Після довгого мовчання прокинулися Єврогроші.

• Автор теми Автор теми Роман Йосипович
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 2K

Роман Йосипович

Форумчанин
Дописи
721
Реакції
568
Бали
5130
Роман Йосипович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ваша думка?
Post automatically merged:

Вкладення

• IMG_20191021_121913.webp
    IMG_20191021_121913.webp
    308.6 Кб · Перегляди: 115
  • IMG_20191021_121919.webp
    IMG_20191021_121919.webp
    266.7 Кб · Перегляди: 115
Приходило то де самое больше двух месяцев назад, я проигнорировал, больше от них ни слуху ни духу, не переживайте, пугалки очередные, понты

Добрый день после этого письма были какие нибудь действия вчера получила такое письмо

190 статью они могут только в своих бредовых снах предъявить
так что забейте
мне звонили сказали что буду туалеты драить - они меня этим рассмешили как никто

І мені вчора таке прийшло. Але ж в мене реструктуризація. Я набрала Єврогроші і вони сказали не брати до уваги. Тому що це просто розсилка.

Стандартная рассылка....
І мені вчора таке прийшло. Але ж в мене реструктуризація. Я набрала Єврогроші і вони сказали не брати до уваги. Тому що це просто розсилка.
Как вы на такое пошли хоть не сильно с вас взяли?

Стандартная рассылка....

Как вы на такое пошли хоть не сильно с вас взяли?
Чому ж не сильно,сильно. За два місяці з тіла 10 тис,нарахували 29 тис. Тепер думаю для чого реструктуризацію зробила,для чого так лохонулась. Мабуть злякалась,що до рідних доберуться. Хотя за два місяці звонили тільки мені.

Чому ж не сильно,сильно. За два місяці з тіла 10 тис,нарахували 29 тис. Тепер думаю для чого реструктуризацію зробила,для чого так лохонулась. Мабуть злякалась,що до рідних доберуться. Хотя за два місяці звонили тільки мені.
:eek:

Назад
Угорі