Після апеляції, як краще вирішувати питання сплати коштів ?

• Автор теми Автор теми феолаолекс
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 45
Дописи
9
Реакції
0
Бали
1
феолаолекс не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю, апеляційний суд присудив сплату кредитору . Не дуже хочу виконавчого і блокування карток . Які є варіанти ? З того що вичитав на форумі.
1) домовитись з кредитором про сплату без виконавчого і з гарантійним листом
2) домовитись з виконавцем про сплату частинами ? ( це варіант не зрозумілий, чи блокують карти в такому випадку, чи попадаю в реєстр проваджень і тд )
3) піти в тінь , користуватись чужими картами , працювати неофіційно і нехай кредитори отримують кошти ще років 20 .
Прошу підсказати які найкращі і реальні варіанти , якщо я не хочу виконавчго, юлокування рахунків і тд

Перший і другий варіант дуже ризикований, можна двічі заплатити один раз напряму, другий в рамках виконавчого провадження. Нікому такого не рекомендую. Наше судочинство з його підходом до вирішення цієї категорії справ фактично штовхає до третього варіанту...

Тобто гарнтійний лист , перекази на реквізити з зазаначенням цілі переказу і судової справи можуть не допомогти ? А коли створюється провадження , можна швидко його оплатити поки виконавець не заблокував нічого , але тоді 10% комісії виконавцю і я попадаю в реєстр з провадженнями ?

Тобто гарнтійний лист , перекази на реквізити з зазаначенням цілі переказу і судової справи можуть не допомогти ? А коли створюється провадження , можна швидко його оплатити поки виконавець не заблокував нічого , але тоді 10% комісії виконавцю і я попадаю в реєстр з провадженнями ?
у рішені суду немає реквізитів для оплати?
у позивній точно має бути
перед сплатою уточни у кредитора та й все
в любому випадку в тебе буде квитанція про сплату по вказаним реквізитам, головне шоб вони збігались з тим шо в справі пише)

Кредитору то откровенно пофиг уже. Но некоторым ок такой вариант. Гарантиек никто давать не будет - у них исполнительный на руках.
Если договоритесь с кредитором - ОБЯЗАТЕЛЬНО прописывать что то вроде "Добровольное выполнение решения суда по делу %номер_дела%" иначе действительно можно оплатить дважды.

С исполнителем тоже не вижу смысла договариваться, он моментально блокирует счета, т.е. сначала блокировка, а только потом узнаете от кого. Только один кейс был, когда исполнитель сказал, что из-за такой мелочи не будет блокировать счет.

Третий вариант удобный тем, что вы сможете платить так, как именно вам удобно. ну, или не платить вообще - решать только Вам.

Назад
Угорі