Піти служить, щоб розрахуватися з МФО?

• Автор теми Автор теми Qwertyy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 3K
Ну це якщо була б зп шоб їх віддавати а так я сам без роботи і зараз поки стажировки і так далее це ще 2 місяця

70 т потрібно 1 платежем чи як це правильно зрозуміти ніколи с цим не мав справи
Але стати банкрутом-це не тиждень чи два, вся процедура може зайняти близько півроку, а може і більше, а дзвінки родичам будуть продовжуватись. І загальний борг має бути набагато більше, ніж у Вас. Я маю боргів на 200000 і юрист не радив ставати банкрутом через таку суму.

Але стати банкрутом-це не тиждень чи два, вся процедура може зайняти близько півроку, а може і більше, а дзвінки родичам будуть продовжуватись. І загальний борг має бути набагато більше, ніж у Вас. Я маю боргів на 200000 і юрист не радив ставати банкрутом через таку суму.
200к - не особо большая сумма, чтоб становиться банкротом. Я и с 340к не захотел такой участи в свое время. Решил отдавать :) Сейчас должен где-то 185к ещё... )

У мене 30 мфо, ліміти в трьох банках, довги по друзях, родичах, годував їх 2 роки пролонгаціями. Пролонгаціями нагодував за два роки десь на 300..350 тис. В січні забив на всіх, змінив сімку, довги по людях віддаю. Просто не беріть собі до голови. А як дзвонять родичам, кажіть що аферисти якісь(бо воно так і є). На мою думку віддати людям, а ці всі шараги най ждуть, або най ідуть за руським кораблем. Слава Україні.
в яких банках у вас кредити? І як вони себе ведуть по поверненню заборгованості?
А що порадив?

Останнє редагування:
Я воюю, а отдавать не собираюсь. Уже почти 2 года просрочки.

Всім привіт)
Склалась така ситуація в житті до війни набрався цих довбаних мфо(15до 20)суми різні в крупних мфо 3 по 20к всі інші до 10к дуже довго кормив пролонгаціями (до війни) що навіть машину продав 7к$купив гірше и потім знову продав4к$ і вже не хватало грошей все рівно щоб закрити все те шо набрав потім уже почалось і займи у друзів.Після ночі 24 було прийнято виїжджати с Харькова тому шо жив на салтівці і там не дуже спокійно від слова зовсім.Приїхав до батьків в село перві місяці і не думав за ці кредити,згодом роботи немає грошей хватало на життя.Батько служить в гарячих точках пішов на 3 день війни.
Ну жив пока все було добре був режим сніжинки.Потім с часом почались дзвінки мамі ну а потім уже і батьку самі дурні це Алекси було тіло 5 дзвонили всим кому тіки можно даже бабушки яка вообще далека далека від моєї сім'ї ну знайшов тіло закрив їх бистро тепер після них,почали всі активно звонить до рідних и це зараз починає давить на психологію і зовсім цього б не хотілось так як батьки думають що ще гроші від машини лишились,а тут ще кредитів куча.Тепер стоить питання чи піти служить і закривати ці довбанні мфо залишилось до 15штук або появилось робота офіційно и зп до 15к і зараз піти на роботу і отдавати всі на кредити також не сильно хотілось би, построчки уже півроку в кожному мфо незнаю що далі і робити надписів немає судів також не було.Якщо піти служити я офіцер запасу в голові думки піти служити щоб закрити ці довбані контори,щоб менше було дзвінків та всього для рідних.
Вот же заморачиваются люди. Во-первых, воевать идти должны знающие, обученные люди, у которых есть опыт. Делать это ради мфо-это же как нужно их бояться. У меня 3 год просрочки, 35 контор, платить -только по суду, и то буду биться до последнего. Вы поймите, данные конторы просто зарабатывают на безысходности людей и крышуются нашим государством. Таких жертв мфо не стоит.

Назад
Угорі