Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не спілкуйтеся з ними,зразу в блок.Якщо вони задумали розіслати,так і зроблять.Сьогодні від смартів прийшов фотоколлажі. Обіцяють розізлати всім знайомим.
Скільки прострочка????Сьогодні від смартів прийшов фотоколлажі. Обіцяють розізлати всім знайомим.
Та что делать? Или платить, или нет. Можно написать заяву в киберполицию, но они обычно языки в одно место засовывают и бездействуют.Сьогодні від смартів прийшов фотоколлажі. Обіцяють розізлати всім знайомим.
МісяцьСкільки прострочка????
Спробуйте відправити скріни в кіберполіціію.Але дуже ні на що не розраховуйте.Тут 50 на 50.Або розішлють або ні.Враховуючи те що вони копіюють контакти то від них всього чекати можнаМісяць
Это как?фотоколлажі.
Може фотку якусь скачали теж і зробили мемуар...я не зустрічала такого від них.....Може і було в кого.Это как?
А хто ще з мфо займається колонадами?Смурфіки колаж? Дивно...
З чего Вы взяли что это именно смартивей?А хто ще з мфо займається колонадами?
Коллажами
Сейчас думаю что ошибся. Какие мфо заниматься такими вещами?З чего Вы взяли что это именно смартивей?
Та много кто этим грешит...Сейчас думаю что ошибся. Какие мфо заниматься такими вещами?
Теоретично можуть всі.А практично єгроші.топкредит.кредит плюс.грошик.алурія.гроші всім....а там як повезе.....Сейчас думаю что ошибся. Какие мфо заниматься такими вещами?
Многие этим занимаются.Мы ж не знаем кто у вас есть..Сейчас думаю что ошибся. Какие мфо заниматься такими вещами?
Мне майволлет делалА хто ще з мфо займається колонадами?
Коллажами
Вони всім шлють колажі, що від них чекати.? Мабуть і мені скоро таке будеМногие этим занимаются.Мы ж не знаем кто у вас есть..
Вони всім шлють колажі, що від них чекати.? Мабуть і мені скоро таке буде
І кому вони шлють ці колажі.?Теоретично можуть всі.А практично єгроші.топкредит.кредит плюс.грошик.алурія.гроші всім....а там як повезе.....
Всім кого знайдуть.......в моєму випадку однокласникамВони всім шлють колажі, що від них чекати.? Мабуть і мені скоро таке буде
І кому вони шлють ці колажі.?
І мабуть родичам теж шлють?Всім кого знайдуть.......в моєму випадку однокласникам