Після скарги в НБУ на Кредит Плюс, останні зникли

• Автор теми Автор теми Лана185
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 1K
Криптопозики знайшли усіх. Але адекватні люди зрозуміють 👍 Головне, поясніть ☝️

Все вірно ✅
У мене вони проблемні
мене звільнять з роботи, тут не зрозуміють...(((
від таких як я їм буде легше здихатись і взяти без проблемну людину(
а у Вас слу і авіри не було... в мене по ним прострочення є... різне пишуть, когось чипали когось ні, сьогодні написала пропозицію на реструктуризацію... поки відмовили

мене звільнять з роботи, тут не зрозуміють...(((
від таких як я їм буде легше здихатись і взяти без проблемну людину(
а у Вас слу і авіри не було... в мене по ним прострочення є... різне пишуть, когось чипали когось ні, сьогодні написала пропозицію на реструктуризацію... поки відмовили
Складні вони. Хочуть усю суму наразі 😬

Ви себе не накручуйте, а поговоріть з керівництвом ☝️

Останнє редагування модератором:
Складні вони. Хочуть усю суму наразі 😬

Ви себе не накручуйте, а поговоріть з керівництвом ☝️
в мене 30 шт якщо вони усі будуть дзвонити в державну службу... ніхто такого терпіти не буде

може легше зараз самій піти
Я колись вже була в боргах, але на попередній роботі люди були простіші... якось морально підтримували, хоч і наїжджали...
А тут "усі модні і круті"... Халеп не створюють...
А сильно вас авіра і клу даконять?

в мене 30 шт якщо вони усі будуть дзвонити в державну службу... ніхто такого терпіти не буде

може легше зараз самій піти
Я колись вже була в боргах, але на попередній роботі люди були простіші... якось морально підтримували, хоч і наїжджали...
А тут "усі модні і круті"... Халеп не створюють...
А сильно вас авіра і клу даконять?
Я теж у свій час працювала у державному секторі, розумію Вас. Репутація, дисципліна, добросовісність працівника. Але дивіться, якщо у Вас нормальні відносини з керівництвом- спробуйте поговорити. У кого тих кредитів немає, не усі святі та божі ☝️

Пишуть лише мені. Я не читаю, бо не маю наразі коштів з ними крутитися 😵‍💫

Я теж у свій час працювала у державному секторі, розумію Вас. Репутація, дисципліна, добросовісність працівника. Але дивіться, якщо у Вас нормальні відносини з керівництвом- спробуйте поговорити. У кого тих кредитів немає, не усі святі та божі ☝️

я тут лише 4-й місяць

моя мама від мене відмовилась... сказала що доньки в неї не має... я її дуже образила, хлопець каже що його і собаку вб'ють за мої борги...
роботу імовірніше всього я про...ру... да і зп тут не вистачить щоб закривати усе зразу...
Ще і мамі гроші винна...(((

І що? Повірте, усім плювати на чужі проблеми.
Для початку, визначте серйозні МФО та намагайтеся їх гасити у першу чергу.

Маєте БітКєпітал чи Кріпсі?
ага))

але ще прострочи не має

я мала з ними справу... хотіла частково погасити а вони як і у вас прострали кошти типу "ви оплачували через партнерів"...
але потім знайшли... я їх закрила бо начиталась... а потім інших злякалась і знову взяла...
:сумно:

моя мама від мене відмовилась... сказала що доньки в неї не має... я її дуже образила, хлопець каже що його і собаку вб'ють за мої борги...
роботу імовірніше всього я про...ру... да і зп тут не вистачить щоб закривати усе зразу...
Ще і мамі гроші винна...(((
Нехай думають, хто як хоче. Ви є у себе. Це головне. Не слухайте істерики інших.
На форумі Вас завжди підтримають. Вирулите 😎

я мала з ними справу... хотіла частково погасити а вони як і у вас прострали кошти типу "ви оплачували через партнерів"...
але потім знайшли... я їх закрила бо начиталась... а потім інших злякалась і знову взяла...
Закриваєте їх у першу чергу, без варіантів. Ось як раз їх терору Вам на роботі не треба

Нехай думають, хто як хоче. Ви є у себе. Це головне. Не слухайте істерики інших.

Закриваєте їх у першу чергу, без варіантів. Ось як раз їх терору Вам на роботі не треба
дякую вам за підтримку
сума велика... таких грошей в мене немає(
може крипсі ще з горем навпіл

дякую вам за підтримку
Шлях не простий, але Ви його подолаєте. З холодною головою тільки. А очікування інших - це лише їх вибір ☝️
Не залишайтеся на самоті з цим. Спілкуйтеся тут. Мене форум морально витягнув з темряви ☝️

а інші як? мені по ходу ср*ка...

Шлях не простий, але Ви його подолаєте. З холодною головою тільки. А очікування інших - це лише їх вибір ☝️
Не залишайтеся на самоті з цим. Спілкуйтеся тут. Мене форум морально витягнув з темряви ☝️
але я до цього довела((( да і не вперше...

Інші - з досвіду інших, Єґроші теж старайтеся у перших рядах закрити.
Мене штурмували дуже СелфіКредит та Кредит 7, КредитПлюс
селфі, 7 і плюс в мене немає
Є гроші, є... я в них віп клієнт:cool:

З Кріпсі я домовилась за «тіло», але ж, самі розумієте, терор.
розумію

але я до цього довела((( да і не вперше...
Ну нічого. Вже не будете. Не усі розуміють з першого разу, що таке борги, чужі гроші 🫰

Якщо у Вас велика сума загального боргу, подумайте над банкрутством.

селфі, 7 і плюс в мене немає
Є гроші, є... я в них віп клієнт:cool:
У мене з Єгрошами минуло мирно все. Але знаю, що вони не прості 🤯

Ну нічого. Вже не будете. Не усі розуміють з першого разу, що таке борги, чужі гроші 🫰

Якщо у Вас велика сума загального боргу, подумайте над банкрутством.

У мене з Єгрошами минуло мирно все. Але знаю, що вони не прості 🤯
Маю велику просрочку на єгроші, кредітплюс і 7credit
З манівео вже домовилась
Що підкажете?

З манівео вже домовилась
Що підкажете?
Перепрошую, що лізу поперед пані Мері з відповіддю (певен, вона дасть і свій коментар). Єгроші - віддадуть Кредитпромінвесту, ті (з великою долею ймовірності) пройдуться по всьому вашому оточенню (лагідно), після чого запропонують тіло. Якшо не здастесь - далі на черзі буде Технофінанс. Тактика та ж сама, але ці більш охоче йдуть на тіло та його розбивку на платежі. Кредит7 - дістануть всіх) будуть звонити, писати всім, кого знайдуть. В результаті - також буде тіло, і також на частини. КредитПлюс - в моєму випадку не дуже «жестили», але це й було давненько. Самі тоді нічого не пропонували, продали якимось ноунейм-колекторам, ті згодились на тіло одним платежем, закрив (тіло було невелике). Якось так)

З манівео вже домовилась
Що підкажете?
Єґроші закривайте у першу чергу. У мене не було з ними зіткнень на межі добра та зла, але форумчани пишуть, що артісти ще ті. Дніпровська ж банда, у них методи дикі ☝️
КредитПлюс діставали маму, писали паперові листи на пошту ☝️
Кредит7 - я їх закрила у першу хвилю погашення боргів. Надали мені в особистому кабінеті гарантійку то все минуло без проблем. Але, знову ж, форумчани пишуть, що можуть чудити з оточенням ☝️

Єґроші закривайте у першу чергу. У мене не було з ними зіткнень на межі добра та зла, але форумчани пишуть, що артісти ще ті. Дніпровська ж банда, у них методи дикі ☝️
КредитПлюс діставали маму, писали паперові листи на пошту ☝️
Кредит7 - я їх закрила у першу хвилю погашення боргів. Надали мені в особистому кабінеті гарантійку то все минуло без проблем. Але, знову ж, форумчани пишуть, що можуть чудити з оточенням ☝️
Ніхто нікому не дзвонив, листи не шлють, а за є гроші на форумі казали чекати поки не продадуть борг колекторам і можна закрити тільки тіло. Щоб ви зрозуміли тільки єгроші не надсилали листів на емейл

Назад
Угорі