну принаймі поки що не чув про подвійне списаннявраховуючи що поняття банківського дня по суті відмінене... треба в общєм читать стандарт ISO 20022 , але то трохи не те...
подивився нормативку, таки один раз.ну принаймі поки що не чув про подвійне списання
Поэтому, на карте и "телепается" 20 копеекТобто сам банк автоматично без нової вимоги не спише кошти на користь виконавця? Списали копійки сьогодні з рахунку і банки. Кешбек на місці) Для тесту закинув 20-ку, подивлюсь коли потягнуть ?
В мене рік тому 13 копійок спер виконавецьПоэтому, на карте и "телепается" 20 копеек

Надеюсь, он ими подавилсяВ мене рік тому 13 копійок спер виконавець![]()
Я просто буду ржати як він їх повертатиме коли знесу внн))Надеюсь, он ими подавился
ото стягувач зрадів, цим коштам))Я просто буду ржати як він їх повертатиме коли знесу внн))
С миру по нитке - на верх пирамидкиото стягувач зрадів, цим коштам))
а потом за те 13 копеек отдельным иском возврат делать, с возвратом на адвоката, тысяч так на пять))) ото будет им ниткаС миру по нитке - на верх пирамидки