Після суду з ЄАПБ наклали арешт на все майно

• Автор теми Автор теми олена 1269
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 147
  • Перегляди Перегляди 11K
якщо буде рішення суду не на мою користь то якось можливо домовитися з ними, щоб майно в вирішинні питання не було задіяно чи складно?
Арест накладывает исполнитель. Арест это не реализация, просто не сможете продать например.

якщо буде рішення суду не на мою користь то якось можливо домовитися з ними, щоб майно в вирішинні питання не було задіяно чи складно?
Практично неможливо. Хіба у виконавця буде дуже чудовий настрій.
Бо це стандартна процедура при відкритті провадження у вигляді арешту нерухомого/рухомого майна і рахунків.

Так. Взірці заяв є на форумі складені нашими юристами.

Це вже залежатиме від вас. Захочете - самі скидатимете суми на рахунок вказаний у ВП.

Все норм, поможем чим зможем)
А заяву коли краще писати?
Вчора тільки провадження в Дії з'явилось.
Сьогодні в Монобанк лист, що був запрос від виконавця, але я так зрозуміла з цього листа, що вони нічого блокувати не будуть.
По остальним банкам поки нічого.
Мені тільки один головний, Восток, там зарплата

Арест накладывает исполнитель. Арест это не реализация, просто не сможете продать например.
А як ця процедура відбувається? вибачте не дуже розуміюсь на цьому питанні. Виконавець має прийти переглянути житло та оцінити його типу чи якось по іншому?

Негайно. Найшвидше - відправити виконавцю на електронку. Але заява має бути підписана КЕПом. Вашим електронним підписом якщо маєте такий.
Ну от його і пишіть в заяві у форматі IBAN.

А як ця процедура відбувається? вибачте не дуже розуміюсь на цьому питанні. Виконавець має прийти переглянути житло та оцінити його типу чи якось по іншому?
Никто никуда не приходит. Просто делается постанова об аресте и все. Точно так же как с банковскими счетами.

Никто никуда не приходит. Просто делается постанова об аресте и все. Точно так же как с банковскими счетами.
Дякую, вибачте за смішні питання в якомусь сенсі. Чудово що є такий форум справді та люди можуть допомогти та пояснити все.
а повідомлення про це можна потім побачити в дії чи вони якимось іншим способом сповіщають?

а повідомлення про це можна потім побачити в дії чи вони якимось іншим способом сповіщають?
Так, звичайно.
Всі постанови винесені виконавцем по провадженню відображаються в Дія.

Вчора тільки провадження в Дії з'явилось.
Сьогодні в Монобанк лист, що був запрос від виконавця, але я так зрозуміла з цього листа, що вони нічого блокувати не будуть.
По остальним банкам поки нічого.
Там є номер виконавця , подзвоніть йому. Може він нормальний

Мені виконавець наклав арешт на майно, якого в мене немає. І арештував рахунки. Маю один відкритий рахунок в ОБ. Отримую пенсію. Поки не заблокований, але напевно треба наптсати заяау, щоб користуватися коштами в межах двох мінімальних зарплат. Так буде краще.

Таким чином монобанк Вам намікає щоб Ви зняли усі кошти з рахунку, бо буде блок

Був суд, захищалась, подавали на апеляцію - програли 😟
Підскажіть будь-ласка,як у кого було, що ЕАПБ дійсно накладає постійно арешт на все? Навіть якщо захищалися?
Напомните пожалуйста, какие шараги еапб купил. Спасибо

В додатках мали би бути договори від кожної шараги
Нажаль, читала але там скоріш за все колекторські компанії, дві я зрозуміла приблизно від яких МФО, а одну так і не зрозуміла🙁

Мені виконавець наклав арешт на майно, якого в мене немає. І арештував рахунки. Маю один відкритий рахунок в ОБ. Отримую пенсію. Поки не заблокований, але напевно треба наптсати заяау, щоб користуватися коштами в межах двох мінімальних зарплат. Так буде краще.
Це як, на майно якого немає?

Назад
Угорі