Після закінчення посту, планую нести заяву, про повну капітуляцію в Загс.

• Автор теми Автор теми varvar
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K

varvar

Форумчанин
Дописи
152
Реакції
103
Бали
193
varvar не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю розписуватися.
Чи дізнаюця омороки про це та як швидко?
Та чи можливо зробити так, що б не випливло про це.

varvar, не думаю, что очень скоро узнают. Если вообще узнают. А если и узнают, то и хрен с ними.

Маю розписуватися.
Чи дізнаюця омороки про це та як швидко?
Та чи можливо зробити так, що б не випливло про це.
ВІТАЮ!!
Якщо хтось розповість ,то скоріше дізнаються...
Одна знайома розповіла,що дізналися через 3м... По Привату... Зміна прізвища..не допомогла.. ін,код наше нещастя

varvar, не думаю, что очень скоро узнают. Если вообще узнают. А если и узнают, то и хр*н с ними.
Я замужем второй раз уже три года, а звонят до сих пор моему бывшему мужу, а теперешнему ноль вообще, как будто бы его не существует вообще

а я не разу не замужем не кому не звонят было бы не плохо что б нашли паренька с которым лет так 10 назад была))))а нет не нашли(((

на свадьбу небось брали?
На яку свадьбу.
На пронлогсації (не знаю як правельно писати-не вивчив ше ;))кредитів.
Сорян!Дружина майбутня знае?
Знає звичайно.
Переживаю чи не надзвонюватимуть їй на роботу. Вона працівник освітм, а я таке запало зробив.
Нігодяй(

Я замужем второй раз уже три года, а звонят до сих пор моему бывшему мужу, а теперешнему ноль вообще, как будто бы его не существует вообще
Та всім дзвонять, тоді вас згадають і бивші, і теперешні, і несостоявшієся ))). Якщо серйозно, всі дані в базах давним давно. Діло часу. (((

а я не разу не замужем не кому не звонят было бы не плохо что б нашли паренька с которым лет так 10 назад была))))а нет не нашли(((
и я вот думаю, надо было бывших телефоны контактные оставлять):письмо::ahaha:

На яку свадьбу.
На пронлогсації (не знаю як правельно писати-не вивчив ше ;))кредитів.

Знає звичайно.
Переживаю чи не надзвонюватимуть їй на роботу. Вона працівник освітм, а я таке запало зробив.
Нігодяй(
Хз..хз..Але знаю точно ,що попереду у вас медовий мiсяць!Не варто занадто перейматись омороками ) Проведiть його так,щоб вся освiта ,дивлячись на Вашу дружину,заздрила iй! Тодi точно нiякi дзвiнки не будуть страшнi )

и я вот думаю, надо было бывших телефоны контактные оставлять):письмо::ahaha:
неее ну телефонов у меня нет я часто номера меняю!а вот если б нашли я б им сразу оплатила)))он просто задолжал мне за нервы мои вот я б и сбила с него)))

Хз..хз..Але знаю точно ,що попереду у вас медовий мiсяць!Не варто занадто перейматись омороками ) Проведiть його так,щоб вся освiта ,дивлячись на Вашу дружину,заздрила iй! Тодi точно нiякi дзвiнки не будуть страшнi )
кто такой оморок?

Назад
Угорі