Щоденник Планирую уходить в просрочку

• Автор теми Автор теми sliz
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 69

sliz

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
sliz не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На работе происходит движ, где 7 пятниц на неделю, доход не стабилен, так что планирую уходить в просрочку и закрывать по очереди. Имеем:
MoneyVeo - 30к (плачу пролонгации 250 дней)
CreditPlus - 10к (плачу пролонгации 4 месяца)
Credit7 - 11к (плачу пролонгации 4 месяца)
SelfieCredit - 4к ( плачу пролонгации 1 месяц)
Хотелось бы спросить у опытных как лучше разыграть просрочку. Меня интересуют вопросы по блокировке карт, насколько это быстро происходит, а также как глубоко они находят и кошмарят людей. Спасибо!

Блокування карт швидко не буде, для цього кредитору треба подати в суд, виграти його, отримати виконавчий документ, з ним піти до виконавця, в тільки потім вже вам заблокують картки. А це не раніше 5-6 місяців. І навіть після цього ви можете розблокувати видатковий рахунок на 2 мін зп. А кошмарять всі, хтось більше, хтось менше. Дивлячись як ви реагуєте на них. У мене знаходили навіть людей яких я не знаю і таких з якими стикалась в житті раз чи два, наприклад мій гінеколог)))) але це було перші 2-3 місяці прострочки, далі тільки мене кошмарили

Блокування карт швидко не буде, для цього кредитору треба подати в суд, виграти його, отримати виконавчий документ, з ним піти до виконавця, в тільки потім вже вам заблокують картки. А це не раніше 5-6 місяців. І навіть після цього ви можете розблокувати видатковий рахунок на 2 мін зп. А кошмарять всі, хтось більше, хтось менше. Дивлячись як ви реагуєте на них. У мене знаходили навіть людей яких я не знаю і таких з якими стикалась в житті раз чи два, наприклад мій гінеколог)))) але це було перші 2-3 місяці прострочки, далі тільки мене кошмарили
Ну я очень долго пытался отдать все по честному, работал 7/0, никак не получается, отдавать в месяц 15к процентами это просто депрессия. Меня очень гложило то что они будут искать моих родных и знакомых.
Но я думаю за полгода мы с ними договоримся понемногу, спасибо большое за помощь!

А есть особенности у этих контор, кто более агрессивный, я таких бы крыл первыми.

Назад
Угорі