Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ВІТАЮ!!Маю розписуватися.
Чи дізнаюця омороки про це та як швидко?
Та чи можливо зробити так, що б не випливло про це.
Ваш майбутнiй чоловiк знае про оморокiв?Маю розписуватися.
на свадьбу небось брали?Маю розписуватися.
Я замужем второй раз уже три года, а звонят до сих пор моему бывшему мужу, а теперешнему ноль вообще, как будто бы его не существует вообщеvarvar, не думаю, что очень скоро узнают. Если вообще узнают. А если и узнают, то и хр*н с ними.
Да взагаліто жінка майбутння, а не чоловікВаш майбутнiй чоловiк знае про оморокiв?
Я это понял по словам в названии темы "про повну капітуляцію"Да взагаліто жінка майбутння, а не чоловік
Сорян!Дружина майбутня знае?Да взагаліто жінка майбутння, а не чоловік
На яку свадьбу.на свадьбу небось брали?
Знає звичайно.Сорян!Дружина майбутня знае?
Ну Вы и злопамятная...а я не разу не замужем не кому не звонят было бы не плохо что б нашли паренька с которым лет так 10 назад была))))а нет не нашли(((
Та всім дзвонять, тоді вас згадають і бивші, і теперешні, і несостоявшієся ))). Якщо серйозно, всі дані в базах давним давно. Діло часу. (((Я замужем второй раз уже три года, а звонят до сих пор моему бывшему мужу, а теперешнему ноль вообще, как будто бы его не существует вообще
неее я не злопамятная !я все в блокнотик записую))))Ну Вы и злопамятная...
и я вот думаю, надо было бывших телефоны контактные оставлять)а я не разу не замужем не кому не звонят было бы не плохо что б нашли паренька с которым лет так 10 назад была))))а нет не нашли(((

представляю себе этот блокнотик... Если в нем даже есть записи 10летней давности))неее я не злопамятная !я все в блокнотик записую))))
неее я не злопамятная !я все в блокнотик записую))))Ну Вы и злопамятная...
целая поваренная книга)))представляю себе этот блокнотик... Если в нем даже есть записи 10летней давности))
Хз..хз..Але знаю точно ,що попереду у вас медовий мiсяць!Не варто занадто перейматись омороками ) Проведiть його так,щоб вся освiта ,дивлячись на Вашу дружину,заздрила iй! Тодi точно нiякi дзвiнки не будуть страшнi )На яку свадьбу.
На пронлогсації (не знаю як правельно писати-не вивчив ше)кредитів.
Знає звичайно.
Переживаю чи не надзвонюватимуть їй на роботу. Вона працівник освітм, а я таке запало зробив.
Нігодяй(
неее ну телефонов у меня нет я часто номера меняю!а вот если б нашли я б им сразу оплатила)))он просто задолжал мне за нервы мои вот я б и сбила с него)))и я вот думаю, надо было бывших телефоны контактные оставлять)![]()
кто такой оморок?Хз..хз..Але знаю точно ,що попереду у вас медовий мiсяць!Не варто занадто перейматись омороками ) Проведiть його так,щоб вся освiта ,дивлячись на Вашу дружину,заздрила iй! Тодi точно нiякi дзвiнки не будуть страшнi )