Щоденник План дій коли немає грошей навіть на захист?

• Автор теми Автор теми Reiden
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 2K

Reiden

✩ Premium ✩
Дописи
45
Реакції
47
Бали
3590
Reiden не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не знаю, що б ви мені тут порадили, готуюся або на суєцид, або не знаю навіть до чого. є кредити в кількох банках, не дуже великі, сума приблизно 40 тисяч, і зараз вони активно скручують відсотки. Зарплата зараз максимально маленька, з неї намагаюся відкладати гроші, щоб постаратися вижити під час війни до того ж маю безпомічних рідних на утриманні, закордон боюся їхати, переживаю, що за час, поки буду там освоюватися, зроблять щось погане, і навіть моїм рідним. Розумію, що зараз, якщо щось трапиться, у мене ні часу, ні грошей зайвих, навіть на банальний захист у судах вiд банкiв, ситуація видається вкрай критичною і вже, напевно, безвихідною. Але все таки я на межі відчаю остаточно, що робити?

Але все таки я на межі відчаю остаточно, що робити?
Судячи з вашої реєстрації, радити вам трішки почитати форум мабуть що марно.
Проте зробіть це.
Тут у форумчан таких звісно проблем нема, але ж...

Не знаю, що б ви мені тут порадили, готуюся або на суєцид, або не знаю навіть до чого. є кредити в кількох банках, не дуже великі, сума приблизно 40 тисяч, і зараз вони активно скручують відсотки. Зарплата зараз максимально маленька, з неї намагаюся відкладати гроші, щоб постаратися вижити під час війни до того ж маю безпомічних рідних на утриманні, закордон боюся їхати, переживаю, що за час, поки буду там освоюватися, зроблять щось погане, і навіть моїм рідним. Розумію, що зараз, якщо щось трапиться, у мене ні часу, ні грошей зайвих, навіть на банальний захист у судах вiд банкiв, ситуація видається вкрай критичною і вже, напевно, безвихідною. Але все таки я на межі відчаю остаточно, що робити?
Взяти себе в руки для початку. Якось Ви останні пару років жили з цим

Не знаю, що б ви мені тут порадили, готуюся або на суєцид, або не знаю навіть до чого
Люди, которые кричат про суицид, никогда не делают это. Ну разве что вы подросток с демонстративным поведением. Кредиты это не межа отчаяния

Люди, которые кричат про суицид, никогда не делают это. Ну разве что вы подросток с демонстративным поведением. Кредиты это не межа отчаяния
[POSTS=1000]Я не подстрєкатєль...[/POSTS]

40000 і сіїцид? Автор, десь головою трохи вдарила чи хочеш, щоб тебе пожаліли???
Що ж мені з моїми 320к робити? Дід прострель мені ногу, я навіть не знаю...

40000 і сіїцид? Автор, десь головою трохи вдарила чи хочеш, щоб тебе пожаліли???
Що ж мені з моїми 320к робити? Дід прострель мені ногу, я навіть не знаю...
у вас саме в банку чи десь ще ? вибачте якщо здамся трошки грубою таким вiдвертим запитанням але треба зрозумiти що робити взагалi, чи варто хвилюватись чи нi бо тут насправдi надто багато рiзних думок та досвiду людей i це все надто заплутано. Форум я читала теж за цi три роки навiть забагато разiв, iсторiй про жахливi та беззаконнi фiнали навiть за борги менше моїх і ваших теж тут на форумi вдосталь...я просто шукаю шлях як жити далі і тільки заплутуюся ще бiльше, не сприймiть це якось не вірно. Дякую.

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=1000]Могла б і підказати дієве щось...[/POSTS]

Ну суїцид то дурна тема. Ні собі ні людям....
Тільки навколишнім ще гірше зробите. Чи реально думаєте, що ті істоти повірять в смерть?
Дурниці...
Думайте з іншого боку - якщо грошей немає, то їх немає. І все. Їх немає ні для кого.
Роставляйте пріоритети правильно. На якому місці сім'я, діти, батьки, рідні, колеги і друзі, а де кредити і телефонні дзвінки. Якщо дзвінок колектора важливіший за сім'ю, дітей і батьків, то знайдіть гранату і зайдіть в якісь швидкогроші, чи готівочку. Хоч толк буде....
[POSTS=1000] @Jusi , вчись як треба поради давати))[/POSTS]

Svetilk, сума 40 000 то тіло чи з забаганками? На фоні боргів по 200-300 і т.д. тисяч Вам не здається замалою?

у вас саме в банку чи десь ще ? вибачте якщо здамся трошки грубою таким вiдвертим запитанням але треба зрозумiти що робити взагалi, чи варто хвилюватись чи нi бо тут насправдi надто багато рiзних думок та досвiду людей i це все надто заплутано. Форум я читала теж за цi три роки навiть забагато разiв, iсторiй про жахливi та беззаконнi фiнали навiть за борги менше моїх і ваших теж тут на форумi вдосталь...я просто шукаю шлях як жити далі і тільки заплутуюся ще бiльше, не сприймiть це якось не вірно. Дякую.
В мене блок карт за рішенням суду на 114 тисяч. Вже в виконавця. Я ще не в петлі. Гранату не шукав. Даремно, бо сума інша була б... Будь я з гранатою...
Та все ж...

Svetilk, сума 40 000 то тіло чи з забаганками? На фоні боргів по 200-300 і т.д. тисяч Вам не здається замалою?
не хвилютейсь в мене крiм банку ще є борги, і в банку це тіла якi ще й ростуть зарплати зараз ледь вистача на лiки і їжу, за три роки я навіть не змогла зі старими боргами розібратися з ями тільки в ще більшу яму єдине, чого навчилася не робити, це просто перестати гасити, бо воно не гаситься ніяк i нiде....

не хвилютейсь в мене крiм банку ще є борги, і в банку це тіла якi ще й ростуть зарплати зараз ледь вистача на лiки і їжу, за три роки я навіть не змогла зі старими боргами розібратися з ями тільки в ще більшу яму єдине, чого навчилася не робити, це просто перестати гасити, бо воно не гаситься ніяк i нiде....
Чому я маю хвилюватись? 28 мфо на старті,тілами десь до 300К...8 написів,2 суди,...Живу в прифронтовому місті і просто мрію виспатись... У мене все гуд,я не хвилююсь зовсім

Перший крок вірний. Досить, якщо не тягнете.
Пріоритети....
Кредит - останнє місце. Суд - це не боляче і не страшно. І відсотки ріжуться добре. А далі відрахування по 20% з зп. Це менше в рази від того, що хочуть банки і інші.
Думайте.

4 банка і десь 30+ МФО було. Загальна заборгованість по тілу десь 300 тисяч (наразі 100 вже закрив), з відсотками більше мільйона 150 тисяч (але то дурна аріфметика).
І нічого, ніякого суїциду.
Наразі взагалі по більшості (якщо не по всім, крім ПБ) вже пройшов строк позовної давності.
Ви ж кажее, що навіть відкладаєте - то в чому проблема?
І першу чергу зрозумійте - НА ПЕРШОМУ МІСЦІ ВИ І ВАШІ ПОТРЕБИ. Все інше лісом.

4 банка і десь 30+ МФО було. Загальна заборгованість по тілу десь 300 тисяч (наразі 100 вже закрив), з відсотками більше мільйона 150 тисяч (але то дурна аріфметика).
І нічого, ніякого суїциду.
Наразі взагалі по більшості (якщо не по всім, крім ПБ) вже пройшов строк позовної давності.
Ви ж кажее, що навіть відкладаєте - то в чому проблема?
І першу чергу зрозумійте - НА ПЕРШОМУ МІСЦІ ВИ І ВАШІ ПОТРЕБИ. Все інше лісом.
У моїх очах ви справді як герой нашого часу зараз, це від чистого серця без сарказму і кожен форумчанин хто може це робити теж. Я жінка середнього віку з непоганою освітою, трохи хворобами, у своєму місті не можу навіть роботу знайти, де платять більше 10 на руки і за фахом і ні, навіть назбирати грошей на те, щоб кудись поїхати невзмозi....тепер просто плачу щодня, бо здається, що коло замкнулося і ніколи не вирішиться це...

Назад
Угорі