Після оновлення карти її заблокують?

• Автор теми Автор теми Діана36с
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 965

Діана36с

Форумчанин
Дописи
51
Реакції
9
Бали
133
Діана36с не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку. У мене в листопаді закінчується термін придатності картки приват банку, а вона визначена для видаткових операцій. Якщо я її поновлю, то її заблокують? Чи там тільки зміниться номер карти,а рахунок залишиться той самий?

Доброго ранку. У мене в листопаді закінчується термін придатності картки приват банку, а вона визначена для видаткових операцій. Якщо я її поновлю, то її заблокують?
Не повинні, не переймайтеся.
Чи там тільки зміниться номер карти,а рахунок залишиться той самий?
Так, рахунок залишається той самий.
Спокійно міняйте.

А в службе поддержки что говорят? Счёт ведь не поменялся.

Доброго ранку. У мене в листопаді закінчується термін придатності картки приват банку, а вона визначена для видаткових операцій. Якщо я її поновлю, то її заблокують? Чи там тільки зміниться номер карти,а рахунок залишиться той самий?
Не надо ничего обновлять. Они автоматически продолжат срок ее действия.

Я міняла взимку,все так і залишилося

Не повинні, не переймайтеся.

Так, рахунок залишається той самий.
Спокійно міняйте.
1724999518204.webp

Это моно)
У них свои правила, у привата свои, хотя по многом схожие
Та я и хотел дописать, что возможно у привата свои причуды)
Я как менял карточки там, то счёт менялся тоже
Крч хз как оно на самом деле... но по ходу действительно у каждой помойки свой регламент.

Крч хз как оно на самом деле... но по ходу действительно у каждой помойки свой регламент.
При замене карты - меняется счёт в привате. Если не менять, просто срок действия продолжается и все.
Это принято ещё в начале войны. Помню, все банки верещали, типа, продлевать срок действия карты не нужно, он автоматически продлится сам.

У меня карта привата, срок действия истек или осенью 2022 или осенью 2023, не помню, и оно автоматически продлилось.
Правда на карте цифры остались неизменны. А так был бы прорыв, если бы и на карте срок действия изменился)))

Не надо ничего обновлять. Они автоматически продолжат срок ее действия.
Пользоваться можно, но с ограничениями. В магазинах оплата проходила, но наличку на кассе не давало снять

Пользоваться можно, но с ограничениями. В магазинах оплата проходила, но наличку на кассе не давало снять
Неправда.
Снимаю наличку, перевожу средства, покупаю в магазине.
Правда, это приват. В других банках может быть иначе. У меня вообще никаких ограничений
А вот по срокам сбрехал. В июне закончилась.

Вкладення

• IMG_20240830_110625.webp
    IMG_20240830_110625.webp
    511.8 Кб · Перегляди: 26
  • IMG_20240830_110830.webp
    IMG_20240830_110830.webp
    357.9 Кб · Перегляди: 23
Неправда.
Снимаю наличку, перевожу средства, покупаю в магазине.
Правда, это приват. В других банках может быть иначе. У меня вообще никаких ограничений
А вот по срокам сбрехал. В июне закончилась.
Укрсіббанк

А навіщо їх міняти? Термін дії автоматично продовжується. У нас усі картки протермінований, бо змінити нема фізичної можливості, все працює в усіх банках.

Мене інше цікавить. Чому деякі банки хочуть оновлення даних с документами та селфі

Мене інше цікавить. Чому деякі банки хочуть оновлення даних с документами та селфі
Щоб знати, що карткою користується власник. Бо у нашій місцевості багато хитроопих, родичі повмирали, а карткою досі користуються діти чи інші родичі.

А если поменя и заблочили то тогда просто связаться с исполнителем?

Назад
Угорі